teşekkür ederim.Allık fırçasının fiyatı allık da aldığım için indirimli oldu ama inan hiç birisinin fiyatı aklımda değil .DİORSKIN PUDRA SHIMMER 002 numaralı pudrayı istiyordummercancım güzel günlerde kullan , allık fırçanın fiyatını öğrenebilirmiyim ?
bi de
donutum fiyat konusunda sana katılıorum ,
bence de uygun bir alışveriş olmuş mercan , ilk kez alıdığın ürünlerse , özellikle fırçalar , biraz maliyetli olması normal , sonuçta yıllarca kullanılıyor bir fırça , zırt pırt fırça almıyacaksın
ama inglotun farları bana pahalı gelir onu biraz gereksiz buldum , rujları çok beğendim opuyorumnanaktan
kısaca güle güle kullan opuyorumnanaktan
diorun hangi pudrasını beğendin diorskin nude loose ise ben kullanıyorum , kessinlikle tavsiye ederim opuyorumnanaktan
haklısınopuyorumnanaktanDonutcum benim sana bişi dermiyim tatlım yaww alınma yeterki şu mercan hanım alışverişkolik olmasın dieeee gaza gelmesin yane sen bu şekilde idare ediyorsun ayarlamışın ok buna bişi diemem demiyorumda ama mercanın durumunda artık yeter demek lazım bir anda çok şey almış evet kaliteli kullanılacak şeyler ama zamana yaysa çok daha iyi olurdu yane şahsi fikrim :)))))
enem bu da gaz veriyor kızzzz çıkçak işten sonra kendini alışverişe vercek bakkkk gaz vermeyin hatuna bencede fırçalar için iyi olmuş ama bir anda çok almış
ya ama ilk aldığı için bu kadar olması normal magrentamu ha yarısını şimdi almış ha sonra almış yine aynı para gidecekti , bence bişey değişmedi kaydirigubbakcemile3
bi daha alma mercanlmaz:
oldumu magrentakaydirigubbakcemile3
evet bu kaçıncı alışveriş ne kadar dikkatli arkadaşlarım var benim valla canım iyiki varsınız sizleri çok seviyrum kaydirigubbakcemile5enem çok pinti gördüm kendimi
ama miniicm bu onunn kaçıncı alışverişi elf var tbs var inglottda bi bu kadar daha var yani hepsi bu ay oldu yuh diyorum o yüzden birde işi kötüymüş sallantıdaymış e ozaman almasın demeee :) neysem ben kapadım bu konuyu
teşekkürler canımhepsi çok güzel ya .iyi günlerde kullan tatlımopuyorumnanaktan
body shop fırçalarımda var ama inan bana daha aklımda sigma ve mac fırçaları var ben adam olmamaslan burcu pinti olmaz halbusem sende kesin karışıklık varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada gojonede %40 indirim var nası içime oturdu anlatamameyvahedigeldismile
mercanım güle güle kullan gene far renklerine bayıldım soğuk tondaki renklerde çok güzel swacthları bekliorusbayanssulusmile
fırça konusunda iyi marka almakla çok iyi etmişsin zaten elflerinde var sana çok uzun süre yeter tatlım.. zemuszemus
teşekkürlermercan.a cım şahane şeyler almışsın hepsini güle güle kullan... Özellikle turuncu ruja bayıldım :)))
SAKINNNNN DURRRRRR kıyma parana ben sana flormarın bir rengini söyleyecem dün gördüm çok hoşuma gitti buluyum hemen eklerim resmini olurmu?bekleeeşunu alsam diyorum yaaa ne dersinis ben çok beğendim
bu renk flormarda falan varmıdır acaba yoksa kıysammı paraya :)
benimki hiç buna benzemiyor bu sabah sürdüm fotoladım ama fotoda renk daha bir başka çıktı onuda eklerim birazdan.evet ebrum donut um yok buralarda olsa
hemen görüp fikrini söylerdi zaten o görene kadar bekliyeyim ben :roflol:
mercan ın aldığı rujların arasında da vardı benzer bir pembe ondanda swatch istedim
onuda bir göreyim bakem :):dilcikar:
NEEE 32MM mi şaşırma kız DURRR sakın napıyorsun çok kalın yahuuu ama Braunu öneririm bende iyon düzleştiricisi var çok kaliteli32 mm lik braun digital saç maşası almaya adapte oldumboshayallersmile
Biri beni durdursun :lepi:
günaydınnnŞenizgünaydın kızlarrrrrrrr
lattecim hemen gödermiyorlar zaten o yüzden dedim iptal et diye ama azcık ingilizce bilmek lazım nasıl iade edebilirsin diye neysem artık sağlık olsun canımnası iptal ediyim 2 gün geçti üstünden siparişinboshayallersmile
parayı çektiler ama tracking kodunu vermediler daha
canım girmedim ki göreyeim hemen bakıyorum yeni bir blog mu açtın?selam kızlar magrentam seni ekledim bloguma se görmedinmi yoksa daha adı yazıyor kullanıcı adımın altında aşkol daha bakmamışsın bile küstüm küstümmm :umursamaz:
renk süper ama dudağın payı yüksek gibime geldişunu alsam diyorum yaaa ne dersinis ben çok beğendim
bu renk flormarda falan varmıdır acaba yoksa kıysammı paraya :)
donucum bu kadan güzel dudakların varken bizi nie swatchsız bırakıyon kızzz hep bileğine eline kola bakıyoz gül cemalinide koyda görelimMini madem niveanın kaynagını buldun bunada bir bak bırtanem.aynı seriden 7 no pomegranate
lattecim hemen gödermiyorlar zaten o yüzden dedim iptal et diye ama azcık ingilizce bilmek lazım nasıl iade edebilirsin diye neysem artık sağlık olsun canım
canım girmedim ki göreyeim hemen bakıyorum yeni bir blog mu açtın?
