magrenta güle güle kullan cok tatlı bi rengi var cnm yerimseniben
magrentam rujun rengi çok güzelmiş canum güle güle kullanboshayallersmile
akitracım, aprilcim teşekkür ederim kızlarrrr bende mi rujcu olcam ne çok güzel renkler vardı zor kaçtım bunu alıp hehehe
canım cok yakısmıs,guzel gunlerde kullan
rujjjjj :asigim: :asigim:
ocenin rengi çok tatlı göksucum opuyorumnanaktanbu ojemi de bugünn aldıımmm
hemen sürdüm tabikiiii
güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2 özellikle bu ojelerinin renklerine bayıldımm opuyorumnanaktanOriflameden gelen gıordani edp setim zemuszemus
Yasemin ve hanımeli çiçeklerinin karışımı bir parfüm
Vücut losyonu ve roll-on la birlikte kullanınca zaten son derece kalıcı oluyor
Ojelerime dizilin bakalım güzeller sizin resminizi çekicem dedim aklinialirimsmile
Oje sürme konusundaki başarısızlığım da aşikar kafamçokkarıştı
Sahi bu oje taşma olaylarını nasıl yapıyorsunuz siz?
minim parfümünü güle güle kullan kreative hatunum opuyorumnanaktangüzel günlerde kullanın kızlar , niveanın başka hangi ürünlerinden memnunsunuz acaba ? bir yer buldum satan aklinialirimsmile
parfümümü de değiştirdim sonunda , uzun arayışlar sonucu bayanssulusmile
rujun rengi çok güzel, güle güle kullan magrenta opuyorumnanaktanBu tonlarda ruj arıyordum ama numaraları aklımda değildi donutcum eklemişti saolsun
en uygun bu gibi geldi bunu aldım şimdilik hoşuma gitti :)
teşekkür ederim canım parfümeriye dalınca unuttum bütün numaraları bir tanesini seçip aldım :)
valla senin yüzünden ruj merakım oluşuyor bak sölimmmmmPP
teşekkür ederim nikoncan :))))))ocenin rengi çok tatlı göksucum opuyorumnanaktan
güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2 özellikle bu ojelerinin renklerine bayıldımm opuyorumnanaktan
minim parfümünü güle güle kullan kreative hatunum opuyorumnanaktan
rujun rengi çok güzel, güle güle kullan magrenta opuyorumnanaktan
ruj ten grubundan daha zararlı bir merak ama :))) yani cok urkulecek bırsey degıl:)
ocenin rengi çok tatlı göksucum opuyorumnanaktan
güle güle kullanın kaydirigubbakcemile2 özellikle bu ojelerinin renklerine bayıldımm opuyorumnanaktan
minim parfümünü güle güle kullan kreative hatunum opuyorumnanaktan
rujun rengi çok güzel, güle güle kullan magrenta opuyorumnanaktan
çukkk beğendimmm boshayallersmile
Teşekkür ederim bittersweets opuyorumnanaktanPen_Swan ojeleriniz çok güzelmiş,güle güle kullanın.ben banyoya girmeden önce sürüyorum,sıcaktan buhardan yumuşuyor tırnak etlerim,biraz itince çıkyıorlar etlere bulaşan ojeler.asetonlu pamukla temizlemeye kalkınca ojeyi de bozduğum için böyle bir şey yapıyorum.boshayallersmile
GkSu cum bu rengi çok sevdim. Ben normalde ya french ya da kırmızı-bordo takılan biriyim. Ama sıkıldım bu ara biraz, farklı arayışlar içindeyim. Nosunu verebilir misin?
hahaha benim ellerimmi güzel hehehe saol canım yaaa güldürdün beni
güle güle kullan yeni ojeni canım rengi çok tatlıymışşş
güle güle kullan yeni parfümünü canım
maybeline mor oje bende de var kaç yıldır hayranıyım kendisinin :))) çok güzel rengi var sen sürünce eve gidip sürmek geldi içimden
ben oje altına flormarın sertleştirici ojesini sürüyorum ya da şeffaf parlatıcı çıkarması daha kolay oluyor ama kenarlarıına taşırırsan sorunu azaltmış olursun bence ilk yıkamada çıkıo taşan yerler bende pek beceriksizimde
güle güle kullan miniiiiiii :)))))
günaydfın kızlar iyi sabahalr herlkese bende dün gidip ruj aldım
asıl amacım falcıya gitmekti arkadaş gitmiş bende bi gideyim dedim meraktan
hobi parfümeriye girdim %25 flormar ve golden roseda indirim vardı
golden rosedan ruj aldım bidene
canımm yorumum biraz geç oldu ksuura bakmazsın inş.
Nosu 65
Magrentaaaaaaaaaaamm sağol haytım..
Yeni rucunu da gördüümm rengi çok hoşş varla yok arası olduğundan bol bol sürüştürr sırnaşık şey
gerçektne çok beğendim güle güle kullan hayatım :1closedeyes:
sağol canım orası nerede ben her yeri bilmiyorumda senede bir kez geliyoruz
TAKMA KİRPİKlere merak saldım bu ara kızlarbayanssulusmile çok uçuk fiyatlı olmayıp kullanıp memnun olduğunuz bi marka varmı ?bilmiyorumkismile birde bu kirpik birden fazla kullanılabiliyormu ben tek şerit halinde olanlardan istiyorumda ....sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?