Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ebru bugün işler yoğun herhal hadi ii gezmeler canım sana kaydirigubbakcemile3 bende temizlikle uğraşıyorum bugün arada da size bakıyorum :hulya:

bebişim cilt ürünü + makyaj ürünü.... bu mağazalarda ne varsa yani...
mutlaka denenmeli , alınmalı dediğiniz ürünlerden söz ediyorum?
hani susurluk' a gittin mi ayran içiceksin misali kaydirigubbakcemile3
mesela body shop tan kenevirli el ve ayak kremi demiştin sen çookk önceden.çorabı da varmış.
onu not ettim mesela :hulya:

bu arada yaşım 24.(5gün sonra o da biticek :kedi:)
yüz cildim yağlı.wücudum karma gibi kuru gibi acayip sempatiksalakcinni

yapalım anacım da bi gelemedim alsanaalsanasmile
üstelik önce bi ist yabıcam,aşk'a gidicem opuyorumnanaktan
sonra da izmire aklinialirimsmile
far bazı ben de düşündüm sephora'dan.
sephora farlar nasıl?
duydun mu hiç hakkında bi şey gamyoncuiremsu
body shop indirimleri ne zaman oluyo bi deee:kedi:nasıl haberim olcak benim o indirimlerdeneyvahedigeldismile

sephoradan kesinlikle 2 fazlı göz makyajı temizleyicisi almanı öneririm ben beğendim..
ama sakın sephora marka far alma orda güzel duruyor ama sonra pişman olabilirsin
donutumunda dediği gibi kesinlikle fiyatına ve renklerine aldanıp watsons marka duj jeli alma cildim acaip kurudu onun yüzünden

tamam ıste sephoranın kendı markalı urunlerınde kesınlıkle gloss al simlilerden,body shop kenevirli seri ve corabını not etmısın zaten,yosunlu gunduz kremını de onerırırm yuzun ıcın.

Sonra kesınlıkle BODY BUTTER almadan donmeeeeeee!!!

hımm pekiiiboshayallersmile

ohh süper hihoyyyt başka başka kaydirigubbakcemile3

kızlar dün füme ve mor tonlarında bir far gördüm parlak bişiy lady rose du sanırım amaa süper bişiydi fiyatıda 12 tl cam gibi parlıodu şok oldum bi bakıcam bulabilirsem almayı düşünüyorum hemde 6 lı palet

kontescimmmm canım benim zaten bi sürü ürün var nasıl gidicem die düşünüon dönüşü nasıl yapcen bakem hehehehe :))))

farlar hakkında bilgim yok ama iyi değil diye duymuştum bu yüzden koca paleti almadım ama renklere bayılmıştım yaaa ((((

body shop indirimini netten takip ediom şuan seçili ürünlerde %50 indirim varmışşş süper yahuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…