Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

sanırım kremsi yapıda mağazada denemedim ama renkler çok hoşuma gitti hemde kampanya varmış 3 al 2 öde 58 lira toplam bir ara bakarım heralde özellikle vişne rengi olan süper ama yakından görüp denemek lazım dijital foto olsa çeker koyardım deneyip neyse

senide rujkolik olma yolunda ilerliyorsun Ebrucum kaydirigubbakcemile3

kampanya diye diye yedin beni ebruuuuuu
bende çok beğendim bu rengiii off oofff alsanaalsanasmile

tatlım ihtiyacın varsa al almış olmak için alma bende forumda pek çok ürün görüyorum ama kendimi frenliyorum eğer ihtiyacım olan bir ürünse alıyorum şimdi gidip indirim var diye 3 tane ruju ne yapayım 3 arkadaş gidip almak lazım aslında

kova ve ıkızler cok ıyı anlasır bak.

buarada akrep yukselen olanlar bayagı seksı oluyorlar,gozlemlerim bu yonde kaydirigubbakcemile3

tevekkeli anacım aklinialirimsmile delikafadulden
ben çok severim kovaları , çok yardımsever , çok bilgiç ve özgürlüklerine düşkün oluorlar , en yakın ark.larım kovadır olumunekankayizsmile bi de inatçı birazcıkguclubacismile

senide rujkolik olma yolunda ilerliyorsun Ebrucum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 albatross ruj rengi arayınca bende bir iki tane bulup koydum resimlerini yoksa o konuda senin eline su dökemem Esracım opuyorumnanaktan
valla işin doğrusu rujdan çok far severim bazen ruj sürmeyi bile unuturum , rujumu tazelemeyi sevmem uğraşmam yani o yüzden göz makyajına daha önem veririm ruj silindiği zaman yüz solgun durmasın diye

bana cok agır gelıyor Akitracım,hep soyle dusunurum.Sadece gozlerı acıkta oldugu icin peceli kadınların tek vurgu yeri gozler kalınca oraya abanıyorlar gibime gelıor.

evet güzel bi tespit donutcum hiç aklıma gelmemişti vereliniortak

üfff 32 mm bileğim kadar
dur swannn durrrrr yapmaaaa sempatiksalakcinni
sacını tutmayabilir hemen acılabilir
bi dene sonra gezin gel sacını tutarsa al derim ben sempatiksalakcinni
Akitra tutma beni lütfen alıciiiiiimmmhihoyyyt
25 mm var ama daha kalın bukleler istiyorum,ahanda bileeeemmm gibi kalın olsun sırnaşık şey

ahh ahh tamam ben buna ornekler gostermısım zaten,niveayı falan :)))) bak tonu aynı ama nıvea daha parlak bir ruj

ama nedense hep mini sanıp cevap yazmısım :))))

kusura bakmayın kızlar bu aralar aptal saptalım bıraz

bak bende sana ne gosterıcem hasta olacaksın albatrsocum.şimdiki hedefim bu ruj aşıgım asıkkk

Akitra tutma beni lütfen alıciiiiiimmmhihoyyyt
25 mm var ama daha kalın bukleler istiyorum,ahanda bileeeemmm gibi kalın olsun sırnaşık şey

bende de 25 mm var yeterince kalın diyordum
taaaa ki seni duyana kadar kaydirigubbakcemile3
bilek kalınlıgında lülüşler

Canım bende babyliss 25 mm var ama 32 mm ve digital istiyorum
Braun da iyonlu olunca almama ihtimalim kalmıyor,ben ,iyon aşığı bir insan zemuszemus
Çok faydasını gördüm saçlarımda
Braun alıciiimm opuyorumnanaktan
Ama biraz daha uzaması lazım saçlarım katlı,nerden kattırdıysam lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…