aaa o ruj nedır sahaneymısss canım ya !
aman kızlar ya her gittiğimde
bir daha girmicem diyorum şu tekişn acar da ama bu defa hakikaten sondu yane
sabrımı zorluyoprlar çok fena :):)
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy angelinanın rujuna bittim mac desen şimdi arayıp sipariş vercektim lancome dedin beni bitirdin yahuuuuuuuuKızlar bu MAC Please Me,gun ısıgında ve flashlı fotoları bunlar
Ve buda bugun aldıgım Angelinanın rujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ödlüm bittim yok boyle bir nude kızlar yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nilüfer yaprağı özlü saç bakım kremi....ve lemon farım lemon far swatch -------- MAGRENTACIM--------senin istediğib rujun swatchı
bnm acilen dogru düzgün cabucak bitmeyen
kapatıcı ve aydınlatıcıya ihtiyacım var heeeelppp :gitme:
Kızlar bu MAC Please Me,gun ısıgında ve flashlı fotoları bunlar
Ve buda bugun aldıgım Angelinanın rujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ödlüm bittim yok boyle bir nude kızlar yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nilüfer yaprağı özlü saç bakım kremi....ve lemon farım lemon far swatch -------- MAGRENTACIM--------senin istediğib rujun swatchı
Günaydın
Neymiş o farın markası söyle çıbıhhhh kaydirigubbakcemile
Bayılırım sedef rengi farlara
Bayıldım :lepi:
canım benim süpermiş rengi valla teşekkür ederim pek hoşuyma gitti notumuda aldımmm:)))
bu lotus yaprağı kremimi ne nasıl kullandınmı? çok methediyolar
rica ederim cnm .... lotus banyodan çıktıktan sonra nemli saça uygulanıyo kabarma filan olmuyo saçta pek yani en azından benim saçımda öyle ve hemencik şekil alıyorlar ama tabiyki kıyabilirsen sürmeye küçücük şişesi cnm ya 60 ml...akannehir bi parfüm şişesini hayal etsene bide benim saçlar belime çok yakın uzunlukta olduğu için biraz döktüm saçıma fena değil ama çok kullanınca süper oluyor ben testırını denemiştimde süper olduu opuyorumnanaktan
günaydın kızlar iyi haftasonları:)
çıbık söliyim cnm:hulya: color trend markası geçen ayın indirim broşüründen aldım ismi lemon diye geçiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?