valla arkadaslar sayisiz siparis verdim hic kaybolan olmadi en gec gelen 2 haftada burdaydi. eger kaybolduysa bilin ki gumrukte bi kazaya ugramistir o paketler. benim aldigim urunlerin kargosu turk kargosuyla gelmiyor askeri ucakla buraya sevkiyatla geliyor.askeri kargo sayildigi icinde hic gumruge ugramadan direk buraya ulastiriliyor. gumruge gittiyse ki acip kontorol de ediyorlarmis. yani paketleri acma yetkileride var kesin birsey olmustur. gormuslerdir mini mini gzl kozmetik malzemesi millet hediye ederiz die dusunuyodur esine dostuna.
hulicim evet baktım fiyatınada baktım aynı hemen hemen ama bu site nasıl burcinn alışveriş yapmıştı dimi memnun kalmışmıydı acaba bi sormak lazımsositosositosositososito
tatlım ben 2 kez sipariş vermiştim 2incisi beklemediğim kadar hızlı geldi ben memnunum sitedenama deniz sipariş vermişti çook uzun süre önce onunkiler hala yok biliyosun
yeşilgözlü melek gülegüle kullan tatlımkaydirigubbakcemile5
kızlarrr ben bugün biçok alışveriş yaptım ama arkadaşımın makinasından çekmiştim doğru düzgün gönderememişim sadece bunlar gelmiş
farlarım kalemlerim kaldı senağlama
bu allık far olarakta kullanılıyormuş birsürü şey aldım diye kız hediye verdi kalplide manikür seti
manikür setinin içini açıpta çektim
hulicim evet baktım fiyatınada baktım aynı hemen hemen ama bu site nasıl burcinn alışveriş yapmıştı dimi memnun kalmışmıydı acaba bi sormak lazımsositosositosositososito
yok tatlım henüz mail göndermedim biraz daha geçsin dedim üf yaa:çok üzgünüm:
çay ağacını aklıma soktun canım benim gittiğimde alırım artıkkaydirigubbakcemile5
siyah konusundada iyice kafam karıştı yaaa napsam zaten bu kararsızlıkla bir kaç ay daha böyle gezerim ben kaydirigubbakcemile3 sonrada fikrim değişir sanırsam
aldıklarını güle güle kullan
denizcim ya harika şeyler alıp koyma şuraya içim gidiyor ya alamasamda gidip bakmak isterdim mağazada onuda yapamıyorum iyice içime oturuyor :mymeka: çok şeker görünüyolar bitanem güzel günlerde kullan
hulicim sende setin çok şirin missplayfull pastel farın rengi göz alıcı en sevdiğim 2 ton
öffff acaba ne yapsam CADIARZUCADIARZU canım ben çay ağacı serisini stokladım resmen 3 kutu nemlendiricisi var şu an:roflol::roflol: bi bak dene bayılacaksın:1hug:
iyi akşamlar kızlar kaydirigubbakcemile5
aslında gündüz herkese dair bişiler yazmıştım ama tam gönderecekkken oğlum gelip pc yi elimden alıp kapattılülülülülülü yazımda gitti şöyle diyeyim ozaman yine harika şeylr almışınız isim unutursan özür
hülicim daliah almagester çaklit missplayfull eylül yeşil gzölü melek hepiniz güle güle kullanın güzel günlerde inşhihoyyyt
öffff acaba ne yapsam CADIARZUCADIARZU canım ben çay ağacı serisini stokladım resmen 3 kutu nemlendiricisi var şu an:roflol::roflol: bi bak dene bayılacaksın:1hug:
tatlışım, güle güle kullan, çok sevindim çay ağacı nın nemlendiricisini beğenmene =)
ben de alabilirim =) düşünüyordum zaten =)
acaba fiyatı şuan ne kadar kuzum nemlendiricinin ? bir de, 1 alana 1 bedava kampanyası sürüyor mu ?Şeniz
canim burcunun her seyi eline ulasti da benim siparisim tam bir aydir kayip... brigette biraz sans meselesi sanirim =(
evet canım iki al bir öde. bide seaweed serisinde vardı bide bu vanilla serisinde koku olarak. iki tane nemlendirici 24 e geldi. genellikle 19 ve 24 arası değişiyor fiyatları hem seaweed hemde çay ağacı serisinin. vanilla body mistleride 22 ye aldım iki tanesinikaydirigubbakcemile5
yok layzaa bizim aldigimiz urunler buraya gonderilirken amerika diye geciyor. benim esim amerikali biz incirlikteyiz. genelde butun sitelerde varl. hepsi gonderiyor genelde ...APO yaziyor. turkiyede olsak bile burda yasayan amerikalilarin aldigi tum urunler amerika kargosuna dahil. aynen tum urunlerini alip seciyorsun spete koyuyorsun. oderken AF airforce kismini seciyoruz. ozel posta kodu var numara gibi abd nin onu yaziyorsun ad soyad vs.. buraya incirlik hava ussune gonderiliyor. kargosuda abd ile ayni. turkiye kargosu alinmiyor. ama bu ozellikten sadece abd disinda oturan ve asker olabilenler faydalaniyor. her web sitenin abd askerlerine yaptigi bir nevi yardim. hani yurtdisinda gorev yaparken urunlerimizden mahrum olmasinlar gibisinden. ama bu ozellikten normal abd vatandaslari ve turkler yararlanamazlar. sen mecburen turk oldugun icin normal yoldan alicaksin., bizim en son adres kisminda gelince secenekler kismindan kendin seciyorsun bolgeyi. \
yani anlatmak istedigim su yol ayni yol..,. bizimki hic kaybolmadi... eger olaki kayboluyorsa gumrukten bilin.
canim burcunun her seyi eline ulasti da benim siparisim tam bir aydir kayip... brigette biraz sans meselesi sanirim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?