• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen asiri kararsizim ve cok kotuyum!!!!!Delirme Noktasindayim

Ay yeter valla sizin cevaplarınız benide delirtti SİZ NE İSTİYORSUNUZ? yerçekimsiz ortamda muz yerken çilek tadı almak mı? Bin tane yorum yaptık hala daha inat ediyosunuz bizi mi sınıyorsunuz yoksa kendinizi mi bu da benim son cevabım konuyu takibi de bırakıyorum sinirlerimi bozdunuz Allah size hidayet versin..
Kimseyi sinamiyorum. Hangi secimim aptallik olur onu bulmaya cabaliyorum.

Bence Almanya'yı bir deneyin, yaşayın kendinize 5 sene verin.
Doktorada yaş sınırı vs yok bildiğim kadarıyla 5 sene sonra Almanya'da hala istediğiniz gibi bir yaşamınız yoksa geri dönersiniz kariyerinize devam edersiniz.

Yok, ben bildiginiz hastayim. Takinti mi delilik mi bilmiyorum ama hastayim o kesin

Bence sorumluluklarınızdan kaçmak için kendinizi deliyim hastayım diye avutuyorsunuz. Yani biraz sert olacak kusura bakmayın ama bence bayağı şımarıklık bu yaptığınız. Bi karar vermeniz gerekiyor, sorumluluk alıp benim kararım bu demek yerine eşinizi de bir bilinmezlik içine almışsınız. Farkına varmanız dileği ile. Sevgiler.

Bence sorumluluklarınızdan kaçmak için kendinizi deliyim hastayım diye avutuyorsunuz. Yani biraz sert olacak kusura bakmayın ama bence bayağı şımarıklık bu yaptığınız. Bi karar vermeniz gerekiyor, sorumluluk alıp benim kararım bu demek yerine eşinizi de bir bilinmezlik içine almışsınız. Farkına varmanız dileği ile. Sevgiler.
Inanin bu acidan bakmamistim. Kendimle ilgili hic hoslanmadigim sey, aldigim kararin arkasinda duramayip doneklik yapmam. Doktoraya tekrar kabul alinca "vallahi birdaha esimin adini agzima almiycam" deyip, esim diye tutturup geri donmem, donunce de "eyvah doktoram" demem gibi....

Inanin bu acidan bakmamistim. Kendimle ilgili hic hoslanmadigim sey, aldigim kararin arkasinda duramayip doneklik yapmam. Doktoraya tekrar kabul alinca "vallahi birdaha esimin adini agzima almiycam" deyip, esim diye tutturup geri donmem, donunce de "eyvah doktoram" demem gibi....

Bide bu açıdan bakın, kendinizi eşinizin yerine koyun bence. Genel olarak insanoğlu elde edemediğini ister ama bunu isterken de makul çerçevede olmak gerekir. Eşimizin duygularını, düşüncelerini, hayatını gasp etmememiz gerekir.

Bana sorarsanız, almanyada kalın, açık öğretime devam edin türkiyede. veya almanyada denklik alıp üniversiteye devam edin yeterince almancanız var ise...

Bide bu açıdan bakın, kendinizi eşinizin yerine koyun bence. Genel olarak insanoğlu elde edemediğini ister ama bunu isterken de makul çerçevede olmak gerekir. Eşimizin duygularını, düşüncelerini, hayatını gasp etmememiz gerekir.

Bana sorarsanız, almanyada kalın, açık öğretime devam edin türkiyede. veya almanyada denklik alıp üniversiteye devam edin yeterince almancanız var ise...
Acik ogretimde isletmeye kayitliyim, gerci inaktif durumdayim, kaydimi buraya aldirabilip devam edebiliyorum.

Bence konu sahibesinin eşinin duygularını kimse önemsememeli. Konu sahibesine tekme tokat atmış. Başka bir gün kolunu bacağını morartmış. Bu kocayı insan kategorisine koymuyorum maalesef.

Bence konu sahibesinin eşinin duygularını kimse önemsememeli. Konu sahibesine tekme tokat atmış. Başka bir gün kolunu bacağını morartmış. Bu kocayı insan kategorisine koymuyorum maalesef.

Aaaa bundan haberim yoktu.

O zaman şöyle yapsın sevgili konu sahibesi, dövüldüğünden hemen sonra polis çağırsın, polis eşliğinde darp raporu alsın, kocaya uzaklaştırma verirler (malum almanyada bu konularda polise güvenebiliniyor) sonra da maddi manevi kocayı sömüren bir boşanma davası açıp şutlasın zatı muhteremi.

Kararını da verdikten sonra nerde yaşamak istyorsa orda yaşasın.

Aaaa bundan haberim yoktu.

O zaman şöyle yapsın sevgili konu sahibesi, dövüldüğünden hemen sonra polis çağırsın, polis eşliğinde darp raporu alsın, kocaya uzaklaştırma verirler (malum almanyada bu konularda polise güvenebiliniyor) sonra da maddi manevi kocayı sömüren bir boşanma davası açıp şutlasın zatı muhteremi.

Kararını da verdikten sonra nerde yaşamak istyorsa orda yaşasın.
Ay bu konu cok cok eski....uzerine bosanma davasi acildi ve sonrasinda barisildi. Tekme tokadi asla savunmuyorum ancak burada bile sizleri ne kadar delirttigimi goz onunde bulundurursaniz, esime de ne ruhani iskenceler yaptigimi anlarsiniz. Adami resmen yine delirtmistim.

