Resmen asiri kararsizim ve cok kotuyum!!!!!Delirme Noktasindayim

Almanya'da doktoraya başvur, neden hiç bu ihtimali düşünmüyorsun?
Almanyada doktoraya ancak burslu olursa baslayabilirim. Ve not ortalamam o kadar iyi olmadigindan, burs bulmam mumkun degil.
Universite ucreti yok, ancak esim calismadigi ve devletten gecindigimiz icin, devlet 3 yil sadece okula devam etmemi kabul etmez. Neden calisamam derseniz, doktora yapacagim konu laboratuar isi ve devamli orada olmami gerektiriyor.
Esim neden calismiyor derseniz....tembellik. haftada 10 saatlik iste calisiyor, fazlasi icin zorlama diyor. Cani isterse calisirmis... planlari varmis, belki yaparmis....

Korkunç takıntılı ve saplantılı oldugunuzun farkında olmanız güzel. Bir tedavi olun bence önce normal bir ruh hali içinde değilsiniz

Bu adama yol ver, kendi hayatına bak. Karnını doyurmaktan aciz bir de çocuk istiyor.

PhD seviyesinde insansınız, siz devlet yardımıyla yaşamayı kendinize yakıştırıyor musunuz? Suriyeli mülteciyle, uyuşturucu müptelasıyla, 17 yaşında hamile kalmış bekar anneyle kendinizi aynı kefeye koyarak kendinize yaptığınız saygısızlığın farkında mısınız? Muhtaç değilsiniz, eliniz ayağınız tutuyor, gençsiniz, eğitimlisiniz, devlet yardımıyla geçinmeye utanmıyor musunuz?
Çocuk diyorsunuz, bu tip bir baba verdiğiniz çocuktan ıutanmicak mısınız?
Emeklilik sandığınızdan hızlı geliyor. Birikiminiz, arabanız, başınızı sokacak eviniz olmayacak neyinize güveniyorsunuz gerçekten? Pension yetmeyip çöpten şişe toplayan yaşlılarla dolu benim olduğum şehir. İşsizlik, mülteci sorunu...Avrupa da dipsiz kile değil siz sosyal yardıma falan hiç güvenmeyin.
Kocanız aşırı gamsız. İkiniz de yetişkin gibi değilsiniz bana göre. Bir an önce kendinize gelin lütfen hayatınıza yazık. Size çareyi yazdım boşanın kendi hayatınıza bakın. Bu adamla hayatta 1 milim ilerleyemezsiniz. Siz bu adama niye bu kadar yapıştınız? Başka erkek yok mu koca dünyada?

Evlendigimizin 3.ayinda buyuk bir trafik kazasi gecirdim ve kalici sakatligim var, yuzumde kalici hasar var. Esimden ayrilirsam, hicbir sekilde bir baskasi benimle ilgilenmez. Omur boyu yalniz kalirim.

Buyuk gecmis olsun.

Nasil bi hasar var. Estetik ameliyat dusunmez misin?
Estetik ameliyat cozmez, cozemez. Yuz felci. Ama gecici degil. Agzim yamuk, yuzumun sag yani tam hareket edemiyor. Omur boyunca yavas yavas iyilesme devam edebilirmis, ama normale donebilir miyim, doktorlar da bilemiyorlar.
Kimseyi kucumsemek istemiyorum ama bundan sonra benimle "normal" olarak nitelendirilen kimse ilgilenmez. Kisaca, hayat boyu yalnizlik beni bekler....

Devlet yardimi olayina gelince....is buluncaya kadar burada bu normal bir durum.
Anormal olan, is bulup da calismayip o multecilerin durumuna dusmek.

Gecmis olsun. Bilemezsin belki de ileride degisim gosterir.

Normal dedigin nedir ki? Erkekler de normal degil biliyor musun. Cogu kafadan sakat.

Bunu seni rahatlatmak icin de soylemiyorum. Herkesin bir cekici yani vardir . Onu bulmali ve gormeli.

Bu adama omrun boyunca bagli olmak istemektense doktora yapmayi tercih ederdim sanirim.

Yalniz psikolojik olarak hazir oldugunu dusunmuyorum.

elinden oyuncagi alininca aglayan cocuk gibisin resmeb. ne desek diger secenek icin aglayacaksin. 36 yasindasin 36 otuzalti. yasini okumasam derimki 23 24 yasinda. (doktorayi da saymazsak)
almanyada doktora yap. ne diyelim yani simdi sana. 36 yasinda hala annenin dedikleriyle karar veriyorsun. akademikbolarak basarikisin belki ama hayatinin.iplerini eline alamiyorsun.

eşiniz madem çalışmayı sevmiyor o zaman doktora süreniz boyunca Türkiye' ye gelsin. Doktoranız bitince Almanya'ya geri dönersiniz.
Turkiyeye kesinlikle gelmiyor. Gelse nasil gecinicez? Calismiycak ki para yokken napicaz?
Ben donersem ailemin yaninda olacagim, cok sukur gecim derdim olmayacak.

Etrafta fistik gibi kadinlar dururken, kimse bana bakmaz, buna o kadar eminim. Gorunen koy kilavuz istemez.
O yalnizligi kabullenmek....ve avrupada yasamayi kaybetmek....
Deliriyorum.....hem de hizli bir sekilde

Etrafta fistik gibi kadinlar dururken, kimse bana bakmaz, buna o kadar eminim. Gorunen koy kilavuz istemez.
O yalnizligi kabullenmek....ve avrupada yasamayi kaybetmek....
Deliriyorum.....hem de hizli bir sekilde
Erkekler de kel ve gobekli dolasiyor. Biz onlara bi si diyor muyuz. Kendini bu kadar hafife alma bence.

Asil derdin Avrupa'da yasamak ise doktora istegini cope atacaksin.

Onceliklerini dogru belirle.

Erkekler de kel ve gobekli dolasiyor. Biz onlara bi si diyor muyuz. Kendini bu kadar hafife alma bence.

Asil derdin Avrupa'da yasamak ise doktora istegini cope atacaksin.

Onceliklerini dogru belirle.
Isin kotu tarafi esim cidden yakisikli. Ben gidersem, yakasina yapisan cok olacak.

Turkiyeye kesinlikle gelmiyor. Gelse nasil gecinicez? Calismiycak ki para yokken napicaz?
Ben donersem ailemin yaninda olacagim, cok sukur gecim derdim olmayacak.
bilemedim, o zaman eşiniz mi doktoramı daha ağır basıyor iyice düşünün. Bana kalırsa eşiniz sizin için vazgeçilmez değil gibi, yoksa insan eşim mi doktora mı diye bir ikilem de kalamaz gibi geliyor bana. eşinizi gerçekten seviyor musunuz buna karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…