Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
elca demeee içim gidio zaten.. ayakkabı aldım gojane den

magrenta gojane die konu açmış oraya koydum resimleri

bu arada %25 indirim var

canım indirim gördüm ama tam anlamadım biri kazanmış sandım :) o yüzden yanlışi haber vermeyim dedim %25 haaaa süper o zaman ekle bakalım neler aldın şu alışveriş giyim tüyolarındaki konuyaaaaa

tatlımmmm bilgiler için sağol olumunekankayizsmile aslında fondeteni değil bunu sormuştum :kedi:

Kızlar geçen gün size söylemiştim alix avien 121 nolu ojeyi göstermek istedim süper bir renk bence :)
sabah sabah çektim gün ışığı diye pencerenin dibinde çektim kusura bakmayın artık

kızlar geçen gün bende bunu aldım %50 indirim vardı kaçmaz dedim yalnız fotoyu netten aldım dijital yok ceplede anlaşılmaz diye nasıl ?
güle güle kullan ebrucum bende bu hafta yine inglota daldım off muhteşem renkler yine kaybettim kendimi 2 palet daha yaptım ve daha neler neler fotoları eklerim çekiyimde

tatlımmmm bilgiler için sağol olumunekankayizsmile aslında fondeteni değil bunu sormuştum :kedi:

Livcim cok kahve bronz oluyor eger duzgun karıstıramazsan,acıkcası cok alınması gerekli bir urun olarak gormuyorum.Bronzer ozellıgı var,onun dısındaki acık renk kısımları far olarak hos duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…