Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bunlarda alıpta fırsat bulup bi türlü koyamadığım ürünler .... farlarım fakat bir tanesini allık olarak deniyim dedi pembişii çok beğendim pembe allık alana kadar o benim allığım ....kutular ise pembe olanı 6 parçaya bölünmüş takı vs. koymak için sanırım ama ben ona su doldurdum ve farlarımı su bazlı kullanırken yardımcım oluyor ...diğer beyaz kutuyuda seyehate giderken ufak küperlerimi koymak için aldım diğeride golden rose rujum ....

günaydın kızlar ------------DONUT----- GÜLE GÜLE KULLAN CNM

canm tesekkur ederım,sende gule gule kullan cıcılerini.Bence kayısı rengi olanda guzel allık olur :)

İlaç kutusunu küpe kutusu mu yaptın balım benım,iyi fikir alkisalkisalkis

canm tesekkur ederım,sende gule gule kullan cıcılerini.Bence kayısı rengi olanda guzel allık olur :)

İlaç kutusunu küpe kutusu mu yaptın balım benım,iyi fikir alkisalkisalkis

-------sağol donutcum ilaç kutusu olduğunun farkında bile değilim kaydirigubbakcemile3sormadımki bu bu nedir bu diye çünki çin çan çon bayandan aldım dedim bu kızla kim anlaşacak ilk aklıma gelen su doldurmak ve takı koymaktı sempatiksalakcinni canım diğer farı hiç düşünmemiştim allık olarak ama denerim biras fazla simli ama belki güzel olabilir....:))

bunlarda nivea ürünlerim ...

güle güle kullan canım rujun rengi çok güzel duruyor bi swatch yaparmısın
bu arada niveaan memnunmusun ben bir sevemedim niveayı?

elmacık kemıklerının ustune vurgulamak ıcın kullanırsın canım.elmacık kemıklerı ustunden kaşına dogru bir yay cızerek cok hafıf uyguladıgında sahane oluorlar.
teşekkür ederim cnm anladım :)
güle güle kullan canım rujun rengi çok güzel duruyor bi swatch yaparmısın
bu arada niveaan memnunmusun ben bir sevemedim niveayı?
cnm swatch yaparım ama anca bikaç gün sonra çünki eşimin teliyle çekiyorumm :S şuan yanımda değil kendileri bilmiyorumkismile....nivea sütümden çok memnunum ama makyaj temizleme mendili biraz yakıyor alkollü sanırım ama temizlemesi süper.... alıx alıvende güzel cnm ..

Farlarına bayıldım bayanseyma opuyorumnanaktan
Niveanın temizleme sütü bende de var,başarılı bir ürün
Güle güle kullan :icecream:

sağol canım teşekkürler ... temizleme sütünü bende çok seviyorum sürekli kullandığım bi marka hiçde sorun yaşamadım ..:2:

olsun canım merka ettim rengi :)))
bende diadermineden aldım yüz temizleme mendili markofoniden anneme krem aldım bide birde bunu deneyelim :) yüzünü yakıyorsa bence kullanma o mendilleri tahrişş etmesin sonra

olsun canım merka ettim rengi :)))
bende diadermineden aldım yüz temizleme mendili markofoniden anneme krem aldım bide birde bunu deneyelim :) yüzünü yakıyorsa bence kullanma o mendilleri tahrişş etmesin sonra

cnm söz bikaç güne koyarım swatch merak etme ............ cnm yüzümü yakıyor amaa ben günlük yüzüme değil göz makyajına ağırlık veririm boshayallersmileyüzüme özel günler haricinde çok nadir pudra ;fondoten sürerim o nedenle makyajımı temizledikten sonrada hemen su ile yıkarım yüzümüü sanki yapış yapış oluyo gibi geliyor bana akannehirama bide uni disklerden deniyicem bu mendilim bittikten sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…