- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
hayırlı olsun:) acaba flormar fırçaları denedin mi nasıl iş görür mü??
çok dökülüyor kılları ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun:) acaba flormar fırçaları denedin mi nasıl iş görür mü??

çok dökülüyor kılları ya

offf ya, uygun fiyata fırça bulamayacağım heralde
çok güzelmiş rengi avon mu

yves rocher - sebo specific - Duşta yüzümü bununla yıkıyorum, gerçektende ciltteki yağı olduğu gibi alıyor :)
yves rocher - sebo specific - Duşta yüzümü bununla yıkıyorum, gerçektende ciltteki yağı olduğu gibi alıyor :) 
 linki burada http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...lerinden-sikayeti-olan-var-9.html#post2144518 okuyanlara belki faydası olur.
 linki burada http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...lerinden-sikayeti-olan-var-9.html#post2144518 okuyanlara belki faydası olur.

buda candır, saçımda bazen kaşıntı problemim oluyor, haftada bir bunu kullanıyorum önden normal şampuanla kirini akıtıyorum üstüne bunu sadece diplere az miktar uygulayıp köpürtüyorum ve üç beş dakika bırakıyorum, durulayıp saç kremimi kullanıyorum ve bitti. sonuç sağlıklı pırıl pırıl saçlar aman
 buda candır, saçımda bazen kaşıntı problemim oluyor, haftada bir bunu kullanıyorum önden normal şampuanla kirini akıtıyorum üstüne bunu sadece diplere az miktar uygulayıp köpürtüyorum ve üç beş dakika bırakıyorum, durulayıp saç kremimi kullanıyorum ve bitti. sonuç sağlıklı pırıl pırıl saçlar aman  nazar değmesin...
 nazar değmesin... 
 daha üç kere denedim, ama şahane... yumuşacık ve kolayca taranan saçlara sahibim... tavsiye edilir
 daha üç kere denedim, ama şahane... yumuşacık ve kolayca taranan saçlara sahibim... tavsiye edilir 
 marketten almıştım, insanın karşısına nerde neyin çıkacağı belli olmuyor...
 marketten almıştım, insanın karşısına nerde neyin çıkacağı belli olmuyor...  )... rival de loop no: 21 mademosille, hoş bir rengi ve minik pırıltıları var, rengide çok kullanışlı, elim buna alıştı diğerleri makyaj çantasında yatıyor
)... rival de loop no: 21 mademosille, hoş bir rengi ve minik pırıltıları var, rengide çok kullanışlı, elim buna alıştı diğerleri makyaj çantasında yatıyor  ucuz ve güzel e daha ne olsun...
 ucuz ve güzel e daha ne olsun... 
 fiyatıda birbuçuk tl...
 fiyatıda birbuçuk tl...  eczaneden satın aldım ilk sorduğunuzda olmuyor ama depodan getirtiyorlar... fiyatı 20 tl... dudaklarında kuruma ve çatlama sorunu olan tüm bayanlara tavsiye ederim... zatenki doktor önerisidir...
 eczaneden satın aldım ilk sorduğunuzda olmuyor ama depodan getirtiyorlar... fiyatı 20 tl... dudaklarında kuruma ve çatlama sorunu olan tüm bayanlara tavsiye ederim... zatenki doktor önerisidir...  umarım benim mesajımda faydalı olur...
 umarım benim mesajımda faydalı olur... 
Eki Görüntüle 543316 Eki Görüntüle 543315 Eki Görüntüle 543317 Eki Görüntüle 543318 Eki Görüntüle 543316 Eki Görüntüle 543315 Eki Görüntüle 543317 Eki Görüntüle 543318 yves rocher - sebo specific - Duşta yüzümü bununla yıkıyorum, gerçektende ciltteki yağı olduğu gibi alıyor :)
yves rocher - maskara
BeautyUk - Disco far paleti - Renkleri çok hoşuma gitti, sürüşü çok kolay, çok kaliteli :)
Christian Dior - Dior skin nude - Yıllardır bu fondoteni kullanıyorum, daha üstüne tanımam :)