Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
teşekkürler canım. farlarını beğeniyorum bende. rujları parlatıcılarıda güzel,kalemleride.
flormarın
göz kalemleri
rujları
farları gayet hoş ..
eskiyle kıyaslanmayacak kadar iyi ..
ama ojeleride eski kıvamını kaybetti hemen çıkıyolar

pen swan
okypete
güle güle kullanın cicilerinizi.

o farın beyazı var bende flormar gayette hoş

çok teşekkürler tembeltospa. bende saydıklarından çok memnunum canım.

Okypete güle güle kullan... Farın içinde yeşil ışıltılar olması bence çok hoş... Pırıltılı siyah veya koyu gri-yeşil bileşimini hep sevmişimdir makyajda.
evet. fara bittim. çok güzel yansımalar olan bir siyah. hoşuma gitti benim teşekkürler canım.

ten olayında ben mesela pudrasını beğenmedim öylesine aldım bana olmadı. clinique benim vazgeçilmezim. onu kullanırım pudrrada. föndotendede este.
mesela estenin pudrasınıda beğenmedim aldım bir kenarda duruyor öyle.

kadınlar kulubunde takas kısmı var ya oraya koy beğenmediysen takas edersin başka ürünlerle

diadermine in yüz kremini kullanmıştım ben
memnun kalmıştım
ama tabi akneli cilt için olan ürününü kullandım
başka şeysini bilmiyorum

ten olayı profesyonellık ve laboratuar calısmaları gerektırıyor,bu da sermaye demek..sanırım bu yuzden olmuyor,olamıyor okypetecim.

ten olayı profesyonellık ve laboratuar calısmaları gerektırıyor,bu da sermaye demek..sanırım bu yuzden olmuyor,olamıyor okypetecim.

haklısın tatlım. birde uzun bir geçmiş. adamlar bu pudralara ve fondotenlere senelerin çalışmalarıyla ulaştılar. denemeler deneyler falan.

Donutcum ben ten ürünleri kullanmıyorum o yüzden o konuda yorum yapmıyorum zaten dediğin doğru cilt işi daha zor nede olsa uzun zzamandır ruj ve far üretiyorlar

Donutcum ben ten ürünleri kullanmıyorum o yüzden o konuda yorum yapmıyorum zaten dediğin doğru cilt işi daha zor nede olsa uzun zzamandır ruj ve far üretiyorlar

Yok canım kımseye binaen bırsey demıorum zaten olumunekankayizsmile

Bende ısterım valla flormar pastel yapsın soyle saglıklı basarılı bir ten serisi.Bende daha uygun fıyatlarla memleketimin urununu kullanayım.

aynen kızlar.
fondotenim estee ki bi sürü marka denedikten sonra karar kıldım :)
pudramda cilinique
okypete ile aynı :)
flormar zamanla onlarda da uzmanlaşır.
donutun dediği gibi ciddi bir sermaye istiyor.
birden bire olabilecek bir şey değil.
ama pastelin allıkları güzel :)
flormarın allığı fena değil ama kalıcı değil uçuyor var bende bi tane:)

bu ürünü aldım ve gerçekten çok memnunum çok doğal duruyor ve mükemmel kapatıyoo

---------PEN SWAN------------- güle güle kullan cnm o losyonlu temizleyicii cıvık cıvık bişiymi yoksa temizleme mendili gibimi cnm kullanışlıysa bende düşünüyorumda ??

Cıvık değil bayanseyma gayet ciddi delikafadulden
Şaka bir yana,yağlı mağlı birşey değil ,içinde çay özleri var ve gerçekten başarılı,temizleme mendili gibi ama biraz daha ıslağı hihoyyyt

Cıvık değil bayanseyma gayet ciddi delikafadulden
Şaka bir yana,yağlı mağlı birşey değil ,içinde çay özleri var ve gerçekten başarılı,temizleme mendili gibi ama biraz daha ıslağı hihoyyyt

gayet ciddiyse güzel ben pek laubalileri sevmiyorum da delikafadulden tmm cnm çok teşekkürler ilk fırsatta deniyicem ...fisfisfisopuyorumnanaktan

Nasıl da farkettin o güzel farı onca ürün arasında..bir gün boyunca baksam onu göremezdim delikafadulden güle güle kullan çok hoş

Üzerime alınmadım zaten canım benim :) kullanmadığım ürünler hakkında yorum yapmam
valla bende güzel ürünlerini alarak flormara yatırım yapıom hehehe
pudra fondoten kullanmaya başlayınca bende düzgün marka alıcam onlarda işi şansa bırakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…