• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen asiri kararsizim ve cok kotuyum!!!!!Delirme Noktasindayim

Size tokat atan, ailenizi bir kez bile evine almayan kocanız, sadece ünvan için delirdiğiniz bir doktora programı, zorla boşandırılma çalışmalarına boyun eğen 36 yaşında bir kadın. Benim kafa duman oldu kusura bakmayın. Hedefiniz okumak kariyer yapmak değil sadece Dr ÜNVANI ile hava atmak. Peki bu ezik psikolojiyle o ünvan isminizin önüne gelse ne gelmese ne. Size bu kadar yıl emek veren ailenizi hiçe sayan bir adama bu kadar değer niye. Hadi değer verdiniz diyelim o zaman delirtmeyin bir dr ünvanı içinde yuvanızda mutlu olmaya çalışın. Siz seçiminizi yapmışsınız zaten. Ev geçindirmeniz gerekiyor, çalışmanıza bakın

Kınamak ya da kızdırmak için söylemiyorum okumanın kesinlikle de yaşı yok buna katılıyorum(rakamlarda büyük yazılabilse 36 yı büyük yazardım)36 yaşındasınız okuduğunuz okulların bir işe yaradığı ve saltanat vaktinizin olduğu yaşta devletin verdiği maaşla gecindiğinizi söylüyorsunuz üstelik 20'li yaşlardaki hatun kaprisi yapıyorsunuz okul mu ev mi kocamı çocukmu diye..ya psikolojik rahatsızlığınız var ya da şımarıksınız hem karnım doysun hem pastam dursun olayı zaten imkansızken sizin yaşlarda çok çok daha imkansız adamında yaşı geçiyor kararlarını verebilen okuduğu okulların hakkını verebilen bir kadın olmadığınız sürece çok zorlamayın derim.

Sadece etiket icin istiyorum. Baska birsey icin degil.
O dr titrini almak benim icinn cok cok cok onemli

Hanımefendi doktora bittiğinde 40 yaşında, iş deneyimsiz, sigorta primsiz olacaksınız. Şimdi iş bulun gençken. PhDye de bir şekilde kapak atatsınız sonra.

Adamı eleştirelim tamam da yaşı başı belli bu adamın zaten.
Yanı bu adam size beyaz atlı prensi oynamamıştır ne olduğu belliydi hep değil mi ?
Bunu bilerek evlendiniz değil mi sonuçta Almanya da yatlarım katlarım var demedi sanıyorum size.
Kısaca eşiniz bu yaştan sonra değişmez boşanmayacaksanız kabullenin.

Ailemle geri donusu, tamiri mumkun olamayacak bir sekilde asla biraraya gelmeyecek kadar nefret var arada. Istanbulda yasarken, ailemi evime bile davet etmedi, babam evimi hic gormedi.
Bu bossnma arifesindeyken de, ailem ondan o kadar nefret etti ki, degil yuzunu gormek, ismini bile duymak istemiyorlar.
Bosanma davasina gelince....tokat attigini duyan babam, delirip beni savciliga suc duyurusunda bulundurtmaya zorladi. Kendimi oraya gidip suc duyurusunda bulundugum icin nefret ediyorum. Ve suc duyurusu esimin eline gectiginde bunun babam tarafimdan bana zorla yaptirildigini anlamis. Bosanma davasini babam yazdi ve bana imzalatti, avukatlar babamin avukatlari, bosanma suresince avukatlarla bile gorusmem yasakti. Kisaca zorla bosandirilmak istendim. Esim, bosanma dilekcesini gorunce benim yazmadigimi anlamis.
Kisaca ailem ve esim birbirlerinden cok ama cok nefret ediyorlar. Ve cocuk olsa bile duzelmez.
Ama benim ailemle olan gorusmeme engel degil

Boyle bi sacmaligin icinde ne kadar mutlu olacaksiniz?
Bidefa aileniz dahil etrafinizda normal birileri yok sanirim.
Duygu gecisleriniz cok keskin, burdan bile bunu anlamak mumkun.
Calisin ayaklarinizin uzerinde durun, tedavi olun.
Okul filan bosverin, sizin acilen hayata atilip pismeniz lazim, ama Turkiyede ama Almanyada.

Bosver tek degilsin.yarisabiliriz dengesizlikte : ))
Almanyada okuma sansin yok mu ?
Orada tanamlayabilirsen egitimi her iki isteginde gerceklesecek sonucta.

