Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rujlar arasına gomecekler benı kaydirigubbakcemile3

herkesin daha çok sevdiği bir makyaj ürünü oluyor mutlaka sende ruj seviyorsun bende far severim mesela denemediğim markalar var tabi alerji olunca hepsini alamıyorum
ama cecile,lancome,clinique,inglot,carmina denediklerim denemediğim bir çok marka olduğu için far uzmanı olamadım henüz bir tek mac denemek istiyorum meraktan bayanssulusmile

opuyorumnanaktan

canım benımmm agız tadıyla hepımız guzel guzel kullanalım.

ama sunu farkettım bu topikte insanı tahrık eden birseyler var :))

valla öyle ben ne zaman kadınlar kulubu ve bu topiği keşfettim makyaj ürünlerne merakım arttı ama ne yalan söyleyim çokta güzel bilgiler öğreniyorum

donutum yine kapmışsın rujları =D maşallahhh
soldaki ruju çok beğendimm
adı sanı dicem ama aşar o beni kesin =D
iyi günlerde kullan kuşumm

herkes güle güle kullansın cicişlerini =) donutum gene çok zevkli şeçimler yapmışsın
2 rujunda rengi mükemmel opuyorumnanaktan o pudradan memnun musun canım ? matlaştırıcı özelliği var mı ?

fondoteni sabah surdum Livcim,bu aksam olsun bakalım ozaman tam karar verecegım.Su anda yuzum yaglanmaya basladı,dusunursek beni 6 saat idare etti.

Yuze surunce sıvılıktan pudralıga geçiyor.Durusu kalıp gibi mat dgeil,yagsız parlamayan bir goruntu verıyor.Yapısı ince,fondoten suruldugu belli degil,kapatıcılıgı orta derecede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…