Resmen hirsiz diyorlar :(

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Kizlar markette zor bela bir is buldum.ama ve lakin ise girdim gireli olaylar hic bitmiyor.ise girdim 1 ay olmadan 1 personel kahve caldi diye 0.35 kurusluk kahve icin isten kovuldu.ustune mudurumuz degisti sonra 1 personel daha hirsizlik tan kovuldu sozde sendikaliyiz hergun 10 saatten fazla calisiyoruz.haftada1 gun sabah7 aksam 11 ustune tesekkur yerine bana gecen mudur kasanda acik oluyor.dikkat et gibi konustu kameradan izledigini filangordum cok kotuyum asla yapmicam sey birde ben ya onlar meyvelerden yerken haram olur diye ben kasadan gecirip yiyorum。bu isede ihtiyacim cok hergun azar yemektende biktim valla

anlamadım
0,35 tl lik bile olsa, o personel onu çaldı mı? çalmadı mı?
çaldıysa tabi ki kovulacak, hırsızlığın 35 bini 0,35 kuruşu olmaz
kasanız neden açık veriyor peki?

anlamadım
0,35 tl lik bile olsa, o personel onu çaldı mı? çalmadı mı?
çaldıysa tabi ki kovulacak, hırsızlığın 35 bini 0,35 kuruşu olmaz
kasanız neden açık veriyor peki?
Canim bir kasa aciliyo herkeso kasadandevam ediyor mini magazalarda boyleoluyo mudur dahil 4 kisoyiz herkes kendi adina kasa acamiyo

Bu bir cozum degil ama baska bir is baksan? Cunku isyerindeki insanlari isyerinin duzenini degistiremezsin. Cekilecek gibi de degil. Psikolojin bozulur git gide.

Çaldıysa fiyatı ne fark eder? Bugün ona sessiz kalırlarsa yarın kasadan çalar. En doğrusunu yapmış kıvmakla. Sizin paikolojiniz niye bozuluyor onu anlamadım düzgün bir şekilde çalışın eğer size hırsızlık muamelesi yaparsa siz çıkın işten.
Kasada açık var diye uyarması en doğal şey,kameradan izlemesi en doğal şey. Orası bir market. Önlem alıyorlar.

kasanda açık oluyor dikkat et demesinde ne var ki? belki fazla para üstü veriyosun, onu kastetmiş olabilir. neden üzerine alındın ki? kameradan izlemesi de gayet normal. sen onun babasının kızı değilsinş hırsızsan da bilemez değilsen de bilemez. tabi ki gözlemleyecek. üzerine alınmanı gerektirecek bi durum yok.

Canim bir kasa aciliyo herkeso kasadandevam ediyor mini magazalarda boyleoluyo mudur dahil 4 kisoyiz herkes kendi adina kasa acamiyo

e o zaman neden size söylüyorlar kasanız açık veriyor dikkat edin diye?
kameralar kayıt ediyor mu sürekli? kasa net olarak görülüyor mu?
ediyorsa korkmanız yersiz, kasa açık verirse kameralara bakılır kimden kaynaklanıyor diye

Canim mudur cikan imhalari alip yerse perspnele hirsiz diyemez ben herseyden,once allahtan korkarim

Is yeri kurallarina uymak zorundasin.

Zorlaniyorsan baska is bak.

Baska ne diyebilirz ki size?

35 kuruşluk kahvenin parasını vermediyse hırsızlıktır.
Kendi malı değil.
Sizin de yaptığınız zaten olması gereken, yediginiz meyvenin parasını veriyorsunuz diye takdir mi bekliyorsunuz?
Bence işinizi düzgünce yapın, genel geçer uyarıları kendinizi biliyorsanız bu kadar dikkate almayın.
Çalıştığınız saat size uygun değilse de başka iş bakın bir yandan. 10 saat bencede çok ve işiniz yorucu da...

Başka iş bulma imkanınız yok mu, bir de nasıl günde 10 saat çalıştırabiliyorlar??
Bu şekilde sağlığınızdan olacaksınız, geçsin kendisi otursun kasaya bu kadar şüphe duyuyorsa...

Canim mudur cikan imhalari alip yerse perspnele hirsiz diyemez ben herseyden,once allahtan korkarim

İmhalar dediğiniz tarihi geçmiş veya geçmek üzere olan ürünler mi satamayacağınız ürünler mi? Eğer öyleyse bunları kullanmasında bir sakınca yok zaten çöpe gidecek o ürünler. bir 3ü bir arada için personeli işten çıkartmak bence de manasız, tazmin edilemeyecek bir zarar değil sonuçta dalgınlığına gelmiş bile olabilir.

Gururunuz kirilmis anliyorum da onlarda hakli.Takip etmek zorundalar geliri ve gideri.
Taaa eski yillarda bir kez bir magazada satis gorevlisiydim.Magazadan calinan bir esyanin parasini bana odetmislerdi dikkat etmedim diye..
Is hayati boyledir.Her turlu haksizlik basina gelebilir.Sert olacaksin yada evde oturacaksin.

hesapları dikkatli yap kasanda açık çıkmasın. fazla muhattap olma insanlarla sadece işini yap. izlemeleri de normal ayrıca.

mudur gecirmiyoki imam naparsa cemaat o dedikleri gibi
Müdürün yaptığı doğru değil kesinlikle ama her ne olursa olsun uyulmamalı ona bu durumda. Sonuçta hırsızlık bu her halükarda. Kimin yaptığı sonucu değiştirmez.
İsterse 10 kuruş olsun bedeli,ödenip öyle alınmalı,tüketilmeli.
Sizi izlesin,işinizi düzgün yapıyorsanız zaten diyecek birşeyi olmaz.
Ayrıca huzursuz bir ortam belliki,bu sebeple başka iş aramanızı tavsiye ederim. Bulduğunuz an ayrılırsınız.

Personel 0.35 lik kahve icin isten kovuldu demissiniz de orda mesele kahvenin fiyatı degil, yapilan "çalma" eylemi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…