teşekkürler canım. farlarını beğeniyorum bende. rujları parlatıcılarıda güzel,kalemleride.güle güle kullan canım bende flormarı seviyorum valla hep gidip ordan alasım var renkler süper farlarını seviyorum oje pek kullanmam maskasarasıda gayet iyi bence flormar çıtayı yükseltiyor :))) mutlaka denenmesi gereken bir marka :) bende de 4lü ıslak kuru farı var renkler süper oluyor ıslak kullanımda
flormarın
göz kalemleri
rujları
farları gayet hoş ..
eskiyle kıyaslanmayacak kadar iyi ..
ama ojeleride eski kıvamını kaybetti hemen çıkıyolar
pen swan
okypete
güle güle kullanın cicilerinizi.
o farın beyazı var bende flormar gayette hoş
evet. fara bittim. çok güzel yansımalar olan bir siyah. hoşuma gitti benim teşekkürler canım.Okypete güle güle kullan... Farın içinde yeşil ışıltılar olması bence çok hoş... Pırıltılı siyah veya koyu gri-yeşil bileşimini hep sevmişimdir makyajda.
Ya kızlar farlar falan tamam bellı bır kalıtede ama su da bır gercek ten urunlerınde cok zayıflar..sırf flormar degıl,pastelde oyle..keza cecıle ıcınde aynı seyı dusunuyorum ben.
Ten grubunda sınıfta bırakıorum ben :)))))))))))
teşekkürler canım. farlarını beğeniyorum bende. rujları parlatıcılarıda güzel,kalemleride.
çok teşekkürler tembeltospa. bende saydıklarından çok memnunum canım.
evet. fara bittim. çok güzel yansımalar olan bir siyah. hoşuma gitti benim teşekkürler canım.
ten olayında ben mesela pudrasını beğenmedim öylesine aldım bana olmadı. clinique benim vazgeçilmezim. onu kullanırım pudrrada. föndotendede este.
mesela estenin pudrasınıda beğenmedim aldım bir kenarda duruyor öyle.
Esracım flormarın görüntüleri hoş gerçekten ama kalitesi fos hiç sevemedim golden rose flormardan bin kat kaliteli bana göre flormar sadece ambalaj yeniledi içerikte değişen hiçbirşey yok yine aynı kalite
o yuzden bence flormar fobini yenmeye çalışmana gerek yok aynı ücreti ödeyerek alınan daha kaliteli markalar var makyaj ürünleri şakaya gelmez
teşekkürler canım. farlarını beğeniyorum bende. rujları parlatıcılarıda güzel,kalemleride.
çok teşekkürler tembeltospa. bende saydıklarından çok memnunum canım.
evet. fara bittim. çok güzel yansımalar olan bir siyah. hoşuma gitti benim teşekkürler canım.
ten olayında ben mesela pudrasını beğenmedim öylesine aldım bana olmadı. clinique benim vazgeçilmezim. onu kullanırım pudrrada. föndotendede este.
mesela estenin pudrasınıda beğenmedim aldım bir kenarda duruyor öyle.
.kadınlar kulubunde takas kısmı var ya oraya koy beğenmediysen takas edersin başka ürünlerle
ten olayı profesyonellık ve laboratuar calısmaları gerektırıyor,bu da sermaye demek..sanırım bu yuzden olmuyor,olamıyor okypetecim.
Donutcum ben ten ürünleri kullanmıyorum o yüzden o konuda yorum yapmıyorum zaten dediğin doğru cilt işi daha zor nede olsa uzun zzamandır ruj ve far üretiyorlarYa kızlar farlar falan tamam bellı bır kalıtede ama su da bır gercek ten urunlerınde cok zayıflar..sırf flormar degıl,pastelde oyle..keza cecıle ıcınde aynı seyı dusunuyorum ben.
Ten grubunda sınıfta bırakıorum ben :)))))))))))
Donutcum ben ten ürünleri kullanmıyorum o yüzden o konuda yorum yapmıyorum zaten dediğin doğru cilt işi daha zor nede olsa uzun zzamandır ruj ve far üretiyorlar
Pen Swan güle güle kullan canım... Bu kapatıcıyı ben de yazdım bir kenara. Herkes olumlu yorum yapmış :)
---------PEN SWAN------------- güle güle kullan cnm o losyonlu temizleyicii cıvık cıvık bişiymi yoksa temizleme mendili gibimi cnm kullanışlıysa bende düşünüyorumda ??
Cıvık değil bayanseyma gayet ciddi delikafadulden
Şaka bir yana,yağlı mağlı birşey değil ,içinde çay özleri var ve gerçekten başarılı,temizleme mendili gibi ama biraz daha ıslağı hihoyyyt
Teşekkürler tembeltopaa olumunekankayizsmilepen swan
okypete
güle güle kullanın cicilerinizi.
o farın beyazı var bende flormar gayette hoş
pen iyi günlerde kullan canım çok ii seçim diğeri fondotenmi pudramı ??
Nasıl da farkettin o güzel farı onca ürün arasında..bir gün boyunca baksam onu göremezdim delikafadulden güle güle kullan çok hoşbende flormardan bu farı aldım. ıslak kuru kullanılıyormuş. içinde yeşilimsi altın yansımalar var. buğulu göz makyajı için ideal.
no 68
bu dudak kalemini hep söylüyorlardı. tam dudak rengi. her şeye gider bence.
201
ve youknowcuğumda görüp hayran olduğum oje flormar 413
Yok canım kımseye binaen bırsey demıorum zaten olumunekankayizsmile
Bende ısterım valla flormar pastel yapsın soyle saglıklı basarılı bir ten serisi.Bende daha uygun fıyatlarla memleketimin urununu kullanayım.
Teşekkür ederim AlBatRoss
Clinique mineral pudrası,kapatıcılığı oldukça iyi bayanssulusmile
Nasıl da farkettin o güzel farı onca ürün arasında..bir gün boyunca baksam onu göremezdim delikafadulden güle güle kullan çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?