canım gule gule kullan cıcılerını
aaa cok guzelmıs rengi,cok yakısmıs goksucum
canım guzel gunlerde sur surustur :))
vazelin sur kenarlarına tınaklarının canım,bir nebze yardımcı oluyor.
oy oy herkes döktürmüş yine, pen_swan, fatale, gksu, bayanseyam, donut başkaa göremediklerim güzel günlerde kullanın kızlar, ben de bugün güya alışverişe çıktım ama arkadaşımla muhabbet daha tatlı geldi oturduk kalkmadık alamadım bir şey=)
canım gule gule kullan cıcılerını
aaa cok guzelmıs rengi,cok yakısmıs goksucum
canım guzel gunlerde sur surustur :))
vazelin sur kenarlarına tınaklarının canım,bir nebze yardımcı oluyor.
güzel günlerde kullanın kızlar , niveanın başka hangi ürünlerinden memnunsunuz acaba ? bir yer buldum satan aklinialirimsmile
parfümümü de değiştirdim sonunda , uzun arayışlar sonucu bayanssulusmile
oxygen den bende de var ama kokusu çok kötü , çok ağır geliyor , dayanamıorm onu sürüp yıkayacak kadar bilem , ama ojelerine bakacağım ve deosunu şu anda gözüme kestirdim pencim saollll aklinialirimsmile
Göksuuuum ocen süpermiş bayanssulusmile
Nosu nedir kuzucum?opuyorumnanaktan
canım harikaaa tırnaklarda tabi güzel durur bu oje ... çok güzelmiş rengi bişiy sorucam canım tırnağının neden ikisi düz ikisi oval şekilmi yaptın öyle dikkatimi çektide:)))
Gksu çok cici bir renk,hoşuma gitti aklinialirimsmile
gksum gülmeyis canım sana en azından ben gülmem
hayatta törpü yapamam tırnaklarıma içim gıcıklanıyor :):)
hatta manikürü bile çok zorda kalmadan yaptırmam yane o derece :):)
evet tatlım simli çok güzel duruyor ben bunu mavi ve gri ile bir arada yapıyorum süper oluyorNe güzel bir renk bu böyle akannehir
Güle güle kullan dolphin sengözlerimebaksanab
Bu resimdeki gibimi acaba rengi?
göksucum oje prensesim hayırlı olsun tatlım güle güle kullanben yine bi oje daha aldıııımm rengine bayıldııııııııııımm eklim birazdan
teşekkürler gülüm daha iyileri senin olsunebrucummmm senin aldığında müthişşş bişeyy.. güle güle kullan hayatımm
valla rimel eyeliner allık ruj far parfüm kalem hepsini denedim (pudra fondöten kapatıcı hariç) tavsiye ederimçok sagol canim bende cecile in rimel ve eyeliner hariç herseyi var :)))))))))))) ve surekli kullaniyorum ruj paleti çok hos tavsiye ederim kesinlikle :))))))) ama carmina rujumun tonuda çok guzel :)))) birde ben siyah saçli beyaz tenliyim mukemmel oluyor :)))
aynen valla bende sevmem zaten parmaklarım uzun uzatınca iyice uzun oluyor düz kesip hafif düzeltmek adına az bi törpü yetiyorNisan yağmuruuum nosu 65 kaydirigubbakcemile2 teşekkür ederim kuzucmm
yaa ben tırnak uçlarımı hiç törpülemem hatta tırnaklarımı da törpülemiyorum dersem güler misiniz banaa sempatiksalakcinni
içim kötü oluyor törpüyü tırnağııma sürüncee gıcır gıcır aayyy hiç dayanamıyorum akannehir
ama gülmeyin noluurr o yüzden değişik uçlarıı canımm boshayallersmile
sevindim tatlişiiim hihoyyyt
gksum gülmeyis canım sana en azından ben gülmem
hayatta törpü yapamam tırnaklarıma içim gıcıklanıyor :):)
hatta manikürü bile çok zorda kalmadan yaptırmam yane o derece :):)
merhaba kızlar bursada nerde uygun kozmetik bulabilirim cecile paletleri golden rose eyeliner ve rimel flormar allık istiyorum
fatale, Pen Swan, Mini, GkSu güle güle kullanın çok güzel ciciler almışsınız kızlarrr :))
Jefflima,canım bu gözlemim ozellıkle senın ıcın :))
YSL fondotenim kesınlıkle yaglı cılde uygun bır fondoten degil..Purenessi cok aradım gun boyunca.Cildiniz gercekten yaglı ise fondoten suratınızdan akıyor..matlaştıması cok az bır sure ıcın korunabılıyor,gun boyu bır fondoten asla dgeıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?