koy da görelim görmeden alamayızzzzbenneyaptımki
Clarie'ste makyaj ürünlerinde indirim vardı,renk renk parlatıcılar ışıl ışıl farlar bir kaç bişey aldım özellikle farlarından çok memnun kaldım haberiniz olsun kokoş hatunlarım kaydirigubbakcemile5
bumu acaba???
yaklasik 4 Euroya var internette
yok canım bu stick benim dediğim tüpte üste koymaya çalıştım ama olmadı:1no2:
sanırım bu defa oldu daha büyük b resmini bulabildim
canım normal siyah dediğin zaman boyamaları lazım, mavi siyah istemediğini belirtirsen sorun olmaz bence...
pakedine cok uzuldum, haberlestin mi siteyle?
tşk ederim tatlımŞeniz canım ben çay ağacı serisinin nemledniricisi kadar güzel hafif ve matlaştıran bir nemlendirici görmedim. süper süper süper. bu arada sakın siyah tarzı bi renge boyama. ben bi kere yaptım o hatayı,sıkılınca değiştirmek için kesinlikle o boyayı akıtman gerekecek ve saçların inanılmaz yıpranacak. ben saça en zararszı şekilde akıtttımayı denedim en iyi kuaförlerden birinde dünya para döktüm ama en az iki ay soyatarı gibi gezdim.ynede sonrasında ne boya tuttu bi süre ne kendine geldi. siyah çok çok kötü bi renk. eğer sürekli siyah boyayacaksan boya derim. değilse koyu kahve gibi bi renge boya ki zaten ondan sıkılınca kolayca üstüne boya tuttsun. benim yaptığım en kötü şeydir saçlarımı siyah yapmak. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?