Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet ebrum donut um yok buralarda olsa
hemen görüp fikrini söylerdi zaten o görene kadar bekliyeyim ben :roflol:
mercan ın aldığı rujların arasında da vardı benzer bir pembe ondanda swatch istedim
onuda bir göreyim bakem :):dilcikar:

doğru söylüyorsun canım zaten her ruj her dudakta kesinlikle aynı durmas
denemek lazım buna benzer bir renk kullandığım için duruşunu tahmin edebiliyorum
ama şimdilik sabırla bekliyorum müdahilini bulurum belki diye :):)

,

inglotta bunları buldum renk seçeneği çok fazla mercan almış yeni 2 tane alınca 3.bedavaymış 59 lira vermiş 3 ruja belki istediğin rengi bulursun

Son düzenleme:
bu renge benzer bende cecile ve flormar'ın var çok kullandığım bir renktir., ama pek önermiyorum çünkü böle sana yağ sürmüşsün gibi hissediyorum ben. açıkçası dior almayı düşünmüyor değilim ,
inglot'un yapısı nasıl acaba ? en azından temel kullandığım renkleri alsam yeter bana diye düşünüyorum fisfisfis

valla inglot rujları denemedim ama genelde kullananlar memnun 3 tanesi 59 lira ise fiyatlarıda uygun 3 arkadas gidip alıcaksın 20 liraya inglot kalitesi süper yani renk seçeneğide çok

AlBatross koyu mu bu renkler , 2 si oriflame 2 si de flormar
Aslında bu kadar koyu değiller sürünce,ama fotoda öyle çıkıyor bayanssulusmile

dior dan şaşma derim minicim.
inglota niyeyse ısınamadım ben
far ve far bazı var bende
farları ortalama.
far bazı vasat ötesi.
he bide ocesi var mat

kanka farları konusunda bende hemfikirim nedense pek bi matah gelmedi bi de far pek kullanmadığım için .
benim yine sevil'e gitmem gerekecek ozaman kaydirigubbakcemile3
kadın bi kere bana dior'un gloslarından birini sürmüştü , su gibiydi ya harika bişeydi , 2 3 saat çıkmamıştı , hala unutamıyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…