günaydınn hanımlarrrr
donutum iyi günlerde klullan canım a.s.
güle güle kullan donutcum
günaydın kızlar ------------DONUT----- GÜLE GÜLE KULLAN CNM
bunlarda alıpta fırsat bulup bi türlü koyamadığım ürünler .... farlarım fakat bir tanesini allık olarak deniyim dedi pembişii çok beğendim pembe allık alana kadar o benim allığım ....kutular ise pembe olanı 6 parçaya bölünmüş takı vs. koymak için sanırım ama ben ona su doldurdum ve farlarımı su bazlı kullanırken yardımcım oluyor ...diğer beyaz kutuyuda seyehate giderken ufak küperlerimi koymak için aldım diğeride golden rose rujum ....
canm tesekkur ederım,sende gule gule kullan cıcılerini.Bence kayısı rengi olanda guzel allık olur :)
İlaç kutusunu küpe kutusu mu yaptın balım benım,iyi fikir alkisalkisalkis
hepsi de çok güzel güle güle kullan canım.çok zevkliymişsn :)opuyorumnanaktan
onu da highlighter olarak kullanırsın canım :)
bayanseyma
güle güle kullan aldıklarını...
what donutum ben cahil kalmışım boshayallersmileo nedir acaba bilmiyorumkismile
bunlarda alıpta fırsat bulup bi türlü koyamadığım ürünler .... farlarım fakat bir tanesini allık olarak deniyim dedi pembişii çok beğendim pembe allık alana kadar o benim allığım ....kutular ise pembe olanı 6 parçaya bölünmüş takı vs. koymak için sanırım ama ben ona su doldurdum ve farlarımı su bazlı kullanırken yardımcım oluyor ...diğer beyaz kutuyuda seyehate giderken ufak küperlerimi koymak için aldım diğeride golden rose rujum ....
bunlarda nivea ürünlerim ...
bunlarda nivea ürünlerim ...
teşekkür ederim cnm anladım :)elmacık kemıklerının ustune vurgulamak ıcın kullanırsın canım.elmacık kemıklerı ustunden kaşına dogru bir yay cızerek cok hafıf uyguladıgında sahane oluorlar.
cnm swatch yaparım ama anca bikaç gün sonra çünki eşimin teliyle çekiyorumm :S şuan yanımda değil kendileri bilmiyorumkismile....nivea sütümden çok memnunum ama makyaj temizleme mendili biraz yakıyor alkollü sanırım ama temizlemesi süper.... alıx alıvende güzel cnm ..güle güle kullan canım rujun rengi çok güzel duruyor bi swatch yaparmısın
bu arada niveaan memnunmusun ben bir sevemedim niveayı?
Farlarına bayıldım bayanseyma opuyorumnanaktan
Niveanın temizleme sütü bende de var,başarılı bir ürün
Güle güle kullan :icecream:
teşekkür ederim cnm anladım :)
cnm swatch yaparım ama anca bikaç gün sonra çünki eşimin teliyle çekiyorumm :S şuan yanımda değil kendileri bilmiyorumkismile....nivea sütümden çok memnunum ama makyaj temizleme mendili biraz yakıyor alkollü sanırım ama temizlemesi süper.... alıx alıvende güzel cnm ..
sağol canım teşekkürler ... temizleme sütünü bende çok seviyorum sürekli kullandığım bi marka hiçde sorun yaşamadım ..:2:
olsun canım merka ettim rengi :)))
bende diadermineden aldım yüz temizleme mendili markofoniden anneme krem aldım bide birde bunu deneyelim :) yüzünü yakıyorsa bence kullanma o mendilleri tahrişş etmesin sonra
ebrucum günaydın canım hoşgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?