- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yok canim kasa da oluyor avans sayma sandinda yok yaniKasayı sayarak teslim alıp teslim etmiyor musunuz ara rapor çıkarıp?
Hepinizin kasa kodu yokmu?
Ne biçim market burası
Ya ne olacaadı?1 ay olmadan 1 personel kahve caldi diye 0.35 kurusluk kahve icin isten kovuldu
Ne alaka?işi bırak en mantıklısı bu
Kizlar markette zor bela bir is buldum.ama ve lakin ise girdim gireli olaylar hic bitmiyor.ise girdim 1 ay olmadan 1 personel kahve caldi diye 0.35 kurusluk kahve icin isten kovuldu.ustune mudurumuz degisti sonra 1 personel daha hirsizlik tan kovuldu sozde sendikaliyiz hergun 10 saatten fazla calisiyoruz.haftada1 gun sabah7 aksam 11 ustune tesekkur yerine bana gecen mudur kasanda acik oluyor.dikkat et gibi konustu kameradan izledigini filangordum cok kotuyum asla yapmicam sey birde ben ya onlar meyvelerden yerken haram olur diye ben kasadan gecirip yiyorum。bu isede ihtiyacim cok hergun azar yemektende biktim valla
mudur gecirmiyoki imam naparsa cemaat o dedikleri gibi
35 kurusluk da olsa tenezzul edip hirsizlik yapmis degil mi. Isverenleriniz ugradigi maddi zarari goz onune alarak degil calisma ve kisisel ahlak acisindan kovmuslar. Maddi degeri olmayan bir sey calsa dahi hirsizlik hosgorulemez! Ayrica mudurunuzun sizi izlemesi bence cok normal. O kadar hirsizlik olmasinin uzerine diger calisanlara temkinli davranilmasinda ne gibi bir sakinca var ki? Sizin de 35 kurusluk seye tenezzul edip hirsizlik yapmayacaginizi. Boyle bir potansiyelinizin olmadigini nereden bilebilirler? Siz kendinizi biliyor olabilirsiniz ama diger insanlarin sizden tamamen emin olmalarini bekleyemezsiniz.. Ayrica anlamadigim sey neden azar azar yiyorsunuz?Kizlar markette zor bela bir is buldum.ama ve lakin ise girdim gireli olaylar hic bitmiyor.ise girdim 1 ay olmadan 1 personel kahve caldi diye 0.35 kurusluk kahve icin isten kovuldu.ustune mudurumuz degisti sonra 1 personel daha hirsizlik tan kovuldu sozde sendikaliyiz hergun 10 saatten fazla calisiyoruz.haftada1 gun sabah7 aksam 11 ustune tesekkur yerine bana gecen mudur kasanda acik oluyor.dikkat et gibi konustu kameradan izledigini filangordum cok kotuyum asla yapmicam sey birde ben ya onlar meyvelerden yerken haram olur diye ben kasadan gecirip yiyorum。bu isede ihtiyacim cok hergun azar yemektende biktim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?