renk süper ama dudağın payı yüksek gibime geldiPPP
donucum bu kadan güzel dudakların varken bizi nie swatchsız bırakıyon kızzz hep bileğine eline kola bakıyoz gül cemalinide koyda görelimPPPPPP
günaydın kızlar iyi sabahlar dün ne çok kaynatmışınız maşallahhh maşallahhhbayanssulusmile
ALBATROS cum şuna bir bakarmısın senin istediğin ruja benziyormu ama ben bayıldım nasılsa ucuz ben bir tane alacam JustMakeup
canım benım cok tesekkur ederım,denerım bundan sonra.Utandırma benı boyle deyip bilmiyorumkismile
ay bende bakabılır mıyım kaydirigubbakcemile3 ee supermıs rengi! ama daha mercan sanki
Renk süpermiş hemen gidip alıcam yawwwww bayıldımmmmmmmmmmmmmmmALBATROS cum şuna bir bakarmısın senin istediğin ruja benziyormu ama ben bayıldım nasılsa ucuz ben bir tane alacam JustMakeup
:kedi:
teşekkür ederim canım benım,ama farkında degilsin bak bahane yaratıorsun kaydirigubbakcemile3
Günaydın..NEEE 32MM mi şaşırma kız DURRR sakın napıyorsun çok kalın yahuuu ama Braunu öneririm bende iyon düzleştiricisi var çok kaliteli
günaydınnnŞeniz
hanımlar günaydınlar hepinisee iyi sabahhhlarrr
donut um akşam koyduğun resim benim
pembeye çok benziyor cvanım ama parlak ve ben parlak istemiyorum nedense matlara taktım
son dönemde
,
mercanım canım flormar renk güzel benim istediğim değil ama bunuda beğendim
ucuz zaten alınabilir yane :):)
rujlarında bi isimleri olduğunu burda öğrendim he
hala gözlerimi açamıyorum
toplamam gereken bi sürü iş var .
bu aksam izne çıkamam yoksam
hadi öptüm kaçtım
donut um mac i adana da bulamam canım benim ya
olmadı lancome yi alam ben beğendim ben o rujuuu :):)
canım zaman matın matını önerıyorum sana :)
mac pink plaid
ha bir de lovelornnnn
birde kinda sexy var :))
Renge bak boshayallersmile
Keşke gitse bana da ama işte bu tür açık renkleri sürünce mezardan çıkmış gibi oluyorum kafamçokkarıştı
Ancak koyu pembe sürebiliyorumohaoldumsmile
tamam söylemem kaydirigubbakcemile3şıştt ebrucum eşim duymasın :))))
kolay gelsın canım
günaydın tatlım matta o renk daha güzel dururhanımlar günaydınlar hepinisee iyi sabahhhlarrr
donut um akşam koyduğun resim benim
pembeye çok benziyor cvanım ama parlak ve ben parlak istemiyorum nedense matlara taktım
son dönemde
,
mercanım canım flormar renk güzel benim istediğim değil ama bunuda beğendim
ucuz zaten alınabilir yane :):)
donut um mac i adana da bulamam canım benim ya
olmadı lancome yi alam ben beğendim ben o rujuuu :):)
Renge bak boshayallersmile
Keşke gitse bana da ama işte bu tür açık renkleri sürünce mezardan çıkmış gibi oluyorum kafamçokkarıştı
Ancak koyu pembe sürebiliyorumohaoldumsmile
:roflol: renk süpermiş gerçekten .... fuşya kullan cnm sanırım açık tenlisin :)))yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?