Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ne kadar bu minarel pudra tl olarak yane,

birde okypete yanlış hatırlamıyorsam sende
mx ın creme puff u kullanmıştın ikisi arasında hangisi ni seçersin canım ben şu an max kullanıyorum
ve çok memnunuım değiştirmeye değermi sence ne çok sordum ama birde
minareller genelde toz olur bu compact şekilde herhalde yanlış görmediysem :):)

ben 60 küsura aldımda artmış. pen 70kusura aldı.
creme puffta çok iyidir. ama clinique ondan daha iyi.
mineral serisiymiş bu. ama toz değil. compacct.

Arkadaşım crem puff kullanıyor çok memnun ama 50-60 ona vermektense cilinque alırım daha iyi bu şekilde düşünmek lazım :)))) albatroscummm

yok magrentam ya max 40 tl gerçi
yinede çok fark yok aralarında ama ben
bitirmeden almayayım yine bir dahakine onu denerim öyleyse değilmi masraf yapmayayım şimdi :):)

valla bende creme puff kullanırdım ama bitince almadım tekrar yaz diye pudra kullanmıyorum şimdi ama alıcağım zaman clinique almayı tercih ederim çilekte uygundur belki fiyatı max bile 45 falan sanırım mesela mineral değil ama çilekte kampanyaya girmiş
Kusursuz Kompak Pudra - #146 - Clinique - Makyaj

yok magrentam ya max 40 tl gerçi
yinede çok fark yok aralarında ama ben
bitirmeden almayayım yine bir dahakine onu denerim öyleyse değilmi masraf yapmayayım şimdi :):)

elinde varsa alma canım bi de bi ppudra sana ne kadar gidiyor ona bak cildine iyi geliyormu hepsini değüerlendir bence maxtansa clinique veya donutcuğumun tavsiyesi shiseido purnessi önerebilirim ama cildin uygunsa tabe

göksucum canım benim güle güle kullan canım :)))))) biraz ufaltsan resimleri süper olurdu yahuuuuu
şu renk ojeden bende alıcam herkes alıo yaaawwww eksik kalmayım

bu arada kırmızı ojede alix avien 121 noyu denemenizi tavsiye ederim şuan elimde süper duruyor gören bayılıo

elinde varsa alma canım bi de bi ppudra sana ne kadar gidiyor ona bak cildine iyi geliyormu hepsini değüerlendir bence maxtansa clinique veya donutcuğumun tavsiyesi shiseido purnessi önerebilirim ama cildin uygunsa tabe

bencede tatlım elinde varsa bitmeye yakın al ve ya clinique ya da shiseido al maxden çok daha iyi ürünler gerçekten clinique makyajda farlarının pigmentasyonu falan çok ii değil ama ten ürünlerinde rujlarda vs çok başarılı

Sağol ebrucuumm m mck :hulya:

Magrenta'm küçülttüm fotoğrafıı kızma yaa kaydirigubbakcemile3

hmm bakm o kırmızıyaa bi gün.. ayrıca hangi rengi kasdettin hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…