elca demeee içim gidio zaten.. ayakkabı aldım gojane den
magrenta gojane die konu açmış oraya koydum resimleri
bu arada %25 indirim var
güle güle kullan tatlım
pudramı o?
güle güle kullan canım o ojelere bir de sarı falan ekle rengarenk sür süper oluo özledim her parmağa ayrı sürmeyi((
evet cnm pudra tavsiye ederim yani =) fandoten sürüp üstünede pudrayı sürüorm süper =))
fondoteni sabah surdum Livcim,bu aksam olsun bakalım ozaman tam karar verecegım.Su anda yuzum yaglanmaya basladı,dusunursek beni 6 saat idare etti.
Yuze surunce sıvılıktan pudralıga geçiyor.Durusu kalıp gibi mat dgeil,yagsız parlamayan bir goruntu verıyor.Yapısı ince,fondoten suruldugu belli degil,kapatıcılıgı orta derecede
kızlar geçen gün bende bunu aldım %50 indirim vardı kaçmaz dedim yalnız fotoyu netten aldım dijital yok ceplede anlaşılmaz diye nasıl ?
Tatlı bir renkmiş. Bana hiç yakışmıyor bu renkler, o yüzden çok özeniyorum :)
kontesscim tesekkur ederım canım :)
Pirhot tatlım mesaj kutun dolu,cevap atamıyorum sana
güle güle kullan ebrucum bende bu hafta yine inglota daldım off muhteşem renkler yine kaybettim kendimi 2 palet daha yaptım ve daha neler neler fotoları eklerim çekiyimdekızlar geçen gün bende bunu aldım %50 indirim vardı kaçmaz dedim yalnız fotoyu netten aldım dijital yok ceplede anlaşılmaz diye nasıl ?
tatlımmmm bilgiler için sağol olumunekankayizsmile aslında fondeteni değil bunu sormuştum :kedi:
Tatlı bir renkmiş. Bana hiç yakışmıyor bu renkler, o yüzden çok özeniyorum :)
kızlar geçen gün bende bunu aldım %50 indirim vardı kaçmaz dedim yalnız fotoyu netten aldım dijital yok ceplede anlaşılmaz diye nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?