RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

Umre bildigim kadariyla turistik gezi gibi bir sey. Hanimefendi Hacca gitmemiski. Evet kutsal topraklarda ama yasadiklari ve yasi itibari ile kendini oldugu gibi ibadete vermesi zor gibi bence. Hacta tanisip evlenenler vardir belki. Kimin nerede kimden etkilenecegini bilemeyiz. Nitekim umre de hac vazifesi yerine gecmiyor. Umreye gidip sevgilisiyle mesajlasanlar,konusanlar var. Ben bir insanin iradesine kutsal topraklardayim yapmayayim diye sahip olabilecegini dusunmuyorum. Yapabilene de helal olsun.
Very handsome i da sanirim bir espiri olsun diye yazmis. Hanimefendinin konuyu utanarak actigini dusunuyorum. Yanlis bir sey oldugunu dusununce insan bir espiriyle yumusatmaya calisir ya o sekilde.
Konu sahibesi özur dileyerek soruyorum. Tedaviniz ne durumda? Acaba bu isik hüzmesi dediginiz durum hala kullaniyorsaniz ilaclardan dolayi olabilir mi? Olumsuz seyler yasamissiniz, duygusal bir bosluktasiniz gibi algiliyor insan. Zaten tedavinizde sanirim duygu-durum bozuklugu idi. Biraz sakinlesseniz, oradan ayrilacaksiniz neticede. Hem uzaktan iliski yurutmek zor olur. Yaninizda olup sizle ilgilenecek kisi iyi gelir size. Bu adam tee nerede. Sonra pisman olursunuz gibi geliyor. Bir sey sonradan aci verecekse hic baslamamasi daha iyi. O sizi arasa, konusmaya baslasaniz bile nasil olacakki? Ya siz oraya gideceksiniz ya o gelecek. Yani onun halihazirda bir isi oldugu icin sizin gitmeniz gerekecek. Daha önce eski esinizde onun memleketine gitmissiniz, ailenizden ayri kalmissiniz. Degdi mi? Hayir. Bence yapmayin. Eski konularinizi bilmeden baslangicta ben de gulumsedim. Sonra merak edip konulariniza baktim,pisman oldum. Kendimi sizin yerinize koydum. Bu saatte sirf size yorum yapayim diye girdim siteye. Siz de kendinizi benim yerime koyun. 3.sahis olsam ne derdim diye dusunun. Kendinize bol bol dua edin. Insallah en kisa zamanda size cok asik,vicdanli ve merhametli bir insanla evliliginiz olur. Her sey gonlunuzce olsun.

Simdi son yazilan yorumlara baktim
Eski konulariniza goz atanlar zor seyler yasadiginizi yazmis.Sıkıntılariniz oldugunu bilmiyordum bende dusuncesiz yorumlar yaptim.Kusura bakmayin.

Bence kesinlikle dedigini yap istemiyorsa zaten aramaz ilerde pisman olursun keske numarami verseydim diye insallah istedigin olur ama lutfen bizede haber et cok merak ettim tekrar konu ac

Önce bi silkelenip nerde olduğunuzu hatırlayın ve kıymet bilin bence.
Eski konularınızı bildiğim için pek bişey demek istemiyorum ama dua kitabının arasına telefon numarası koymak nedir Allah aşkına ya.
Nasıl bi izlenim bırakırsınız sizce?

böyle bir olayı anlayış şekliniz beni bayagı efsunlandırdı, konu sahibesi hanımefendi :)
Açık açık çarpıldım, beğendim, hormonlarım tavan yaptı demiyorsunuz bravoooo

Adam iyi satıcıymış o kesin. Belliki dönene kadar fazlaca alışveriş yapacaksınız.
Duygularınızı söyleseniz ne olacağını umuyorsunuz? Adamın kurulu düzenini bırakıp,sizin peşinizde ülkemize gelmesini mi? Yoksa sizin orada kalmanız mı? Zira uzaktan ilişki yürütülemez bu kadar uzak mesafede.

Very handsome kimmiş diye arattım googledan resmen ya
Henüz uyanamadım sanırım.

aşkların en güzeli orada bence insanın gözü başka bir şey görmemeli. oraya ne için gittiğinizi bence unutmayın. yaptıklarınız çok abes geldi açıkçası

şaka gibi gerçekten , kendine nasıl bir gelecek hayal ediyorsun o adamada açılıp tlf nm vermeyi falan düşünüyorsun inanamıyorum , bekar oldugunu hiç sanmıyorum kaçıncı kuma olmayı planlıyorusn

Nefsiniz ibadetinizin maneviyatını silip süpürmek üzere. Sizin oraya gidiş amaciniz, ruhunuzu Rahman için esir ederek dünyalık bütün metalardan sıyrılmak olmalıydı. Göz perdenizi kapatirsaniz yureginiz de nefsinizin elinden kurtulacaktır...

Ben cesaret edemezdim sanırım.
Uzak olmayı geçtim orada yaşayan birine çoğul evlilik hiç de ayıp günah bir şey değil
O da seni sevse bile bir gün başka kadın getirip bunu da sevdim diyebilir sonuçta çok yaygın

Hayır aptal gibi okudum bide
Konu sahibinin bi mesajını goreydim iyiydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…