- Konu Sahibi piramses1982
Tokat için gerçekten delirttiğine inandım. İnşallah mutlu olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece etiket icin istiyorum. Baska birsey icin degil.
O dr titrini almak benim icinn cok cok cok onemli
Ailemle geri donusu, tamiri mumkun olamayacak bir sekilde asla biraraya gelmeyecek kadar nefret var arada. Istanbulda yasarken, ailemi evime bile davet etmedi, babam evimi hic gormedi.
Bu bossnma arifesindeyken de, ailem ondan o kadar nefret etti ki, degil yuzunu gormek, ismini bile duymak istemiyorlar.
Bosanma davasina gelince....tokat attigini duyan babam, delirip beni savciliga suc duyurusunda bulundurtmaya zorladi. Kendimi oraya gidip suc duyurusunda bulundugum icin nefret ediyorum. Ve suc duyurusu esimin eline gectiginde bunun babam tarafimdan bana zorla yaptirildigini anlamis. Bosanma davasini babam yazdi ve bana imzalatti, avukatlar babamin avukatlari, bosanma suresince avukatlarla bile gorusmem yasakti. Kisaca zorla bosandirilmak istendim. Esim, bosanma dilekcesini gorunce benim yazmadigimi anlamis.
Kisaca ailem ve esim birbirlerinden cok ama cok nefret ediyorlar. Ve cocuk olsa bile duzelmez.
Ama benim ailemle olan gorusmeme engel degil
Turkiyede calisirken de "doktora dojtora " diye yirtiyordum kendimi.Boyle bi sacmaligin icinde ne kadar mutlu olacaksiniz?
Bidefa aileniz dahil etrafinizda normal birileri yok sanirim.
Duygu gecisleriniz cok keskin, burdan bile bunu anlamak mumkun.
Calisin ayaklarinizin uzerinde durun, tedavi olun.
Okul filan bosverin, sizin acilen hayata atilip pismeniz lazim, ama Turkiyede ama Almanyada.
Bu konu sizin için takıntı olmuş. Düzgün bir kariyer yapıp para kazanıyor olmanız ve devletten bedava geçiniyor olmamanız o "etiketten" çok daha onurlu olur.Sadece etiket icin istiyorum. Baska birsey icin degil.
O isi bulsam, hic dusunmiycem....Bu konu sizin için takıntı olmuş. Düzgün bir kariyer yapıp para kazanıyor olmanız ve devletten bedava geçiniyor olmamanız o "etiketten" çok daha onurlu olur.
Doktora etiketi siz de takıntı olmuş.Sadece etiket icin istiyorum. Baska birsey icin degil.
Sanirim bu okb teshisi dogru!Doktora etiketi siz de takıntı olmuş.
Bu takıntı hayatınızı yaşamanıza engel oluyor.
Hiç sağlıklı dusunebildiginizi sanmıyorum.
Önce bu takıntının kaynagini araştırın içinizde.
Bunu aşın, iş bulun,kimseye muhtaç olmadan hayatınızı yaşayın.
Bu konu da uzman yardımı almalısınız.
Farkında olmadan ciddi okb hastası olabilirsiniz gibime geliyor.
Doktora,koca,çocuk,Almanya..herşeyden önce birinci sırada psikolojinizi duzeltmek var.
O zaman neden doktora elden gidiyor diyorsunuz ki, daha yola girmemişsiniz bile.Henuz ders hic almadim. Master notum dusuk oldugu icin lisan notumla "butunlesik doktora"ya basvurdum. 14 ders....donem basladi, ama esimle barisinca dersleri drop edip almanyaya geldim. Okulu da donduramiyorum cunku gecerli sebebim yok.
Olabilme ihtimali....O zaman neden doktora elden gidiyor diyorsunuz ki, daha yola girmemişsiniz bile.
Yarına çıkıp çıkmayacağımızın bir kesinliği var mı? Siz bir koltuğunuza 2 karpuz alıp diğer elinizle de çay servisi yapayım diyorsunuz beri yandan da kolonya tutayım falan. Bir gözünüzün önüne getirin aynen manzaranız bu. Ben sizde biraz başkalarının ne söylediğine çok takan, fazla etki altında kalan biri imajı da sezdim. Zihinsel geviş getirme- overthinking diye bir şey de var. Yani sürekli dönüp dolaşıp aynı şeyi düşünmek, bir kararsızlık ve telaş sarmalı. Siz hiç buralara yazmayın direkt psikiyatra gidin, o gerek görürse sizi psikologa yönlendirecektir.Olabilme ihtimali....
İşçi olarak çalışınca daha çok ağlarsın emin ol. Önce psikolojini toparlamalısın.O isi bulsam, hic dusunmiycem....
Bir muhendis olarak, kendi isimi buluncaya kadar fabrikada isci olarak calismak icin basvurdum. Devlet sirtindan gecinmek, benim kriterlerime aykiri
Kocana olan takıntın.Sanirim bu okb teshisi dogru!