Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
vallahimi hızır gibi yetiştin donutum, burda niveanın makyaj mal. satan bir yer buldum , dulmuşken , dudak kalemini sorup alayım dedim , swatch'ı bekliormm :hulya:

bunu da çok beğendim , tam dudak rengime oturuyor böle renkler , herkes soruyor ne sürdün diye , olmadı dior'u alacağım bursuma kıyıp , tost yerim öğlen kaydirigubbakcemile3 yarın bakacağım , çok saol donutum , alırsam adını donut koyacağım kaydirigubbakcemile3

sende de bir angelinelık var aklinialirimsmile
çok doğalmış çok beğendim aklinialirimsmile

no.sunu tam bilmiorm dur bi bakim netten bilmiyorumkismile su gibiydi ya çok güzeldi , 52tl demişti heralde bilmiyorumkismile

no.sunu tam bilmiorm dur bi bakim netten bilmiyorumkismile su gibiydi ya çok güzeldi , 52tl demişti heralde bilmiyorumkismile
tamam :)))
öptürmem sevgilim kızıyoooooooooooooo lilililililili (minişimden öğrendim)
kuzum bak bakem bana çilekte iki tane sölediğin rimelden var farkalrı nedir bi baksana bi

hangılerı kusucum biri virtuose digeri ?

buldum bu hatın ablanın blogunda , 1.siydi çok çok güzel duruyordu opuyorumnanaktan
resim tabiki alıntıdır , malesef sempatiksalakcinni

32 mm lik braun digital saç maşası almaya adapte oldumboshayallersmile
Biri beni durdursun :lepi:
valla tatlım saç maşası saç düzleştirici gibi ürünlerde remington ve babylissten vazgeçme her ikiside profesyonel kuaförlerin kullandığı marka bende babyliss saç maşası var , remington düzleştirici he ikiside süper tavsiye ederim yani
kızlar caress pink e gelin,cok guzellllllllllll

valla çok güzelmiş Esracım
Dior hangisiydi Minicim merak ettim bak simdi aksam aksam :))

vay be bir ruja adım konuyor,onur duydum :))))

aslında senin adını rujlar prensesi yapmak lazım kaydirigubbakcemile3

biraz daha kalsın diye su , çay filan içmemiştim yaa fukarayım resmen kaydirigubbakcemile3
o rengi de çok severim bebeğim , ona da bakacağım mutlaka , zaten ruj ihtiyacım vardı ,
saçımı boyadıktan sonra , fazla göz makyajı yapmama gerek kalmıor,dudaklarım boş kalmasın aklinialirimsmile

32 mm lik braun digital saç maşası almaya adapte oldumboshayallersmile
Biri beni durdursun :lepi:
üfff 32 mm bileğim kadar
dur swannn durrrrr yapmaaaa sempatiksalakcinni
sacını tutmayabilir hemen acılabilir
bi dene sonra gezin gel sacını tutarsa al derim ben sempatiksalakcinni

kızlar caress pink e gelin,cok guzellllllllllll

üffff taptatlı bi rennk boshayallersmile
donutum burcun ne senin tatlım bayanssulusmile

Mini madem niveanın kaynagını buldun bunada bir bak bırtanem.aynı seriden 7 no pomegranate

sanırım gözlerim kamaştı :smiley-cool:

ay cok alemsin :))) bnre renk oldu saclar bakem :)

niveada guzel ruj yapıor,bakmayın kızlar :) ben begenıyorum :)

kovayım canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…