Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
naber hayatım.. kabakulak gibi şiştimmafoldumben yane iyi sayılmam:gitme:
geçmiş olsun tatlım tez zamanda iyileşirsin dilerim
Çok doğruuuu :)) Hiç gereği yokken gidip bir sürü şey alasım geliyorrrr bayanssulusmile

valla öyle ama ben frenliyorum kendimi beğendiğim şeyleri yazıyorum bir yere alcağım zaman aklımda olsun diye

Bu arada cafelatte çok geçmiş olsun... Diş işlerini ben de iyi bilirim En pis ağrıların ilk sıralarındadır...

aaa bir tanem gecmıs olsun,diş işi zordur ya.Ama fazla kilon varsa yaşadın,birsey yiyip içemezsin :)))
kaydirigubbakcemile3 teşekkürler canım ufak bi operasyon geçirdim dediğin gibi yiyip içmede sorun oluyo ama sıkıntıdan netten alışverişe verdim kendimiboshayallersmile

geçmiş olsun tatlım tez zamanda iyileşirsin dilerim

saol fındıkım:kedi:

merhaba kızlar =)
uzun süredir uğrayamadım herkez çok güzel ürünler almıs ii günlerde kullanın :)
daha alışverişe çıkmadım tek tük aldım bişiler onları ekliim =))

maybelline den rimel-yeşil ve turuncumsu oje-catherine arley den pudra ( tavsiye üzerine aldım güzel ve uygun fiyatta :) )

watson da indirim wrdı 2 li deodarant rexona happy ve sexy kokulu

birde ruj gürünümlü çakmak =))

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 teşekkürler canım ufak bi operasyon geçirdim dediğin gibi yiyip içmede sorun oluyo ama sıkıntıdan netten alışverişe verdim kendimiboshayallersmile

saol fındıkım:kedi:
neler alıyorsun bakıyım kız kredi kartını doldurma elcayada kalsın biraz limit kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar =)
uzun süredir uğrayamadım herkez çok güzel ürünler almıs ii günlerde kullanın :)
daha alışverişe çıkmadım tek tük aldım bişiler onları ekliim =))

güle güle kullan

naber hayatım.. kabakulak gibi şiştimmafoldumben yane iyi sayılmam:gitme:

lattecim canım benim bileğin bitti bu mu başladı şimdi kıyamam yaaawwwwww (((
o 20likler yokmu tek işe yaradıkları çek dişçi parası benimkide acıyı acıyıp duruyor yakında benim için güzel planı varmış gibime geliyor
dikkat et canım kendine diş çok önemli malesef benimkilerinde çekilmesi lazım ama korkudan gidemiyorum

güle güle kullan canım o ojelere bir de sarı falan ekle rengarenk sür süper oluo özledim her parmağa ayrı sürmeyi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…