evet canım bende hastasıyım kırmızının..çok tatlı bir rengi var bakayım ona ojede kırmızıyı severim birde çıkmasa sürdükten bi gün sonra parça parça oluyor sinir oluyorum olsun yinede ojede kırmızı süper
bak bu da sürülmüş halii parmaklarımın tombişliğine bakmayın amaa sempatiksalakcinni
Uploaded with ImageShack.us
vaaaavvvvv süper bir renk harika duruyor kesin alırım bunu
o yüzden didim sanaaa güzel didiimm al bunu didiimm :icecream:
Evet ya cliniquenin farını beğenmedim kahve sürüyorum ama renk yokbencede tatlım elinde varsa bitmeye yakın al ve ya clinique ya da shiseido al maxden çok daha iyi ürünler gerçekten clinique makyajda farlarının pigmentasyonu falan çok ii değil ama ten ürünlerinde rujlarda vs çok başarılı
heheh kızarmıyım kız ben sana ilk baştaki rengi dedim bir hayran kitlei var o renginSağol ebrucuumm m mck :hulya:
Magrenta'm küçülttüm fotoğrafıı kızma yaa kaydirigubbakcemile3
hmm bakm o kırmızıyaa bi gün.. ayrıca hangi rengi kasdettin hayatım
bebeğim beniiiiim yaaa :lepi:
kızlar bunları da alalı 3 gün olduu ama resmi paylaşmadımm şimdi çektim hehe
bu aralar oje hastalığı başladı bende boshayallersmile
pek güzelmiş bunlarda parmaklarını yerim ben snein benim gibi tombiş tombiş hahahahabak bu da sürülmüş halii parmaklarımın tombişliğine bakmayın amaa sempatiksalakcinni
ver gazı ver gazı gidiyom göksucum almaya valla gerçekten
Ojelerin renkleri çok güzel,güle güle kullanzemuszemusbak bu da sürülmüş halii parmaklarımın tombişliğine bakmayın amaa sempatiksalakcinni
ver gazı ver gazı gidiyom göksucum almaya valla gerçekten
Evet ya cliniquenin farını beğenmedim kahve sürüyorum ama renk yok
heheh kızarmıyım kız ben sana ilk baştaki rengi dedim bir hayran kitlei var o rengin
yaawww bir ben sevemedim
pek güzelmiş bunlarda parmaklarını yerim ben snein benim gibi tombiş tombiş hahahaha
aman bi oje en azından al gitsin
Evet ya cliniquenin farını beğenmedim kahve sürüyorum ama renk yok
heheh kızarmıyım kız ben sana ilk baştaki rengi dedim bir hayran kitlei var o rengin
yaawww bir ben sevemedim
pek güzelmiş bunlarda parmaklarını yerim ben snein benim gibi tombiş tombiş hahahaha
aman bi oje en azından al gitsin
Ojelerin renkleri çok güzel,güle güle kullanzemuszemus
Acaba kaç kat sürünce bu rengi elde ettiğini öğrenebilirmiyim?
sen bu gazla mağazayı soyma da delikafadulden
bi oje alıp çık çok durmaa beyiinn kızaar sırnaşık şey
O renk nedense bi anda patlayan bi renk oldu anlayamadım m bende ama çok seviyorum aklinialirimsmile
Parmaklara boyun eğdik artık inceldiği yok kalınıyla idare ediyoruz sırnaşık şey
yok kız sadece ojeyi alır çıkarım valla beyim kızmaz o da zamanında makyaj ürünleri satışı yapmış aldıklarımı ilk ona gösteririm
gksu iyi günlerde kullan canım cicilerini
sen bu gazla mağazayı soyma da delikafadulden
bi oje alıp çık çok durmaa beyiinn kızaar sırnaşık şey
O renk nedense bi anda patlayan bi renk oldu anlayamadım m bende ama çok seviyorum aklinialirimsmile
Parmaklara boyun eğdik artık inceldiği yok kalınıyla idare ediyoruz sırnaşık şey
süppeeer o zamaaann alkisalkisalkis
Ne şanslısın yaa sempatiksalakcinni
Albatross'm bideneeemm sağol hayatıımm olumunekankayizsmile[/QUOTE
bazen bişeye takıyorum araştırıyprum falan çok sorup anlatınca bunalıyor ne kadar olsa ilgi alanı değil yani ama aldıklarımada bakar belki beni kırmamak için bakıyordur bilemem orasını kaydirigubbakcemile3
göksucum parmakların hiçte tombik değil bence gayet hoş
oje almaya gidiyorummmmmmm gökkkssssuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?