Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bu tonlarda ruj arıyordum ama numaraları aklımda değildi donutcum eklemişti saolsun
en uygun bu gibi geldi bunu aldım şimdilik hoşuma gitti :)

canım cok yakısmıs,guzel gunlerde kullan

akitracım, aprilcim teşekkür ederim kızlarrrr bende mi rujcu olcam ne çok güzel renkler vardı zor kaçtım bunu alıp hehehe

rujjjjj :asigim: :asigim:

bu ojemi de bugünn aldıımmm
hemen sürdüm tabikiiii
ocenin rengi çok tatlı göksucum opuyorumnanaktan
güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2 özellikle bu ojelerinin renklerine bayıldımm opuyorumnanaktan
güzel günlerde kullanın kızlar , niveanın başka hangi ürünlerinden memnunsunuz acaba ? bir yer buldum satan aklinialirimsmile
parfümümü de değiştirdim sonunda , uzun arayışlar sonucu bayanssulusmile
minim parfümünü güle güle kullan kreative hatunum opuyorumnanaktan
Bu tonlarda ruj arıyordum ama numaraları aklımda değildi donutcum eklemişti saolsun
en uygun bu gibi geldi bunu aldım şimdilik hoşuma gitti :)
rujun rengi çok güzel, güle güle kullan magrenta opuyorumnanaktan

teşekkür ederim nikoncan :))))))
ruj ten grubundan daha zararlı bir merak ama :))) yani cok urkulecek bırsey degıl:)

hehe neyseki benim merak çok zararlı değil :)))))) biraz far biraz maskara şimdi de rujalsanaalsanasmile

Teşekkürler Nikoncan
Ben de severek kullanıyorum,favorim mor olan :lepi:

Pen_Swan ojeleriniz çok güzelmiş,güle güle kullanın.ben banyoya girmeden önce sürüyorum,sıcaktan buhardan yumuşuyor tırnak etlerim,biraz itince çıkyıorlar etlere bulaşan ojeler.asetonlu pamukla temizlemeye kalkınca ojeyi de bozduğum için böyle bir şey yapıyorum.boshayallersmile

Teşekkür ederim bittersweets opuyorumnanaktan
Bunu de denicem..bugün pek kalmadı zaten el yıkamaktan sositososito
Kulak temizleme pamuğunu asetona batırıp temizledim geçen gün,o da fena değildi ama çok dikka etmek laızm oje mahvolabiliyor eyvahedigeldismile

GkSu cum bu rengi çok sevdim. Ben normalde ya french ya da kırmızı-bordo takılan biriyim. Ama sıkıldım bu ara biraz, farklı arayışlar içindeyim. Nosunu verebilir misin?

canımm yorumum biraz geç oldu ksuura bakmazsın inş.

Nosu 65

Magrentaaaaaaaaaaamm sağol haytım..

Yeni rucunu da gördüümm rengi çok hoşş varla yok arası olduğundan bol bol sürüştürr sırnaşık şey

gerçektne çok beğendim güle güle kullan hayatım :1closedeyes:

Yok canım ben de ancak bakabildim zaten... Teşekkür ediyorummmmm opuyorumnanaktan

sağol canım orası nerede ben her yeri bilmiyorumda senede bir kez geliyoruz

Seyhancım benim evime çok yakın yürüme mesafesinde... Ben Bursa'da yol, cadde, sokak isimlerini hiç bilmem. Ama şöyle tarif edebilirim... Metroda Acemler ile Karaman istasyonu arasında kalıyor. Acemler'den Karaman'a giderken önünden geçiliyor... Yol üzerinde... Metrodan Karaman'da inersen ve biraz geriye (Acemler tarafına) doğru yürürsen görürsün zaten.

TAKMA KİRPİKlere merak saldım bu ara kızlarbayanssulusmile çok uçuk fiyatlı olmayıp kullanıp memnun olduğunuz bi marka varmı ?bilmiyorumkismile birde bu kirpik birden fazla kullanılabiliyormu ben tek şerit halinde olanlardan istiyorumda ....sengözlerimebaksanab

Bayanseyma ,geçen yıl bu zamanlar bend e fena sarmıştım..
Aldım almasına ama pek kullanışlı gelemedi bana 2..bilemedin 3 kez kullandım
İnsanın gözüne kelebek yapışmış hissi veriyor sırnaşık şey
Takması bir dert zaten,büyük maharet istiyor gamyoncuiremsu
40 lira çöpe gitti..
Ya geçici kirpik eklettir veyahut iyi bir mascara al derim ben vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…