kontescimmmm canım benim zaten bi sürü ürün var nasıl gidicem die düşünüon dönüşü nasıl yapcen bakem hehehehe :))))
farlar hakkında bilgim yok ama iyi değil diye duymuştum bu yüzden koca paleti almadım ama renklere bayılmıştım yaaa((((
body shop indirimini netten takip ediom şuan seçili ürünlerde %50 indirim varmışşş süper yahuuuuu
kızlar toplanın açıklama yapcammmmmmm
the body shopa gittim
nerdeyse bütün ürünlerde indirim var şok oldum bazılarında var bazılarında yok çoğu losyon ve butterlarda tüm makyaj ürünlerindeeeeeeeeeeeeeeeeesempatiksalakcinni:bbo:
c ve e vitaminli tüm seride yağlı cilt serisinde yüz yıkama jellerinde bu parfüm krem setlerinde yane nerdeyse herşeyde var aaa kenevirli seride de var sefgilim var die fazla kalamadım lakin
kenevirli el kremi,kabuki fırça mineralli fondoten ve sefgilime e vitaminli krem aldık kaldıkça delirdim aldıkça alasım geldi zor tuttu sevgilim yahuuu hemen koşun millet deli ibi alıyooo hehe
leydicim güle güle kullan inglotlarını sanırım oje 11 tl olması lazım vitrinde yazıyodubirde flormarında var bu renk ojesi tonu aynımıdır bilmem
kontes güle güle kullan rujunu cnm bi ara dudaklarında fotolarsın cokacimcoook
of ya ne sinirsin eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
ayrıntılı yazmış bi de :roflol:
yok kontesim yok indirim filan
şaka etmiş bu bacı
üsülme sen anneemmm,yok indirimm
aksine zam gelmiş
çoookk paraymış hepicikleriii ağlama sen :hulya: (içses:roflol:)
üzülme canım benim bjunlar sürekli indirime girio yakalamaman en iyi gözüm döndü benim bile sana nolur tahmin bile edemiom heheheheeyvahedigeldismile
of ya ne sinirsin eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
ayrıntılı yazmış bi de :roflol:
yok kontesim yok indirim filan
şaka etmiş bu bacı
üsülme sen anneemmm,yok indirimm
aksine zam gelmiş
çoookk paraymış hepicikleriii ağlama sen :hulya: (içses:roflol:)
güle güle kullan kontesopuyorumnanaktan sende alışkanlık oldu heralde en ufak bi şey almadan dönmüyorsun eve
hay yaşa magrenta canım aklinialirimsmilekızlar toplanın açıklama yapcammmmmmm
the body shopa gittim
nerdeyse bütün ürünlerde indirim var şok oldum bazılarında var bazılarında yok çoğu losyon ve butterlarda tüm makyaj ürünlerindeeeeeeeeeeeeeeeeesempatiksalakcinni:bbo:
c ve e vitaminli tüm seride yağlı cilt serisinde yüz yıkama jellerinde bu parfüm krem setlerinde yane nerdeyse herşeyde var aaa kenevirli seride de var sefgilim var die fazla kalamadım lakin
kenevirli el kremi,kabuki fırça mineralli fondoten ve sefgilime e vitaminli krem aldık kaldıkça delirdim aldıkça alasım geldi zor tuttu sevgilim yahuuu hemen koşun millet deli ibi alıyooo hehe
leydicim güle güle kullan inglotlarını sanırım oje 11 tl olması lazım vitrinde yazıyodubirde flormarında var bu renk ojesi tonu aynımıdır bilmem
:roflol: :roflol: kontees kontes. çok güldüm ya. annem diyo zam varmış diyo. çok paraymış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emi
hay yaşa magrenta canım aklinialirimsmile
merakımızı giderdin
canım aldıklarının fotolarını koysaanaaklinialirimsmile
bide e vitaminli göz kremini ne kadara aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?