Resmen asiri kararsizim ve cok kotuyum!!!!!Delirme Noktasindayim

Kimya muhendisiyim.
Esim tembel biri. Normalde universite mezunu ama bu yasa kadar dogru duzgun calismamis. Simdi de hafrada 10 saatlik bir iste calisiyor. "Beni elleme, ben mutluyum boyle, istersem calisirim" diyor

Aslında iş bulursunuz diliniz de varsa

aza çoğa bakmadan işe girerseniz bu hezeyanlarınız azalır

Eşiniz Almanya’da olduğu için o kadar rahat sosyal devlet herşeyi sağlıyor Türkiye de olsa paşa paşa haftada 40 saat çalışmak zorunda geçinmek için
Istanbulda tanistik. 4 yil oldu. Ailesine ait evde oturuyordu, bir de cok ufak bir kira geliri vardi. 3 yil Ben calistim. O hic calismadi. Sonra buraya tasindik. Burada 10 saat calismasi bile mucize

Kimya muhendisiyim.
Esim tembel biri. Normalde universite mezunu ama bu yasa kadar dogru duzgun calismamis. Simdi de hafrada 10 saatlik bir iste calisiyor. "Beni elleme, ben mutluyum boyle, istersem calisirim" diyor

Siz bu herife mi güvenerek Almanya'ya gittiniz?
İş bulmuşken bu adama mı güvenip bıraktınız yoksa?
50 yaşında adam adam gibi iş deneyimi yok yaşıtları emekli oluyor? Bir de çocuk?? Bu kafadaki bir insanla neden yaşıyorsunuz, neden çocuk yapcaksınız? Bu herif babalığı da üşenir parttime yapar. Aileniz adamı istememekte haklı çünkü adam bir soytarı.

Siz bu adamdan boşanın. Adam gibi bir iş de bulun. Devlet tabi ki sizi daha fazla beslemek istemez, adam gibi bir iş bulun sigorta priminiz olsun bu herife güvenmeyin ortada kalırsınız. Yaş farkınız da çok zaten daha gencini bulursunuz.

Olmayan herseyde hayir vardir demesini konuyu kapatmayi ögrenin. Simdi esinizin yanina gitmissiniz orda egitiminizi tamamlayabiliyormusunuz diye arastirin. Oldugunuz yerde mutlu olma cabasina girin. Esinize laf söyletmek istemiyorsunuz anliyorum. Beraber türkiye ye dönmeyi düsünün veya. Yada annenizi yaniniza getirtin görsün hayatinizi. Yasadiginiz yerleri. Ben delirdim demekle delirilmiyor. Toparlanin ve tedavi alin en büyük tedaviyi de anca siz kendinize yapabilirsiniz.

Siz esinizimi almanyayimi seviyorsunuz. Onu düsünün gerceklerden kacmak icin sorun üretmeyin. Esinize siz neden araci koydunuz kendi birsey yapmadimi.

Kendiniz de demissiniz zaten bence de bi r karar verin en kötü karar kararsizliktan iyidir.yolunuzu cizin bir an once ama yasiniz 36 cocuk istiyorsaniz onu da dusunun derim:)))iyi sanslar.

Siz esinizimi almanyayimi seviyorsunuz. Onu düsünün gerceklerden kacmak icin sorun üretmeyin. Esinize siz neden araci koydunuz kendi birsey yapmadimi.

Evlili
Evlendigimizin 3.ayinda buyuk bir trafik kazasi gecirdim ve kalici sakatligim var, yuzumde kalici hasar var. Esimden ayrilirsam, hicbir sekilde bir baskasi benimle ilgilenmez. Omur boyu yalniz kalirim. Ve esim, evlenmeden onceki guzel halimi de bildigi icin asla sorun etmiyor, devamli iltifatlar ediyor.
Kisaca, ayrilirsam ilelebet yalniz kalicam.
Ve almanya... evet avrupada yasama ozentisi olan biriyim. Donersem, avrupada yasayan herkesi delice kiskanicam....

Kusura bakmada hayatında birşeylerden vazgeçmeyi bilmediğin sürece mutlu olamassın.Kimse dört dörtlük değil bende miss gibi işimi bırakıp geldim yurt dışına arkadaşım Yok, sosyal yaşantım Yok ama bunları kaybettim diye kocama sarmıyorum.

Esim, dava acilana kadar mail atti, arayamadi cunku telefonumu elimden aldilar. Bana tokat attigini duyan babam oyle bir delirdi ki, uzaklastirma cikartti. Ve dava acildiktan sonra, iletisimi kesti.
Adini sayiklamaktan bitap dustum. Ve vizemin de suresi bitmek uzereydi. Hem esim elimden gidiyor, hem oturumum elimden gidiyor diye iyice delirip araci koydum. 6 ay, sifir kontakt. Beni tamamen unutmus olma ihtimaline ragmen araci koydum.

Yazan olmuştur belki ama her seçim bir kaybediştir aslında. Bir seçim yaparken diğerini bırakırız. Bunlar çok normal. Sizin terapiye devam etmeniz ve neden bir türlü seçim yapıp ilerleyemediğinizi bulmanız gerekiyor. Kocanız, doktora ve Almanya bunların hepsinden vazgecebilirsiniz aslında. Geçmiş olsun.

Alman vatandasligina guvendim....burada devlet sizi ac birakmiyor. Turkiyeden emekli olmasi mumkun degil. 48 yasina dek 1000 gunluk ssk primi var. Ancak almanyada emekli olacak. O da, cok az calistigi icin inanilmaz ufak bir emekli maasi olacak, yetmeyecegi icin devlet yardimina devam....

Bu benimki resmen oyuncagi elinden alinan cocuk misali.
Istanbuldaki profesorlerim "kariyerini nasil birakirsin" diyor. Bir baskasi "almanyadasin deli misin, ne doktorasi" diyor.
Korkunc takintiliyim. Korkunc saplantiliyim.
Bu subata kadar okula donmezsem, okulu tamamen kaybediyorum....

Almanyada kalacaksaniz dil ogrenin, bi suru devlet destekli entegrasyon kurslari var.
Ne zaman Turkiyeye geri donseniz Almancaniz akici olur, bu size onlarca kapi acar.

Millette ne devletler var arkadaş

Kız cherry 36 yaşındaki insana yaşlı başlı dedin değil mi :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…