kızlar elcaya gitmeden önceden liste mi hazırlamak gerek acaba , yoksa orda testarlar denenerek alınabiliyor mu?
bir de o kartı çıkarmak ücretli mi?
anladım canım saol o zaman önceden neler alıcağımı belirleyip öyle gidim..canım kart ücretli değil. Çoğunlukla tester var ama bazı ürünlerde olmayabiliyor
body shop da indirim mi var ki :))))akannehirakannehiranammm donut naptın kızzzzz delirtme milleti hehehe body shopta neler var bende çok merak ediom çatlıyom hafiften hatta
yuzde 50 var bırseyler ama,o seyler nedir o belli degil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sonunda ınglot fırçalarıma kavuştum:))))))))
pudra fırçası, allık fırçası, far fırçası ve gölge fırçası oje hediye
donutcum makyaj bazı ınglottan bende uygulattım yapısı falan güzeldi ama mineral diildi cnm fiyatınada 30 küsür dediler
güneş ürünlerinde yüzde 40 indirim vardı alıyım almayım arasında kalıp almadan döndüm bioterhm di sanırım onu pek övdüler önerdiler ama almadım birde lancaster dı sanırım onuda cok methettiler donut enginnnnnnn tecrübelerine dayanarak sana bi soruyum istedim önce bioterm nasıl göz altı kreminide alcaktım son anda vazgeçtim bi yardım nolur la roche de var aklımda ya offffffffffff:))))))
tüh body shop un önünden geçtim girmedim keşke baksaymısım nelerde varmıs indirimleri
canım ojenin rengi cok tatlı gerçekten bende bayıldım fazla renk seçenegi yoktu hediye oldugu için ama bunu görünce hemen aldım bu tona yakın rujumda vardı çünkü :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?