o dudak ne öyle be vantuz gibim korktum gece gece
operım senii vantuzu o kaydirigubbakcemile3
tamam :)))no.sunu tam bilmiorm dur bi bakim netten bilmiyorumkismile su gibiydi ya çok güzeldi , 52tl demişti heralde bilmiyorumkismile
öptürmem sevgilim kızıyoooooooooooooo lilililililili (minişimden öğrendim)
kuzum bak bakem bana çilekte iki tane sölediğin rimelden var farkalrı nedir bi baksana bi
valla tatlım saç maşası saç düzleştirici gibi ürünlerde remington ve babylissten vazgeçme her ikiside profesyonel kuaförlerin kullandığı marka bende babyliss saç maşası var , remington düzleştirici he ikiside süper tavsiye ederim yani32 mm lik braun digital saç maşası almaya adapte oldumboshayallersmile
Biri beni durdursun :lepi:
valla çok güzelmiş Esracımkızlar caress pink e gelin,cok guzellllllllllll
Dior hangisiydi Minicim merak ettim bak simdi aksam aksam :))
vay be bir ruja adım konuyor,onur duydum :))))
öptürmem sevgilim kızıyoooooooooooooo lilililililili (minişimden öğrendim)
kuzum bak bakem bana çilekte iki tane sölediğin rimelden var farkalrı nedir bi baksana bi
buldum bu hatın ablanın blogunda , 1.siydi çok çok güzel duruyordu opuyorumnanaktan
resim tabiki alıntıdır , malesef sempatiksalakcinni
üfff 32 mm bileğim kadar32 mm lik braun digital saç maşası almaya adapte oldumboshayallersmile
Biri beni durdursun :lepi:
üffff taptatlı bi rennk boshayallersmilekızlar caress pink e gelin,cok guzellllllllllll
Mini madem niveanın kaynagını buldun bunada bir bak bırtanem.aynı seriden 7 no pomegranate
ay cok alemsin :))) bnre renk oldu saclar bakem :)biraz daha kalsın diye su , çay filan içmemiştim yaa fukarayım resmen kaydirigubbakcemile3
o rengi de çok severim bebeğim , ona da bakacağım mutlaka , zaten ruj ihtiyacım vardı ,
saçımı boyadıktan sonra , fazla göz makyajı yapmama gerek kalmıor,dudaklarım boş kalmasın aklinialirimsmile
üfff 32 mm bileğim kadar
dur swannn durrrrr yapmaaaa sempatiksalakcinni
sacını tutmayabilir hemen acılabilir
bi dene sonra gezin gel sacını tutarsa al derim ben sempatiksalakcinni
üffff taptatlı bi rennk boshayallersmile
donutum burcun ne senin tatlım bayanssulusmile
sanırım gözlerim kamaştı :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?