Kizlar markette zor bela bir is buldum.ama ve lakin ise girdim gireli olaylar hic bitmiyor.ise girdim 1 ay olmadan 1 personel kahve caldi diye 0.35 kurusluk kahve icin isten kovuldu.ustune mudurumuz degisti sonra 1 personel daha hirsizlik tan kovuldu sozde sendikaliyiz hergun 10 saatten fazla calisiyoruz.haftada1 gun sabah7 aksam 11 ustune tesekkur yerine bana gecen mudur kasanda acik oluyor.dikkat et gibi konustu kameradan izledigini filangordum cok kotuyum asla yapmicam sey birde ben ya onlar meyvelerden yerken haram olur diye ben kasadan gecirip yiyorum。bu isede ihtiyacim cok hergun azar yemektende biktim valla
Canim bir kasa aciliyo herkeso kasadandevam ediyor mini magazalarda boyleoluyo mudur dahil 4 kisoyiz herkes kendi adina kasa acamiyoanlamadım
0,35 tl lik bile olsa, o personel onu çaldı mı? çalmadı mı?
çaldıysa tabi ki kovulacak, hırsızlığın 35 bini 0,35 kuruşu olmaz
kasanız neden açık veriyor peki?
mudur gecirmiyoki imam naparsa cemaat o dedikleri gibiE iyi de isterse 5 kuruş olsun, markette satılan herşey para neticede. Elbette kasadan geçirilip parası ödenmesi gerek. İşten çıkartmaları gayet normal.
Canim bir kasa aciliyo herkeso kasadandevam ediyor mini magazalarda boyleoluyo mudur dahil 4 kisoyiz herkes kendi adina kasa acamiyo
Canim mudur cikan imhalari alip yerse perspnele hirsiz diyemez ben herseyden,once allahtan korkarimÇaldıysa fiyatı ne fark eder? Bugün ona sessiz kalırlarsa yarın kasadan çalar. En doğrusunu yapmış kıvmakla. Sizin paikolojiniz niye bozuluyor onu anlamadım düzgün bir şekilde çalışın eğer size hırsızlık muamelesi yaparsa siz çıkın işten.
Kasada açık var diye uyarması en doğal şey,kameradan izlemesi en doğal şey. Orası bir market. Önlem alıyorlar.
O zaman kimse ordan birşey almayacak kahvesini dışardan getirecek başını ağrıtmaktansa.mudur gecirmiyoki imam naparsa cemaat o dedikleri gibi
Canim mudur cikan imhalari alip yerse perspnele hirsiz diyemez ben herseyden,once allahtan korkarim
Müdürün yaptığı doğru değil kesinlikle ama her ne olursa olsun uyulmamalı ona bu durumda. Sonuçta hırsızlık bu her halükarda. Kimin yaptığı sonucu değiştirmez.mudur gecirmiyoki imam naparsa cemaat o dedikleri gibi
Personel 0.35 lik kahve icin isten kovuldu demissiniz de orda mesele kahvenin fiyatı degil, yapilan "çalma" eylemi..Kizlar markette zor bela bir is buldum.ama ve lakin ise girdim gireli olaylar hic bitmiyor.ise girdim 1 ay olmadan 1 personel kahve caldi diye 0.35 kurusluk kahve icin isten kovuldu.ustune mudurumuz degisti sonra 1 personel daha hirsizlik tan kovuldu sozde sendikaliyiz hergun 10 saatten fazla calisiyoruz.haftada1 gun sabah7 aksam 11 ustune tesekkur yerine bana gecen mudur kasanda acik oluyor.dikkat et gibi konustu kameradan izledigini filangordum cok kotuyum asla yapmicam sey birde ben ya onlar meyvelerden yerken haram olur diye ben kasadan gecirip yiyorum。bu isede ihtiyacim cok hergun azar yemektende biktim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?