Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çok tatlı bir rengi var bakayım ona ojede kırmızıyı severim birde çıkmasa sürdükten bi gün sonra parça parça oluyor sinir oluyorum olsun yinede ojede kırmızı süper
evet canım bende hastasıyım kırmızının..

Ama öyle hemen çıkmıyor yaa 3.gnde soyulma belirtileri başlıyor bende sempatiksalakcinni
tırnağın ucundan ucundan sinir oluyorum :roflol:

bu rengi tavsiye ederim tatlım

Evet ya cliniquenin farını beğenmedim kahve sürüyorum ama renk yok
Sağol ebrucuumm m mck :hulya:

Magrenta'm küçülttüm fotoğrafıı kızma yaa kaydirigubbakcemile3

hmm bakm o kırmızıyaa bi gün.. ayrıca hangi rengi kasdettin hayatım
heheh kızarmıyım kız ben sana ilk baştaki rengi dedim bir hayran kitlei var o rengin
yaawww bir ben sevemedim
bebeğim beniiiiim yaaa :lepi:

kızlar bunları da alalı 3 gün olduu ama resmi paylaşmadımm şimdi çektim hehe

bu aralar oje hastalığı başladı bende boshayallersmile

Uploaded with ImageShack.us

bak bu da sürülmüş halii parmaklarımın tombişliğine bakmayın amaa sempatiksalakcinni

Uploaded with ImageShack.us
pek güzelmiş bunlarda parmaklarını yerim ben snein benim gibi tombiş tombiş hahahaha
ver gazı ver gazı gidiyom göksucum almaya valla gerçekten

aman bi oje en azından al gitsin

ver gazı ver gazı gidiyom göksucum almaya valla gerçekten

sen bu gazla mağazayı soyma da delikafadulden

bi oje alıp çık çok durmaa beyiinn kızaar sırnaşık şey

O renk nedense bi anda patlayan bi renk oldu anlayamadım m bende ama çok seviyorum aklinialirimsmile

Parmaklara boyun eğdik artık inceldiği yok kalınıyla idare ediyoruz sırnaşık şey

alcam tatlım ojenin rengine bayıldım
clinique pigmentasyonu zayıf biraz mac daha iyidir mutlaka elcada varsa kahve tonlarında mac tospamdan iste

yok kız sadece ojeyi alır çıkarım valla beyim kızmaz o da zamanında makyaj ürünleri satışı yapmış aldıklarımı ilk ona gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…