Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

benim izmir çıkartmam ağustosu bulcak emmee,şimdiki indirim bana yaramas :CüvCüv:
farlarını da eleyim o zaman kaydirigubbakcemile3

dönüşte de yürürüm gari hehehehe sempatiksalakcinni
ya da otobüse para yerine rimel filan veririm kaydirigubbakcemile3:roflol:

benzer tonları ile karşılaştırıldığında az daha pembemsi duruyor ama bu durumu fotolayamadım ne yazık ki :a015:
klasik bir renk...

kızlar toplanın açıklama yapcammmmmmm
the body shopa gittim
nerdeyse bütün ürünlerde indirim var şok oldum bazılarında var bazılarında yok çoğu losyon ve butterlarda tüm makyaj ürünlerindeeeeeeeeeeeeeeeeesempatiksalakcinni:bbo:
c ve e vitaminli tüm seride yağlı cilt serisinde yüz yıkama jellerinde bu parfüm krem setlerinde yane nerdeyse herşeyde var aaa kenevirli seride de var sefgilim var die fazla kalamadım lakin
kenevirli el kremi,kabuki fırça mineralli fondoten ve sefgilime e vitaminli krem aldık kaldıkça delirdim aldıkça alasım geldi zor tuttu sevgilim yahuuu hemen koşun millet deli ibi alıyooo hehe

leydicim güle güle kullan inglotlarını sanırım oje 11 tl olması lazım vitrinde yazıyodu birde flormarında var bu renk ojesi tonu aynımıdır bilmem

of ya ne sinirsin eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
ayrıntılı yazmış bi de :roflol:

yok kontesim yok indirim filan
şaka etmiş bu bacı
üsülme sen anneemmm,yok indirimm
aksine zam gelmiş
çoookk paraymış hepicikleriii ağlama sen :hulya: (içses:roflol:)

üzülme canım benim bjunlar sürekli indirime girio yakalamaman en iyi gözüm döndü benim bile sana nolur tahmin bile edemiom heheheheeyvahedigeldismile

:roflol: :roflol: kontees kontes. çok güldüm ya. annem diyo zam varmış diyo. çok paraymış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emi

güle güle kullan kontesopuyorumnanaktan sende alışkanlık oldu heralde en ufak bi şey almadan dönmüyorsun eve

eed vallahi de öyle oldukaydirigubbakcemile3
burda arkadaşım yok pek,sevgilimi de 10 aydır görmedim
bu tarz davranış bozuklukları gösteriyorum artık ohaoldumsmile
gerçi bugün daha çok şeyler de aldım ama söylencek ya da fotolanıcak cinsten deiller kaydirigubbakcemile3

hay yaşa magrenta canım aklinialirimsmile
merakımızı giderdin
canım aldıklarının fotolarını koysaanaaklinialirimsmile
bide e vitaminli göz kremini ne kadara aldın

hay yaşa magrenta canım aklinialirimsmile
merakımızı giderdin
canım aldıklarının fotolarını koysaanaaklinialirimsmile
bide e vitaminli göz kremini ne kadara aldın

şans işte canım nasip oldu gitmek yoksa hayatta gidemezdim danyanamadım girdim valla
e vitaminli göz kremi diil gündüz kremi aldım sanırım o da 35,90dır c vitaminlide öle çünküm :) foto eklicem lakin işim var

The Body Shop'taki indirimli ürünler şubedeb şubeye değişebülü kızlar :1ninca:
Şapşırmayalım yane...kaydirigubbakcemile5
magrentacım ekle hadiiii
hihoyyyt

gecikme için kusura bakmayın deneme yapmak istedim işimin arasında kız deneyince güzel oldu ama ben süremedim sanırım kabuki güzelmiş lakin fondotenden kapatıcılık beklememek lazım mış :)

fiyatları yazayım hepsi %50 indirimli
kabuki 34,90
fondoten 02 no 42,90
e vitaminli krem 29,90
kenevirli el kremi ufak boy 12,90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…