Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
lfbris unutmadan bugun bakırkoyde bir kız gordum mavi elbiseli,uzun kızıl saclı ve gercek bir kızıl..kıza resmen dondum dondum baktım..yok boyle bir guzellik..sen olabılır mısın tatlımmm:)))))))

ya dımı ınanılmaz guzel bır nude kızlar ya,ne ten rengi denıyor ne kahve ne mercan ne de bejj sahaneeeeeee.
çilekte 38 tl,alın valla

off bu teki,n acar çalışanlarını
bir yerde kıstırsam bütün hıncımı çıkarıcam bütün alışveriş keyfimin içine ettilewr bugün döndüm geldim
ahanda davosa gitmem daha :):):roflol::roflol:

donutum +parlatıcılı olanlara bayıldımmm güle güle sür sürüştür tatlım (sen ne ancelinaymıssın seeen :jeyyar:)
dudakta cok daha güzel görünüyor rujlar yaa bu burengin ikamesi yokmudur boshayallersmile

aa ne oldu,densizlik mi yaptılar sana da albatroscum

canım rujun kendısı oyle,beige couture lancome un,valla alın 38 tl cılekte,nerdeyse yarı fıyatınaa

ayy tesekkur ederım balım benım a.s.

sorma donut um ya birdaha gidersem ne olayım
ykm yoksada anlatmaya çalışıyorlar yane
tekin acar cahillerinin zaten birşeyden haberleri yok doymuşlar herhalde paraya
ay biri kurtarsın bu Adana dan beniiiii :):)

ay şekerim ruj bahane... maşallah dudaklar güzelmiş, ne sürsen güzel durur zaten... bordo da yakışır.. tam anjelina olur sositososito benim dudaklarım ince, hiç böyle durmuyor rujlar boshayallersmile

canım bırak tekin acar ı... ukala onlar... sen douglas a git... orası daha iyi... boşveeeerr

ay bazılarıda ınanılmaz ukala! capacitye gıttım bugun flormar standına,patlak portlek dudaklı bır kadın var ay sanırsınız dunyaları yaratmıs,aman nasıl ukala almadım bırsey.

bazıları oyle albatroscum maalesef,gel sen bana komsu ol kuzum :))

ay şekerim ruj bahane... maşallah dudaklar güzelmiş, ne sürsen güzel durur zaten... bordo da yakışır.. tam anjelina olur sositososito benim dudaklarım ince, hiç böyle durmuyor rujlar boshayallersmile

canımm zemuszemus
oyle deme bır tanem,belkı sen dogru renklerı bulamadın daha.Koyu tonlar kucuk gosterıyor dudakları baj

canım bırak tekin acar ı... ukala onlar... sen douglas a git... orası daha iyi... boşveeeerr

douglasta marka az ama kuzum ya,burda da douglas yok.yada ben bılmıorum bak mesela

valla tekin acarın personelini bende sevmem çok yapışkanlar en sevmediğim satış personeli ay cildininze şu da gerekli bu da gerekli zaten bir rimel denemiştim tekin acarda gözlerim irrite oldu 1 hafta çektim valla töbe bi daha gitmem yani

aman kızlar ya her gittiğimde
bir daha girmicem diyorum şu tekişn acar da ama bu defa hakikaten sondu yane
sabrımı zorluyoprlar çok fena :):)

aman kızlar ya her gittiğimde
bir daha girmicem diyorum şu tekişn acar da ama bu defa hakikaten sondu yane
sabrımı zorluyoprlar çok fena :):)

ya nasıl degısıyor ılden ıle magazadan magazaya..burda da tekın acarların biri iyi biri cok kotu

Donuttt dudaklara bak beaaa... :jeyyar:
Ruj renkleri de müthiş... boshayallersmile
bilmiyorumkismile teşekkurler bırtanem

donutum bencede dudaklar 10 numara

canım guzel yuzlu Livim tesekkur ederım birtanem,bence bu rujdan sende edınmelısın

Donuuutttt nude çarpıldım şahaneeee!!! akannehir Bu arada dudaklar daha da şahane maşallah maşallaaahhh tütüüüü :teytey: a.s.

lfbris unutmadan bugun bakırkoyde bir kız gordum mavi elbiseli,uzun kızıl saclı ve gercek bir kızıl..kıza resmen dondum dondum baktım..yok boyle bir guzellik..sen olabılır mısın tatlımmm:)))))))

Ah canımmm :))) Yok ben Bursa'dayım, bu ara İstanbul'a gelemedim hiç ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…