Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum,ilk konum böyle olacakmış ne yapalım.
20 yaşındayım son bir kaç gündür gündür açık sarı bir akıntım var ayrıca su bile değse yanıyor ve kaşıntıdan duramıyorum.
Daha önce yumurtalıklarımda kist vardı bununla ilgisi var mı bilemiyorum daha önce hiç başına böyle bir şey gelen var mı..İlk kez başıma geliyor nerdeyse.
Az da olsa fikir sahibi olsam sevineceğim
canım öncelikle geçmiş olsun,belirtiler mantara benziyor ama doktora gitmeni tavsiye ederim......
Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum,ilk konum böyle sıkıntılı oldu kusura bakmayın.
20 yaşındayım son bir kaç gündür gündür açık sarı bir akıntım var ayrıca su bile değse yanıyor ve kaşıntıdan duramıyorum.Dışarı çıkamıyorum günlük yaşantımı etkiliyor,doktor randevumu anca çarşambaya alabildim.En azından kaşıntıyı nasıl dindirebilirimMantar olmuş olabilir miyim :
Daha önce yumurtalıklarımda kist vardı bununla ilgisi var mı bilemiyorum daha önce hiç başına böyle bir şey gelen var mı..
İlk kez başıma geliyor nerdeyse.
Az da olsa fikir sahibi olsam sevineceğim
Sarı akıntı mantar değil de bakteriyal bir enfeksiyon bulgusudur. Bu ara antibiyotik kullandınız mı acaba?
Aslında en iyisi kadın doğumcuya ilaç kullanmadan gitmek ama. Çok sıkıntınız varsa aile hekiminize baş vurumanızı öneririm
pis bir koku var mı
kokusuz sadece koyu bir kıvamı var..
yani o bölgeni sürekli temiz ve kuru tut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ılık suyla yıkadım iyice kuruladım,günlük ped kullanıyordum onu kullanmasam daha mı iyi olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?