4'lü allıktan bende de var ama bende hiç menun değilim.arkadaşımda görüp beğenip almıştım ama benim yüzümde hiç hoş durmadı ayrıca sabah sürüyosam öğleye hiç bişey kalmıyor hafif bi renk bile:1no2:
çubuk canım ben merak edip maybelline in köpük allığını almıştım, kabı, görünüşü çok tatlı gelmişti ama kullanınca hiç beğenmedim.kalıcı da değildi sanki. toz allık kullanıyorum ben. toz allıklar daha kalıcı diye biliyorum ben. markadan markaya değişebilir ama. a.s.
huli canım aslında insanın öncelikleriyle ilgili. mesala benim arkadaşım bana diyo sürekli birşeyler alıyorsun yeter yazık vs :roflol: kendi günde 1 paket sigara içiyor, nerdeyse her öğün dışarıda yemek yiyor. eminim ki haftalık harcaması benden fazladır. ben kozmetiğe, giyeceğe veriyorum, o boğazına ve sigarasına veriyor. ki onunki çok daha sağlıksız + şişmanlatıcı.:bbo: bizimkilerin de bir şikayeti olmadı şimdilik:roflol:
annembirmelek canım the body shop ın 4 lü farlarından memnun musun :uhm: bugüne kadar hakkında hep kötü şeyler duymuştum, hemen taşlaşıyormuş, renk gelmiyormuş, çok sertmiş vs. iyi mi canım sence? ben renklerine bayılıyorum o 4lülerin ama herkes kötü diyince almaktan vazgeçmiştim. :sm_confused:
cnm 6-7mılyon civarıydı çok guzel standinı ıncele kaçırma...bihtercim she'nin rujlarının fiyatı ne kadar cnm öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?