evet canım negliee pink
cafelatte hoşgeldin tatlım dişlerinle uğraşacaktın ne oldu daha iyimisin geçmiş olsun opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
canım benımmm agız tadıyla hepımız guzel guzel kullanalım.
ama sunu farkettım bu topikte insanı tahrık eden birseyler var :))
naber hayatım.. kabakulak gibi şiştimmafoldumben yane iyi sayılmam:gitme:
Çok doğruuuu :)) Hiç gereği yokken gidip bir sürü şey alasım geliyorrrr bayanssulusmile
geçmiş olsun tatlım tez zamanda iyileşirsin dilerimnaber hayatım.. kabakulak gibi şiştimmafoldumben yane iyi sayılmam:gitme:
Çok doğruuuu :)) Hiç gereği yokken gidip bir sürü şey alasım geliyorrrr bayanssulusmile
geçmiş olsun tatlım tez zamanda iyileşirsin dilerim
valla öyle ama ben frenliyorum kendimi beğendiğim şeyleri yazıyorum bir yere alcağım zaman aklımda olsun diye
Aynen Ebru aynennn... Ben de hep not alıyorum. Reçete gibi duruyor bir kenarda :))
kaydirigubbakcemile3 teşekkürler canım ufak bi operasyon geçirdim dediğin gibi yiyip içmede sorun oluyo ama sıkıntıdan netten alışverişe verdim kendimiboshayallersmileaaa bir tanem gecmıs olsun,diş işi zordur ya.Ama fazla kilon varsa yaşadın,birsey yiyip içemezsin :)))
geçmiş olsun tatlım tez zamanda iyileşirsin dilerim
Bu arada cafelatte çok geçmiş olsun... Diş işlerini ben de iyi bilirimEn pis ağrıların ilk sıralarındadır...
neler alıyorsun bakıyım kız kredi kartını doldurma elcayada kalsın biraz limit kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 teşekkürler canım ufak bi operasyon geçirdim dediğin gibi yiyip içmede sorun oluyo ama sıkıntıdan netten alışverişe verdim kendimiboshayallersmile
saol fındıkım:kedi:
naber hayatım.. kabakulak gibi şiştimmafoldumben yane iyi sayılmam:gitme:
neler alıyorsun bakıyım kız kredi kartını doldurma elcayada kalsın biraz limit kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan
elca demeee içim gidio zaten.. ayakkabı aldım gojane den
magrenta gojane die konu açmış oraya koydum resimleri
bu arada %25 indirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?