Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oy oy herkes döktürmüş yine, pen_swan, fatale, gksu, bayanseyam, donut başkaa göremediklerim güzel günlerde kullanın kızlar, ben de bugün güya alışverişe çıktım ama arkadaşımla muhabbet daha tatlı geldi oturduk kalkmadık alamadım bir şey=)

Kays çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

güzel günlerde kullanın kızlar , niveanın başka hangi ürünlerinden memnunsunuz acaba ? bir yer buldum satan aklinialirimsmile
parfümümü de değiştirdim sonunda , uzun arayışlar sonucu bayanssulusmile

Minicim ,Nivea peelingi süperdir 3 güne bir yapıyorum
Nivea oxygen power yüz temizleme jeli de şahane,normal ve karma ciltler için uygun onu da kullanıyorum,aynı zamanda yine oxygen gündüz kremi var ama cildimi yağlandırdı bu yüzden tercih etmiyorum bir kaç kez kullandıö
Ve aqua serisi var gündüz kremini kullandım cidden ferahlatıyor,başarılı buldum
Banyomdaki kullandığım nivea ürünlerini fotoğrafladım bir bak işine yarar umarım :hulya:

Son düzenleme:
oxygen den bende de var ama kokusu çok kötü , çok ağır geliyor , dayanamıorm onu sürüp yıkayacak kadar bilem , ama ojelerine bakacağım ve deosunu şu anda gözüme kestirdim pencim saollll aklinialirimsmile

oxygen den bende de var ama kokusu çok kötü , çok ağır geliyor , dayanamıorm onu sürüp yıkayacak kadar bilem , ama ojelerine bakacağım ve deosunu şu anda gözüme kestirdim pencim saollll aklinialirimsmile

Kötü koku duymak istiyorsan lorealin yeni hücre yenileyici bakım serisini dene kafamçokkarıştı
Berbat yaw,hanikafamçokkarıştı eskiden babalarımızın kullandığı tüpte satılan traş köpükleri vardı ya,tıpkı o kafamçokkarıştı böğğğğkkkk,midem ağzıma geliyor her gün kullanıyorum.
Hem de gece+gündüz+göz çevresi kremi ile birlikteeyvahedigeldismile
Niveanın kokusu bunun yanında chanel parfümü gibi kalıyor,vahamiyeti düşün

Göksuuuum ocen süpermiş bayanssulusmile
Nosu nedir kuzucum?opuyorumnanaktan

Nisan yağmuruuum nosu 65 kaydirigubbakcemile2 teşekkür ederim kuzucmm

canım harikaaa tırnaklarda tabi güzel durur bu oje ... çok güzelmiş rengi bişiy sorucam canım tırnağının neden ikisi düz ikisi oval şekilmi yaptın öyle dikkatimi çektide:)))

yaa ben tırnak uçlarımı hiç törpülemem hatta tırnaklarımı da törpülemiyorum dersem güler misiniz banaa sempatiksalakcinni

içim kötü oluyor törpüyü tırnağııma sürüncee gıcır gıcır aayyy hiç dayanamıyorum akannehir

ama gülmeyin noluurr o yüzden değişik uçlarıı canımm boshayallersmile

Gksu çok cici bir renk,hoşuma gitti aklinialirimsmile

sevindim tatlişiiim hihoyyyt

gksum gülmeyis canım sana en azından ben gülmem
hayatta törpü yapamam tırnaklarıma içim gıcıklanıyor :):)
hatta manikürü bile çok zorda kalmadan yaptırmam yane o derece :):)

bende öyleyim işte tatlımm

o yüzden böyle değişik tırnaklarla idare ediyorumm beni en iyi sen anlarsın o zaman sositososito

o tırnaklarımın doğal hali yaa hiç maniküre de ihtiyaç yoktur.. boshayallersmile

Ne güzel bir renk bu böyle akannehir
Güle güle kullan dolphin sengözlerimebaksanab
Bu resimdeki gibimi acaba rengi?
evet tatlım simli çok güzel duruyor ben bunu mavi ve gri ile bir arada yapıyorum süper oluyor
ben yine bi oje daha aldıııımm rengine bayıldııııııııııımm eklim birazdan
göksucum oje prensesim hayırlı olsun tatlım güle güle kullan
ebrucummmm senin aldığında müthişşş bişeyy.. güle güle kullan hayatımm
teşekkürler gülüm daha iyileri senin olsun
valla rimel eyeliner allık ruj far parfüm kalem hepsini denedim (pudra fondöten kapatıcı hariç) tavsiye ederim
aynen valla bende sevmem zaten parmaklarım uzun uzatınca iyice uzun oluyor düz kesip hafif düzeltmek adına az bi törpü yetiyor

valla bende hiç sevmem manikür pedikür tırnak etimde çok az belli bile değil zaten pedikür desen ayaklarıma biri dokundumu huylanıyorum benimde içim gıcırdıyor törpü yapılırken kendim bile dişimi sıkarım azcık törpü yaparken bile aayyy aklıma geldi gıcıklandı içim ohaoldumsmile

merhaba kızlar bursada nerde uygun kozmetik bulabilirim cecile paletleri golden rose eyeliner ve rimel flormar allık istiyorum

Jefflima,canım bu gözlemim ozellıkle senın ıcın :))

YSL fondotenim kesınlıkle yaglı cılde uygun bır fondoten degil..Purenessi cok aradım gun boyunca.Cildiniz gercekten yaglı ise fondoten suratınızdan akıyor..matlaştıması cok az bır sure ıcın korunabılıyor,gun boyu bır fondoten asla dgeıl.

dipnot : yaz sıcaklarının etkisi mutlaka vardır diye dusunuyorum :)

Son düzenleme:

tatlım sevmediysen takas kısmına koy belki isteyen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…