Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ya gerçektende açık renkli rujlar daha bir önn planda bu sene sanki benim gözümede çok cazip geliyorlar.... hele nar çiçeği ve kavun içi (turuncumsu) renkler bayılıyorumakannehir

Donutım yaa ben de çok beyazım hangi fondoteni sürsem bana koyu geliyor. Lancome, İD Minerals, Clinique filan denedim. Ama bir türlü tutturamadım. Ben Nicola Kidman gibi görünsün istiyorum. sempatiksalakcinni Var mı bana bir önerin? boshayallersmile

ya gerçektende açık renkli rujlar daha bir önn planda bu sene sanki benim gözümede çok cazip geliyorlar.... hele nar çiçeği ve kavun içi (turuncumsu) renkler bayılıyorumakannehir

bu sene manyak derece mercan rengine talep var canım.

canım mineral fondoten saglıklı ama o ıstedıgın goruntu ıcın yetıyorlar maalesef.Lancome guzel fondoten yapıyor ama bana renk skalası dar gelıyor :)))

Cliniquecıler kızmasın ama ben clinique fondotende basarısız diyecegım :)))

Chanel Mat Lumiere 02 Porcelain testerine bir bak bence canım,aynı etkiyi veriyor

Aynen mineraller yetersiz kalıyor Donutcum. Lancome'un en açık tonları bile buğday tenliler için yaa... Hakikaten dar skala :))

Chanel Mat Lumiere 02 Porcelain not aldım bunu Canım benimmmmm çok teşekkür ederim... İyi ki varsınnnn opuyorumnanaktan zemuszemus

Clinique nasıl başarısız yaa akannehir
Hühöyytttt hangi çılgın clinique pudraya başarısız diyecekmiş şaşarım kaydirigubbakcemile
Severek kullanıyorum hihoyyyt
Hortlak pen delikafadulden

Pen Swan cım pudaralardan değil, fondotenlerden bahsediyorduk :)) Ki ben de Clinique in 2 farklı fondotenini kullandım şimdiye dek, ikisi de başarısızdı

Pen Swan cım pudaralardan değil, fondotenlerden bahsediyorduk :)) Ki ben de Clinique in 2 farklı fondotenini kullandım şimdiye dek, ikisi de başarısızdı

Wallamı :kedi:
Bir an coşmuşum pudra sandımdı a.s.
Fondötenini kullanmadım hiç yorum yok :kedi:
Bu arada clinique super powder serisi kalkmış diyorlar piyasadan
Hayatın bir anlamı kalmadı akannehir

bnm acilen dogru düzgün cabucak bitmeyen
kapatıcı ve aydınlatıcıya ihtiyacım var heeeelppp :gitme:

Clinique nasıl başarısız yaa akannehir
Hühöyytttt hangi çılgın clinique pudraya başarısız diyecekmiş şaşarım kaydirigubbakcemile
Severek kullanıyorum hihoyyyt
Hortlak pen delikafadulden

canım pudrasını kullanmadım ama fondotenı rezalet...zaten pudra ıcın konusmadım

bnm acilen dogru düzgün cabucak bitmeyen
kapatıcı ve aydınlatıcıya ihtiyacım var heeeelppp :gitme:

o zaman para kıyıp bir ysl touche eclat al canımmm

renge bak cok seker boshayallersmile

ay ay ay ayyyy çok güüzeeeeeeeeeeeeeeellllll...
görünce beynim döndü resmen kafamçokkarıştı[/QUOTE]

ay durun bunun swatchini yapem size

Kızlar bu MAC Please Me,gun ısıgında ve flashlı fotoları bunlar

Ve buda bugun aldıgım Angelinanın rujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ödlüm bittim yok boyle bir nude kızlar yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oy oyyy nude renktekine bittim sahiden züper ne marka donutumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…