Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
anammm donut naptın kızzzzz delirtme milleti hehehe body shopta neler var bende çok merak ediom çatlıyom hafiften hatta

sonunda ınglot fırçalarıma kavuştum:))))))))
pudra fırçası, allık fırçası, far fırçası ve gölge fırçası oje hediye
donutcum makyaj bazı ınglottan bende uygulattım yapısı falan güzeldi ama mineral diildi cnm fiyatınada 30 küsür dediler
güneş ürünlerinde yüzde 40 indirim vardı alıyım almayım arasında kalıp almadan döndüm bioterhm di sanırım onu pek övdüler önerdiler ama almadım birde lancaster dı sanırım onuda cok methettiler donut enginnnnnnn tecrübelerine dayanarak sana bi soruyum istedim önce bioterm nasıl göz altı kreminide alcaktım son anda vazgeçtim bi yardım nolur la roche de var aklımda ya offffffffffff:))))))
tüh body shop un önünden geçtim girmedim keşke baksaymısım nelerde varmıs indirimleri

kızlar fotolarını yükleyemedim mesaj sınırı varmış akannehir aldığım sitenin adresini vereyim ordan bakarsınız. makyaj-malzemesi.com adresi. uygun fiyata ürünler arayanlar için güzel bi site hihoyyyt

Lorealin 5 li allık setini, mac allık fırçasını, yine lorealin likit fondotenini ve maxfactor ün maskarasını kullanıyorum. çok ta uygun fiyata aldım sitesinden.

hiii turuncu ojee inanamıyorum ben de istiyorum işte böyle, bi türlü bu ton bulamamıştım hep nar çiçeği gibi vardı:gitme:

canım ojenin rengi cok tatlı gerçekten bende bayıldım fazla renk seçenegi yoktu hediye oldugu için ama bunu görünce hemen aldım bu tona yakın rujumda vardı çünkü :ecrin_bebek:

canım ojenin rengi cok tatlı gerçekten bende bayıldım fazla renk seçenegi yoktu hediye oldugu için ama bunu görünce hemen aldım bu tona yakın rujumda vardı çünkü :ecrin_bebek:

çok beğendim çok orijinal sana hediye vermişler sanırım ama fiyatı nedir acaba bunun inglot olunca tereddüt ediyor insan

ben de bugün bir ruj aldım ama kalkıp da çekesim yok hiç şimcik
üşeniyom :1rolleyes:
jackalım bi de bgn kotona gittim ben
%50 indirim varmış sizde,internet adresinizde öyle diyor dedim (facebook dan anons etmişler çünkü)
yok öyle bi şey dedi kadın
zaten olsa şaşarım dedim :dilcikar:
tüm kotonlar indirimde ama işte bu Allahın kazma Bartınlıları (töbe Yarabbim!) hiç bir indirimi ,kampanyayı uygulamıyorlar.
nakitlerde indirim yapıyoz dedi bi de s*lak kadın
alay ediyo sanki.
ay çok sinirlendimalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…