Boyle bi sacmaligin icinde ne kadar mutlu olacaksiniz?
Bidefa aileniz dahil etrafinizda normal birileri yok sanirim.
Duygu gecisleriniz cok keskin, burdan bile bunu anlamak mumkun.
Calisin ayaklarinizin uzerinde durun, tedavi olun.
Okul filan bosverin, sizin acilen hayata atilip pismeniz lazim, ama Turkiyede ama Almanyada.
Turkiyede calisirken de "doktora dojtora " diye yirtiyordum kendimi.

Fotosopta kendime diploma yapip duvarima asayim da rahatlayayim yahu! Offf delirdim delirdim

Bu konu sizin için takıntı olmuş. Düzgün bir kariyer yapıp para kazanıyor olmanız ve devletten bedava geçiniyor olmamanız o "etiketten" çok daha onurlu olur.

Bu konu sizin için takıntı olmuş. Düzgün bir kariyer yapıp para kazanıyor olmanız ve devletten bedava geçiniyor olmamanız o "etiketten" çok daha onurlu olur.
O isi bulsam, hic dusunmiycem....
Bir muhendis olarak, kendi isimi buluncaya kadar fabrikada isci olarak calismak icin basvurdum. Devlet sirtindan gecinmek, benim kriterlerime aykiri

Doktora etiketi siz de takıntı olmuş.
Bu takıntı hayatınızı yaşamanıza engel oluyor.
Hiç sağlıklı dusunebildiginizi sanmıyorum.
Önce bu takıntının kaynagini araştırın içinizde.
Bunu aşın, iş bulun,kimseye muhtaç olmadan hayatınızı yaşayın.
Bu konu da uzman yardımı almalısınız.
Farkında olmadan ciddi okb hastası olabilirsiniz gibime geliyor.
Doktora,koca,çocuk,Almanya..herşeyden önce birinci sırada psikolojinizi duzeltmek var.

Doktora etiketi siz de takıntı olmuş.
Bu takıntı hayatınızı yaşamanıza engel oluyor.
Hiç sağlıklı dusunebildiginizi sanmıyorum.
Önce bu takıntının kaynagini araştırın içinizde.
Bunu aşın, iş bulun,kimseye muhtaç olmadan hayatınızı yaşayın.
Bu konu da uzman yardımı almalısınız.
Farkında olmadan ciddi okb hastası olabilirsiniz gibime geliyor.
Doktora,koca,çocuk,Almanya..herşeyden önce birinci sırada psikolojinizi duzeltmek var.
Sanirim bu okb teshisi dogru!

Henuz ders hic almadim. Master notum dusuk oldugu icin lisan notumla "butunlesik doktora"ya basvurdum. 14 ders....donem basladi, ama esimle barisinca dersleri drop edip almanyaya geldim. Okulu da donduramiyorum cunku gecerli sebebim yok.
O zaman neden doktora elden gidiyor diyorsunuz ki, daha yola girmemişsiniz bile.

Olabilme ihtimali....
Yarına çıkıp çıkmayacağımızın bir kesinliği var mı? Siz bir koltuğunuza 2 karpuz alıp diğer elinizle de çay servisi yapayım diyorsunuz beri yandan da kolonya tutayım falan. Bir gözünüzün önüne getirin aynen manzaranız bu. Ben sizde biraz başkalarının ne söylediğine çok takan, fazla etki altında kalan biri imajı da sezdim. Zihinsel geviş getirme- overthinking diye bir şey de var. Yani sürekli dönüp dolaşıp aynı şeyi düşünmek, bir kararsızlık ve telaş sarmalı. Siz hiç buralara yazmayın direkt psikiyatra gidin, o gerek görürse sizi psikologa yönlendirecektir.

Sanirim bu okb teshisi dogru!
Kocana olan takıntın.
Almanya takıntın.
Doktora takıntın.

Önce psikiyatri.Teshis+düzenli ilaç tedavisi.
Takıntılarınızdan kurtuldugunuzda gerçekten ne istediğinizi bileceksiniz.
Hiç vakit kaybetmeyin buralarda doğrudan iyi bir psikiyatrist bulun kendinize.
Tedaviyle takıntılarınızı bir bir aşacaksınız ben eminim.

Sakın olun ve Türkiye'den kaçıp kurtulmussunuz burda okuyana değer verilmiyor. Lütfen orda kal hayatta kalabilmen için eğer olacaksa çocuğun için orda kal beni dinle kal orda bosanacaksanda orda kal

Back
X