Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nilüfer yaprağı özlü saç bakım kremi....ve lemon farım
lemon far swatch -------- MAGRENTACIM--------senin istediğib rujun swatchı

aman kızlar ya her gittiğimde
bir daha girmicem diyorum şu tekişn acar da ama bu defa hakikaten sondu yane
sabrımı zorluyoprlar çok fena :):)

gitme canım... para senin, keyif senin... ziyapaşa bulvarında hemen yol üstünde zaten.
platin de var ayrıca... orda da bulursun belki aradıklarını...

douglasta marka az ama kuzum ya,burda da douglas yok.yada ben bılmıorum bak mesela[/QUOTE]

yok canım ya marka çok... ben memnunum.... değişik ürünler var ayrıca...
sabunlar, duş jelleri filan... ben t.acar da daha çok beğeniyorum douglas ı

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy angelinanın rujuna bittim mac desen şimdi arayıp sipariş vercektim lancome dedin beni bitirdin yahuuuuuuuu (((( çok güzelmiş renki muadil istiyorummmmmm

donutcum dudaklar muhteşem yahuuu ne sürsen süper maşallah maşallah

canım benim süpermiş rengi valla teşekkür ederim pek hoşuyma gitti notumuda aldımmm:)))

bu lotus yaprağı kremimi ne nasıl kullandınmı? çok methediyolar

günaydın kızlar iyi haftasonları:)

bnm acilen dogru düzgün cabucak bitmeyen
kapatıcı ve aydınlatıcıya ihtiyacım var heeeelppp :gitme:

Akitra clinique böyle bi nokta kadar sürüyosun,yoğun bir kapatıcı ve aydınlatıcı
Şok oldum akannehir
En az 6 ay gider sanırım ben de geçen hafta aldım
Hem de hergün kullanıyorum gamyoncuiremsu

Way bee ,benim alt+üst dudak toplamı yalnızca bir tarafına eşit boshayallersmile
Ne güzel dudakalrın varmış donut ,model gibisin allama sositososito
Renkler de güzelmiş hihoyyyt

canım benim süpermiş rengi valla teşekkür ederim pek hoşuyma gitti notumuda aldımmm:)))

bu lotus yaprağı kremimi ne nasıl kullandınmı? çok methediyolar
rica ederim cnm .... lotus banyodan çıktıktan sonra nemli saça uygulanıyo kabarma filan olmuyo saçta pek yani en azından benim saçımda öyle ve hemencik şekil alıyorlar ama tabiyki kıyabilirsen sürmeye küçücük şişesi cnm ya 60 ml...akannehir bi parfüm şişesini hayal etsene bide benim saçlar belime çok yakın uzunlukta olduğu için biraz döktüm saçıma fena değil ama çok kullanınca süper oluyor ben testırını denemiştimde süper olduu opuyorumnanaktan

günaydın kızlar iyi haftasonları:)[/QUOTE]

Neymiş o farın markası söyle çıbıhhhh kaydirigubbakcemile
Bayılırım sedef rengi farlara
Bayıldım :lepi:

çıbık söliyim cnm:hulya: color trend markası geçen ayın indirim broşüründen aldım ismi lemon diye geçiyor ...

çıbık söliyim cnm:hulya: color trend markası geçen ayın indirim broşüründen aldım ismi lemon diye geçiyor ...[/QUOTE]

Dünden bugüne bir uyuyuşta 13 saati devirebilmiş olmanın saflığındayım boshayallersmile
Color trend markası da ne olaki CADIARZU Saflıııma ver canım yaw
Bi gayfe söyleyem de kendime gelem

çıbık söliyim cnm:hulya: color trend markası geçen ayın indirim broşüründen aldım ismi lemon diye geçiyor ...

Dünden bugüne bir uyuyuşta 13 saati devirebilmiş olmanın saflığındayım boshayallersmile
Color trend markası da ne olaki CADIARZU Saflıııma ver canım yaw
Bi gayfe söyleyem de kendime gelem
[/QUOTE]

:))) uyan cnm sabah oldu artık kaydirigubbakcemile canım avonun color trend serisi....

günaydınnn bayanlarrrrr
herkese iyi haftasonlarıııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

memleketime gitmeye 1 hafta kaldıııı offff offfff çabuk geçsin artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…