RESMEN EFSUNLANDIM HAYATIMDA ILK DEFA BANA YARDIM EDIIN!!

ruhuna aşık olmadığınız kesin sohbetiniz bile tam anlamıyla yok ya kafama bir şey takıldı sormasam çatlarım o mübarek topraklarda aşk bu tür şeyleri insanlar düşünmemişler eşleriyle bile yakınlık kurulmazmış size önereceğim hiç bir şey yok ismini sormanıza şaşıran kişi o telefon ve notu görse ne yapar mazallah

Böyle mübarek bi konuyu geyige bağlamışsınız aşkolsun

Çarpılacaksınız

Biraz amaciniz disina sapmis olabilirmisiniz acaba ? Umredesiniz bilmem farkindamisiniz ? Sizce pazarci yakisikli genclere ask itiraflari yapmak pek durumun anlam ve onemine uymayabilir bence....

Bilmem kaçıncı eşi olma ihtimalini de düşündün mu?
Yaygın olduğu için söylüyorum, hepsi öyledir de demiyorum.
Ama onların normali bu. Herşeyin oluru var, daha aynı dili konustugumuz birlikte büyüdüğümüz insanlarla anlasamiyoruz.
Biraz mantık...

Ya arkadaşım efsunlanmak nedir yok ışık halesi yok bir ışık huzmesi kısaca de ki adamı gördüm beğendim tam benim tipim de yani nedir bu mistik bir hikmete bağlamalar falan tamam işte görmüş beğenmişsin ama dua kitabının içinde numara vermek nedir yahu arkadaşım başka bir kitaba yaz da ver bari numaranı niye dua kitabına yazıyorsun bir Erkeğe hoşlandığını belli etmek için duayı kitabı haccı niye katıyorsun işin içine

birşeyler satmak için denediği taktik olmasın o.
o Kadar handsome varken neden o ??nasıl anlatmışsın adamı şakaya vururken çarpılacak herkes

Ben bu konunun maksatli acildigini dusunuyorum. Bugunku umre konusunda yasanan krizden sonra, karalama amacli acilmis bir konu gibi geldi bana. Bilemiyorum ama. Cunku birinin umreye gidip de fingirdeyecegine ihtimal vermiyorum. Bir de konunun en basinda umrede oldugunu ozellikle belirtmis.

Very handsome...
Bu arada efsunlandım deyince direkt aklıma şu dizideki Efsun geldi, bizimkiler sayesinde onu da biliyorum artık.

Umreye ne için gittiginizi bir düşünün önce. Ve bir de ordaki arap erkekleri türk kızlarına zaten çok cok merakli oluyolar. Bence ümidinizi kesin derim çunku araplarda tek eşli olan çok nadir :) ikinci eş gayet normal onlar için ve biz turk kadinlari asla boyle birseyi kabullenemeyoz. Umre de seytan sizle ugrasiyor bnce kafanizi ibadetinize verin.

birşeyler satmak için denediği taktik olmasın o.
o Kadar handsome varken neden o ??nasıl anlatmışsın adamı şakaya vururken çarpılacak herkes
Doğru diyosun kız izmirli
Müşteri çekmek için olabilir
Konu sahibide efsunlandim deyip dursun
Kimbilir daha kaç kişiyi efsunladi bu suriyeli esrarengiz varlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…