- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
Clarie'ste makyaj ürünlerinde indirim vardı,renk renk parlatıcılar ışıl ışıl farlar bir kaç bişey aldım özellikle farlarından çok memnun kaldım haberiniz olsun kokoş hatunlarım kaydirigubbakcemile5
geldim arkadaslar....
layyza, benim siparisimin kaybolusunun birinci aydonumu bugun =) torenlerle kutladim da ondan geciktim =)
Deme ya off sanada geçmiş olsun. Vazgeçmenin ucundayım off. peki sen nerden alışveriş yaptın biliim en azından. kafam çok karışık bilmiorum cesaret edemiicem galiba
geldim arkadaslar....
layyza, benim siparisimin kaybolusunun birinci aydonumu bugun =) torenlerle kutladim da ondan geciktim =)
Deme ya off sanada geçmiş olsun. Vazgeçmenin ucundayım off. peki sen nerden alışveriş yaptın biliim en azından. kafam çok karışık bilmiorum cesaret edemiicem galiba
ay ne oldu yaaa mirmirmirmir
güle güle kullanın aldıklarınızı:sm_cool:
sağol bebeğim
ilarzu cugum. pastyelin ikili fari krem degil yanliz. simli normal far. yapisi guzel. krem far zaten ben kullanamiyorum. yeniolenmis urunler.. simli yapili surusude gzl. belki sen yeni pastel serisini gormedin,,, ama cok hos ben memnunum krem olsaydi memnun kalmazdim herhalde. cok gzl yogun renk veriyor. gece makyaji icin super
chcolate star super bir set! e bayden de baktim ama bu hello kity seti ekstra pahali nedense canim ya.... bir turlu parama kiyamadim acikcasi. setler cok pahaliydi. acaba duses bi yerden denk getirirsem alicam. yeni sezon diyemi cok pahali. kaca aldin sen acaba? vede nerden aldin
? sence yurtdisinda mi daha ucuz burada mi?
çikolatastarcım, ürünlerin çok gzel, seve seve kullan kuzum...=)
pilarım da bu Hellokity MAC serisini bekliyordu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?