aslıda salam bır bronz makyajla sahane duruyor cnım,denemelisin.cunku bende hep fildişi kullanıyorum ten makyajında,o kadar beyazım yani
fuşya eskiden cok kullanırdım ama su anda kara listemde.sanırım yaş ılerledıkce kendıme yakıstıramadım maalesef,yakısmıyor olmuyor begenemıyorum kendımde
aslıda salam bır bronz makyajla sahane duruyor cnım,denemelisin.cunku bende hep fildişi kullanıyorum ten makyajında,o kadar beyazım yani
fuşya eskiden cok kullanırdım ama su anda kara listemde.sanırım yaş ılerledıkce kendıme yakıstıramadım maalesef,yakısmıyor olmuyor begenemıyorum kendımde
ya gerçektende açık renkli rujlar daha bir önn planda bu sene sanki benim gözümede çok cazip geliyorlar.... hele nar çiçeği ve kavun içi (turuncumsu) renkler bayılıyorumakannehir
Donutım yaa ben de çok beyazım hangi fondoteni sürsem bana koyu geliyor. Lancome, İD Minerals, Clinique filan denedim. Ama bir türlü tutturamadım. Ben Nicola Kidman gibi görünsün istiyorum. sempatiksalakcinni Var mı bana bir önerin? boshayallersmile
bu sene manyak derece mercan rengine talep var canım.
canım mineral fondoten saglıklı ama o ıstedıgın goruntu ıcın yetıyorlar maalesef.Lancome guzel fondoten yapıyor ama bana renk skalası dar gelıyor :)))
Cliniquecıler kızmasın ama ben clinique fondotende basarısız diyecegım :)))
Chanel Mat Lumiere 02 Porcelain testerine bir bak bence canım,aynı etkiyi veriyor
Bu Nıcole un fondotenı aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3
Evettt :))))
bu sene manyak derece mercan rengine talep var canım.
canım mineral fondoten saglıklı ama o ıstedıgın goruntu ıcın yetıyorlar maalesef.Lancome guzel fondoten yapıyor ama bana renk skalası dar gelıyor :)))
Cliniquecıler kızmasın ama ben clinique fondotende basarısız diyecegım :)))
Chanel Mat Lumiere 02 Porcelain testerine bir bak bence canım,aynı etkiyi veriyor
Pen Swan cım pudaralardan değil, fondotenlerden bahsediyorduk :)) Ki ben de Clinique in 2 farklı fondotenini kullandım şimdiye dek, ikisi de başarısızdı
birde kinda sexy var :))
Bu ruj olaaayyyyyy :)))
Clinique nasıl başarısız yaa akannehir
Hühöyytttt hangi çılgın clinique pudraya başarısız diyecekmiş şaşarım kaydirigubbakcemile
Severek kullanıyorum hihoyyyt
Hortlak pen delikafadulden
bnm acilen dogru düzgün cabucak bitmeyen
kapatıcı ve aydınlatıcıya ihtiyacım var heeeelppp :gitme:
renge bak cok seker boshayallersmile
Kızlar bu MAC Please Me,gun ısıgında ve flashlı fotoları bunlar
Ve buda bugun aldıgım Angelinanın rujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ödlüm bittim yok boyle bir nude kızlar yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?