Inanin benim de beyin hucrelerim yoruldu, ben de yorgunum.
Peki cvde phd skipper yaziyir, bunu is gorusmesinde nasil acikliyorsunuz? Neden biraktim diyorsunuz?

‘Devam etmek istemedim, aradığımı bulamadım’ yeterli bir cevap bana göre. ‘Akademisyenlik istemediğimi farkettim ve yarım bıraktım, enerjimi oraya kanalize etmek istemedim’ dersiniz.

Benim eşim de yüksek lisansını 47834 senedir bitirmediği için bıraktı. Doktora da değil bakın yüksek lisans. Sonra da yurtdışında iş buldu, taşındık. Bir sürü iş görüşmesinde de neden bıraktığı soruldu, iş hayatıyla beraber yürütmek zor geldi dedi.

Bazı soruların cevabı çok basittir. Doktorayı bitirmemek sizi başladığı işi bitirmeyen,başarısız biri olarak gösterecek diye düşünüyorsunuz. Olayı ne kadar büyütürseniz o kadar büyüyecek..

İlla pHd skipper diye altını çizmenize gerek yok ayrıca. Başlama bırakma tarihi yazıp, veya bitme kısmına Tire çekip, parantez içinde de kaç dersin kaçından veya hangi derslerden geçtiğinizi yazabilirsiniz. Ya da işte 5 sene içinde ne yaptıysanız, ders geçme diye bişey yok sanırım doktorada..

Bununla beraber bu olay sizi o kadar strese sokmuş ki cvden direk doktora kısmını silseniz daha evla olacak herhalde, bu açıklama yapma derdinden cv gönderemez olmuşsunuz..

Sormadan edemedim, burcunuz nedir ?

Son düzenleme:
‘Devam etmek istemedim, aradığımı bulamadım’ yeterli bir cevap bana göre. ‘Akademisyenlik istemediğimi farkettim ve yarım bıraktım, enerjimi oraya kanalize etmek istemedim’ dersiniz.

Eşim de Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birindeki yüksek lisansını 47834 senedir bitirmediği için bıraktı. Doktora da değil bakın yüksek lisans. Sonra da yurtdışında iş buldu, taşındık. Bir sürü iş görüşmesinde de neden bıraktığı soruldu, iş hayatıyla beraber yürütmek zor geldi dedi.

Bazı soruların cevabı çok basittir. Doktorayı bitirmemek sizi başladığı işi bitirmeyen,başarısız biri olarak gösterecek diye düşünüyorsunuz. Olayı ne kadar büyütürseniz o kadar büyüyecek..

İlla pHd skipper diye altını çizmenize gerek yok ayrıca. Başlama bırakma tarihi yazıp, veya bitme kısmına Tire çekip, parantez içinde de kaç dersin kaçından veya hangi derslerden geçtiğinizi yazabilirsiniz. Ya da işte 5 sene içinde ne yaptıysanız, ders geçme diye bişey yok sanırım doktorada..

Bununla beraber bu olay sizi o kadar strese sokmuş ki cvden direk doktora kısmını silseniz daha evla olacak herhalde, bu açıklama yapma derdinden cv gönderemez olmuşsunuz..

Sormadan edemedim, burcunuz nedir ?
Ikizler burcuyum.
Cift karakterli..

Benim içimden bir ses, sizi yüz yüze görsem, hiç böyle ‘delirmeyen’ acayip halim selim biriyle karşılaşacağımı söylüyor.
Disardan goren herkes, ne kadar halis mulis citi piti sevimlisin der....dis gorunusume gore evet aynen oyleyim. Biraz tanisaniz "problemli bu" deyip arkaniza donup bakmadan kacarsiniz...

Disardan goren herkes, ne kadar halis mulis citi piti sevimlisin der....dis gorunusume gore evet aynen oyleyim. Biraz tanisaniz "problemli bu" deyip arkaniza donup bakmadan kacarsiniz...

Çevreye verdiğiniz elektriğine uyun o zaman.

Eşinizle çalışmayacağını bilerek evlenmişsiniz sanırım, ya bunu kabullenip diğer özelliklerine odaklanıp sevin, sevilin ya da boşanın.

Cvnizi hazırlayın güzelce, hiç doktora yapmanızı gerektirmeyecek işlere gönderin. Bir yerden başlayın.
Başta farklı düşünüyordum ama bu psikolojiyle Türkiye’de doktorayı nasıl bitirirsiniz bilemedim.

Sosyal medya hesaplarınız varsa kapatın. Sizin için başarıyı cümle aleme yaymak bir ihtiyaç ( kırmak için demiyorum inanın ). Bu ihtiyaç doyurulmayı beklerken başarılı, mutlu, uçuk kaçık ( gerçek veya değil bilemem) hayatları takip etmek sizin için zehir niteliğinde.

Bu iş başvurularının sonuçlarını beklerken bi kafede dahi çalışsanız evde oturup ‘nedeyyynnn beeeeğnnn’ demekten evla.

Hepimizin oluyor bunalımları, cesaretsizlikleri, geçmiş travmaları üşengeçliklerimize paravan yapma denemelerimiz falan.. Hepimiz çocukluk ediyoruz bazen ama her şeyin bir sınırı var. ‘Artık tamam, delirdim ama geçti, önümüze bakalım ’ diyebilirseniz ilaca falan gerek kalmayacak.

Kalbin doktora diyor aklin almanya+eş. Kalbini dinle diyorum herkesten farkli olarak :KK48:

Back
X