Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
teşekkür ederim.Allık fırçasının fiyatı allık da aldığım için indirimli oldu ama inan hiç birisinin fiyatı aklımda değil .DİORSKIN PUDRA SHIMMER 002 numaralı pudrayı istiyordum

haklısınopuyorumnanaktan

evet bu kaçıncı alışveriş ne kadar dikkatli arkadaşlarım var benim valla canım iyiki varsınız sizleri çok seviyrum kaydirigubbakcemile5
hepsi çok güzel ya .iyi günlerde kullan tatlımopuyorumnanaktan
teşekkürler canım

body shop fırçalarımda var ama inan bana daha aklımda sigma ve mac fırçaları var ben adam olmamklava:

mercan.a cım şahane şeyler almışsın hepsini güle güle kullan... Özellikle turuncu ruja bayıldım :)))
teşekkürler

şunu alsam diyorum yaaa ne dersinis ben çok beğendim

bu renk flormarda falan varmıdır acaba yoksa kıysammı paraya :)

SAKINNNNN DURRRRRR kıyma parana ben sana flormarın bir rengini söyleyecem dün gördüm çok hoşuma gitti buluyum hemen eklerim resmini olurmu?bekleee

benimki hiç buna benzemiyor bu sabah sürdüm fotoladım ama fotoda renk daha bir başka çıktı onuda eklerim birazdan.

32 mm lik braun digital saç maşası almaya adapte oldumboshayallersmile
Biri beni durdursun :lepi:
NEEE 32MM mi şaşırma kız DURRR sakın napıyorsun çok kalın yahuuu ama Braunu öneririm bende iyon düzleştiricisi var çok kaliteli

günaydın kızlarrrrrrrr
günaydınnnŞeniz

nası iptal ediyim 2 gün geçti üstünden siparişinboshayallersmile
parayı çektiler ama tracking kodunu vermediler daha
lattecim hemen gödermiyorlar zaten o yüzden dedim iptal et diye ama azcık ingilizce bilmek lazım nasıl iade edebilirsin diye neysem artık sağlık olsun canım
selam kızlar magrentam seni ekledim bloguma se görmedinmi yoksa daha adı yazıyor kullanıcı adımın altında aşkol daha bakmamışsın bile küstüm küstümmm :umursamaz:
canım girmedim ki göreyeim hemen bakıyorum yeni bir blog mu açtın?
şunu alsam diyorum yaaa ne dersinis ben çok beğendim

bu renk flormarda falan varmıdır acaba yoksa kıysammı paraya :)

renk süper ama dudağın payı yüksek gibime geldi PPP
Mini madem niveanın kaynagını buldun bunada bir bak bırtanem.aynı seriden 7 no pomegranate

donucum bu kadan güzel dudakların varken bizi nie swatchsız bırakıyon kızzz hep bileğine eline kola bakıyoz gül cemalinide koyda görelim PPPPPP

günaydın kızlar iyi sabahlar dün ne çok kaynatmışınız maşallahhh maşallahhhbayanssulusmile

canım benım cok tesekkur ederım,denerım bundan sonra.Utandırma benı boyle deyip bilmiyorumkismile

ALBATROS cum şuna bir bakarmısın senin istediğin ruja benziyormu ama ben bayıldım nasılsa ucuz ben bir tane alacam JustMakeup

ay bende bakabılır mıyım kaydirigubbakcemile3 ee supermıs rengi! ama daha mercan sanki

canım benım cok tesekkur ederım,denerım bundan sonra.Utandırma benı boyle deyip bilmiyorumkismile

ay bende bakabılır mıyım kaydirigubbakcemile3 ee supermıs rengi! ama daha mercan sanki

yok derim ben bundan sonra bilek diilllll dudak istiom ona göreeeeee çok seskiii valla sen ruj sürmücen de ben mi sürcem bu dudaklar bende olsa bende ruj manyaaaaaaaa olurdum vallaaaa

bayanssulusmilebayanssulusmile

ALBATROS cum şuna bir bakarmısın senin istediğin ruja benziyormu ama ben bayıldım nasılsa ucuz ben bir tane alacam JustMakeup
Renk süpermiş hemen gidip alıcam yawwwww bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
aslında altta shiseido var ona daha çok bayıldım (((
:kedi:

teşekkür ederim canım benım,ama farkında degilsin bak bahane yaratıorsun kaydirigubbakcemile3

heheheheheheh

hanımlar günaydınlar hepinisee iyi sabahhhlarrr

donut um akşam koyduğun resim benim
pembeye çok benziyor cvanım ama parlak ve ben parlak istemiyorum nedense matlara taktım
son dönemde
,
mercanım canım flormar renk güzel benim istediğim değil ama bunuda beğendim
ucuz zaten alınabilir yane :):)

NEEE 32MM mi şaşırma kız DURRR sakın napıyorsun çok kalın yahuuu ama Braunu öneririm bende iyon düzleştiricisi var çok kaliteli

günaydınnnŞeniz
Günaydın..
Alıciim de biraz daha uzasın saçlarım katlar da uzasın da boshayallersmile
Braun çok başarılı bılduğum bir marka vereliniortak

canım zaman matın matını önerıyorum sana :)

mac pink plaid

ha bir de lovelornnnn

birde kinda sexy var :))

Son düzenleme:
rujlarında bi isimleri olduğunu burda öğrendim he
hala gözlerimi açamıyorum
toplamam gereken bi sürü iş var .
bu aksam izne çıkamam yoksam
hadi öptüm kaçtım

rujlarında bi isimleri olduğunu burda öğrendim he
hala gözlerimi açamıyorum
toplamam gereken bi sürü iş var .
bu aksam izne çıkamam yoksam
hadi öptüm kaçtım

:))))))))))

donut um mac i adana da bulamam canım benim ya
olmadı lancome yi alam ben beğendim ben o rujuuu :):)

bencede bencedeeeee,inan bana o rengi bulma yolculugunda alacagın tüm rujların toplam tutarı lancome rujun parasından cok daha fazla olacak :)))

canım zaman matın matını önerıyorum sana :)

mac pink plaid

ha bir de lovelornnnn

birde kinda sexy var :))

Renge bak boshayallersmile
Keşke gitse bana da ama işte bu tür açık renkleri sürünce mezardan çıkmış gibi oluyorum kafamçokkarıştı
Ancak koyu pembe sürebiliyorumohaoldumsmile

Keşke gitse bana da ama işte bu tür açık renkleri sürünce mezardan çıkmış gibi oluyorum kafamçokkarıştı

:roflol: renk süpermiş gerçekten .... fuşya kullan cnm sanırım açık tenlisin :)))yerimseniben

şıştt ebrucum eşim duymasın :))))

kolay gelsın canım
tamam söylemem kaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım matta o renk daha güzel durur
donut um mac i adana da bulamam canım benim ya
olmadı lancome yi alam ben beğendim ben o rujuuu :):)

bence bir iki markaya daha bak sephorada inglotta falan ona göre karar ver çilekte belki indirimdedir

aslıda salam bır bronz makyajla sahane duruyor cnım,denemelisin.cunku bende hep fildişi kullanıyorum ten makyajında,o kadar beyazım yani

:roflol: renk süpermiş gerçekten .... fuşya kullan cnm sanırım açık tenlisin :)))yerimseniben

fuşya eskiden cok kullanırdım ama su anda kara listemde.sanırım yaş ılerledıkce kendıme yakıstıramadım maalesef,yakısmıyor olmuyor begenemıyorum kendımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…