Resmen benim yüzümden ayrıldılar i

Normal olmayan tek şey kendinizde hata aramanız bence. Sırnaşık, aldatan, tacizci, kötü kişilikli bir adam var. Mesleği önemli değil her meslekte her türlü insan var malum. Ama doğal olarak mesleği duyunca adam sanmışsınızdır. Doğruları ve yanlış olanın kişi olduğunu fark etmişsiniz bunun içinizdeki özel bir sesle ilgisi yok, bizzat doğruyu görüp karar verme yetinizle ilgisi var. Eee? Devamında dur bu kişinin hayatında kadın varsa bulayım da ayırayım tuhaflığına da girmemişsiniz. Duruma şahsen şahit olmuş bir hemcinsiniz size ulaşıp soruyor, ne yani ay yok bir şey yaşamadık size sadık ve harika bir adamdı mı deseydiniz?? Bile bile gerçeği saklayıp diğer kızcağızı ateşe mi itseydiniz yani?? Bir soruyu dürüstçe yanıtlamışsınız kadın da doğal bir karar vermiş. Yani ayrılmalarının sizinle bir ilgisi yok adamın pisliği ve karaktersizliğiyle ilgisi var

hayır hayır kesinlikle sizin yüzünüzden ayrılmamışlar. Siz doğruyu söylediniz iftira atmadınız ki suçluluk olsun. Zaten ayrılacakları varmış boşversenize.

Senin yüzünden değil o ayının yüzünden ayrılmışlar. Bu kadar ayrıntıya girmesen iyiymiş, sonuçta ayrılmama bir de üstüne seni suçlama ihtimali de olabilirmiş kadının. Neyse ki kendine saygı duyan biri imiş de kurtulmuş ayıdan. Sevaba girmişsin.

Bu konu benden başka herkese gerçek gelmiş galiba herkes yorum yapmış düzgün düzgün Onca yıllık kk üyesiyim, ben böyle bir anlatım şekli görmedim.

Sizin yüzünüzden değil de sizin 'sayenizde' diyelim.
İyilik yapmışsınız.

Sevgilisi de bir garip. Şiddet gördüğü halde adamı bırakmıyor ama adam başkasıyla görüşünce ayrılmak istiyor ki ayrılmıyor bile adam onu istemiyor:) Sırf adam doktor diye böyle sapıklara ses çıkarmıyorlar ya valla pess. Eziklikten başka birşey değil.

Iyi yapmissin bir suru kadin cinayetleri izliyoruz.Belki kizcaginizin hayatini kurtardin. Iciniz rahat olsun siz guzel giden bir iliskiyi bozmadiniz ki !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…