kıslar harika şeyler almışsnz hepiniz güle güle kullanın:)
hulişiim çok tatlı setinnn benim yerimede sür sürüştür bebeişim:ecrin_bebek:
cikolataa harika görünüolar neden izmirde mac yok kırıciim saksıyı:)
yeşilgölü melek almagester sizinkilerde göz dolduruo valla
ben artık alcak bişi bulamadğmdan almıorm kıslar tüketim aşamasına geçtim:)
Canım bu alış yaptığın site ile ilgili sanırım spariş vermeden önce bunu daha önce yapmış olanların deneyimlerini okuyarak fikir edinebilirsin ki bu topikte önceki sayfalardan bu deneyimlemelere ulaşabilirsin ya da internetten aratabilirsin . . .
Deniz arkadaş sparişi kaybolan var mı aranızda diyo bak ! kaydirigubbakcemile3
canım ben çok alışveriş yaptım yabancı sitelerden, Strawberry, brigette, cheapsmells, ebay, amazon, taylor made minerals, everyday minerals... gibi. Ama her seferinde gelmeyebileceğini ihtimalini hep aklımda tutuyorum. yani siparişi verip sonra unutmaya çalışıyorum. Bugüne kadar gelmeyen hiçbir ürünü olmadı neyseki. 2-3 hafta sürse de en sonunda hepsi geldi. Ama mesela benim verdiğim 2 brigette siparişim 8 günde gelirken Deniz arkadaşımızınki sanırım kayboldu. Yani kaybolabilme ihtimalini göze almak gerekiyor bencebenneyaptımki
sagol canım :)iyi akşamlar kızlar kaydirigubbakcemile5
aslında gündüz herkese dair bişiler yazmıştım ama tam gönderecekkken oğlum gelip pc yi elimden alıp kapattılülülülülülü yazımda gitti şöyle diyeyim ozaman yine harika şeylr almışınız isim unutursan özür
hülicim daliah almagester çaklit missplayfull eylül yeşil gzölü melek hepiniz güle güle kullanın güzel günlerde inşhihoyyyt
gule gule kullan canım.hediyesi pek şıkmış.kızlarrr ben bugün biçok alışveriş yaptım ama arkadaşımın makinasından çekmiştim doğru düzgün gönderememişim sadece bunlar gelmiş
farlarım kalemlerim kaldı senağlama
bu allık far olarakta kullanılıyormuş birsürü şey aldım diye kız hediye verdi kalplide manikür seti
manikür setinin içini açıpta çektim
MAC Hello Kitty koleksiyonundan Pretty Baby Beauty Powder ve Mat gri oje,
Rollickin' ve Delft krem bazlar
En altta da yine Hello Kitty koleksiyonundan Deep Blue Green pigment numunesi, MAC'deki calisan hediye etti
MAC Hello Kitty koleksiyonundan Nice to be Nice, Fast Friends glosslar, Big Bow ruj, Popster SPF 15 dudak balmi
layzaa'cim ben brigettesboutique'den siparis etmistim, bakalim ne olacak... 30 Mart'da 45 gunluk yasal sure dolunca tekrar yollayabilirlermis =/
MAC Hello Kitty koleksiyonundan Pretty Baby Beauty Powder ve Mat gri oje,
Rollickin' ve Delft krem bazlar
En altta da yine Hello Kitty koleksiyonundan Deep Blue Green pigment numunesi, MAC'deki calisan hediye etti
MAC Hello Kitty koleksiyonundan Nice to be Nice, Fast Friends glosslar, Big Bow ruj, Popster SPF 15 dudak balmi
layzaa'cim ben brigettesboutique'den siparis etmistim, bakalim ne olacak... 30 Mart'da 45 gunluk yasal sure dolunca tekrar yollayabilirlermis =/
haklisin canim tamamen sans meselesi... brigette'yi dusunmek su an bana aci veriyor =(((
ama arkasinda duracagim, mutlaka hakkimi arayacagim, sonucta nerede kaybolduysa kaybolsun bu benim sucum degil... :1closedeyes:
ödemeleri siz kredi kartinlami yapiyorsunuz? paypall kullaninca siparisin gelmesse parani geri talep edebiliyorsun aldigin seyler sigortalanmis oluyor 500 euroya kadar
nasıl yani paypal olmazsa paranı geri alamıyomusun
ayy içime kurt düştü şimdi
bnde çilege sipariş verdm 4gün önce ama kredi kartımdan ödeme yaptım
sorun çıkmaz inşallah yaa:1no2:
ödemeleri siz kredi kartinlami yapiyorsunuz? paypall kullaninca siparisin gelmesse parani geri talep edebiliyorsun aldigin seyler sigortalanmis oluyor 500 euroya kadar
Gerçekten mi? emin misin ozman şu paypall olayına giriiim gerçekten ööleyse çok sevindim direk ödenmio yani onlra ozman para öle mi yani paketin elimize geçmesi mi beklenio tam olarak nası kafamçokkarıştı
:1shok::1shok:
canım çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan hepsini
bide rujla pudrayı ne kadara aldın öğrenebilir miyim?
kredi karti olayini bilmiyorum canim aslinda ordada geri cekebilmen lazim cünkü ayda bir kere kesildigi icin ama bilgim yok. ama paypallde yani hic bir riske girmiyorsun onu demek istemistim paket eline ulastigini ispat etmeleri gerek ama bu ancak sana gelirse sen imzayi atarsan olur ispat edemiyecekleri icin gelmesse parani geri talep edersin
he kizlar okadar para veriyonuz insanin ici gidiyor gelmesse etmesse su strawberry'i merak etmistim ama sitesine giremiyorum serverim izin vermiyormus ne ilginc. birde sizin su brigette hem kendi sitesinde birde ebayde satis yapiyor siz hangisinden aliyorsunuz? farkli kurda nasil ödeme yapiyorsunuz?
strawberry acilmadi diye biraz arastirma yaptim almanyadan siteye girilmiyormus hükümet yasaklamis cünkü yasa disi isler cevriliyormus orda vergi konusunda cok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?