Resmen bela bela bela!!! :(

cileeek

Liberté
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
139
81
103
Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum,ilk konum böyle sıkıntılı oldu kusura bakmayın.

20 yaşındayım son bir kaç gündür gündür açık sarı bir akıntım var ayrıca su bile değse yanıyor ve kaşıntıdan duramıyorum.Dışarı çıkamıyorum günlük yaşantımı etkiliyor,doktor randevumu anca çarşambaya alabildim.En azından kaşıntıyı nasıl dindirebilirim :( Mantar olmuş olabilir miyim ::(
Daha önce yumurtalıklarımda kist vardı bununla ilgisi var mı bilemiyorum daha önce hiç başına böyle bir şey gelen var mı..
İlk kez başıma geliyor nerdeyse.
Az da olsa fikir sahibi olsam sevineceğim :43:

Son düzenleme:
Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum,ilk konum böyle olacakmış ne yapalım :(.
20 yaşındayım son bir kaç gündür gündür açık sarı bir akıntım var ayrıca su bile değse yanıyor ve kaşıntıdan duramıyorum.
Daha önce yumurtalıklarımda kist vardı bununla ilgisi var mı bilemiyorum daha önce hiç başına böyle bir şey gelen var mı..İlk kez başıma geliyor nerdeyse.

canım öncelikle geçmiş olsun,belirtiler mantara benziyor ama doktora gitmeni tavsiye ederim......:5:

canım öncelikle geçmiş olsun,belirtiler mantara benziyor ama doktora gitmeni tavsiye ederim......:5:

çok teşekkür ederim.. :( yeni olduğum için eksik olan bir kaç cümleyle tamamladımda konuyu :(
randevu aldım bakalım çarşamba gününe,acaba nasıl hafifler ki bu kaşıntısı :(

Sarı akıntı mantar değil de bakteriyal bir enfeksiyon bulgusudur. Bu ara antibiyotik kullandınız mı acaba?
Aslında en iyisi kadın doğumcuya ilaç kullanmadan gitmek ama. Çok sıkıntınız varsa aile hekiminize baş vurumanızı öneririm

off mantarsa yandın
ılık suyla sabunsuz bi biçimde yıka o bölgeyi sonra iyice kurula ve pamuklu çamaşır giy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum,ilk konum böyle sıkıntılı oldu kusura bakmayın.

20 yaşındayım son bir kaç gündür gündür açık sarı bir akıntım var ayrıca su bile değse yanıyor ve kaşıntıdan duramıyorum.Dışarı çıkamıyorum günlük yaşantımı etkiliyor,doktor randevumu anca çarşambaya alabildim.En azından kaşıntıyı nasıl dindirebilirim :( Mantar olmuş olabilir miyim ::(
Daha önce yumurtalıklarımda kist vardı bununla ilgisi var mı bilemiyorum daha önce hiç başına böyle bir şey gelen var mı..
İlk kez başıma geliyor nerdeyse.

pis bir koku var mı

yani o bölgeni sürekli temiz ve kuru tut

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sarı akıntı mantar değil de bakteriyal bir enfeksiyon bulgusudur. Bu ara antibiyotik kullandınız mı acaba?
Aslında en iyisi kadın doğumcuya ilaç kullanmadan gitmek ama. Çok sıkıntınız varsa aile hekiminize baş vurumanızı öneririm

en son 1 ay önce kullanmıştım.. mantar mıdır değil midir bir fikrim yok :( eğer baş edemez olursam öyle yapacağım artık..

ılık suyla yıkadım iyice kuruladım,günlük ped kullanıyordum onu kullanmasam daha mı iyi olur acaba

Günlük ped kullanmayı bırak. Pamuklu çamaşır kullan ve sık sık değiştir. Bunlar sadece önlem. Durumun enfeksiyon gibi duruyor. Mantar olsa kokulu olur. Doktora gidene kadar yapacak bişey yok.

Bir ölçek sirke (aktardan alınan doğal elma sirkesi), 9 ölçek su bir kapta karıştırın..
vajinal bölge temizliğini bu suyla yapın.. (jinekoloğumun tavsiyesi)
rahatlatacaktır...

Direk kadın doğum hekime git ancak örnek alır bu örnek ike hangi antibiotik o mikroba direnç gösteriyorsa onu sana yazar sanırım birde fitil kullanman gerek
yoksa ne yapsan geçmez
bu çamaşır yıkarken sadece çorabı çorap ile yıkamak gerek ve diıer kirli çamaşırlaran çorabu ayrı tutmak şart , mikrop kapmamak için

Benzer bir durumda doktorum bana Travacort vermişti. Durum bu kadar vahimse eczacınıza danışabilirsiniz. Size uygun bir ilaç yada merhem verecektir.

PC: Ben bu tip acil durumlarda eczacılardan çok faydalanıyorum.

Benim de hamileyken olmustu cok fena bisi. Insan kasiyasi geliyo icini :)) doktora gidene kadar bol bol su iç. Su en iyi temizleyici.gunluk pedi bırak sık değiştir çamaşırı. Ama dedigim gibi cok su ic

benımde hamıleyken basıma gelmıstı..

doktoruma soylemedım,basıma ıs açmasın dıye ama belırtılerım senın gıbıydı,delı gıbı kaşınıyordu..

netten mantar olabılecegını ögrendım..

pamuklu iç çamaşırı gıy,ıslak kalmamasına ve temızlıgıne özen göster,kıldır,tuydur ne varsa temızle..

benımkı 1 hafta surmustu..

bı sıstıt,bı mantar baş belası durumlar..

Hanımlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederiiim. Eczaneye gittim krem verdi şimdilik,dediğiniz gibi pamuklu çamaşır ve kuruluk konusundada dikkatli olmaya çalışıyorum. Hafifledi kaşıntısı,dünya varmış.Yinede akıntı devam ediyor.. Hayırlısıyla asıl sonucu çarşamba günü doktordan öğreneceğim sizinle mutlaka paylaşacağım. :)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun tatlım anlattıklarına bakılırsa enfeksiyon iltihap olabilir :34::50:

Back
X