Resmen Ibretlik bir Olay yasadim.

Yorgunumzira

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
372
410
23
Merhaba bayanlar.
Dun is yerinde yasadigim bir olaydan bahsetmek istiyorum..

Dun bi musteri geldi sabah . 50 yaslarinda .. 3 tane siviyag aldi. Guleryuzle konustum poset istedi bes on tane verdim hurmetle . Sonra gitti 1 saat sonra tekrar geldi . Bana hakarrtler ediyor market kalabalik ne oldu abla diyorum fi§i gosteriyor sen bana baska marka yagdan fiyat gecmissin birtane yag baska marka ben hepsini ayni aldim bu ne falan.. dedim ki olabilir belki bir hata yaptim sakin olun neyse bedeli benden odenir sizinki geri iade edilir. falan ama bilmiyorum belki siz yanlis almissinizdir baktinizmi dedm ( biryandanda eminim cunku ondan baska yag alan olmadi o sira ) yok ben bu yasta kadin yalanmi soylicem senin maasindan kesilsin tabi gidip getiriyorum falan . O yagi geri getirmeye giderken mudur yardimcisi ( kendisi hemcinsim ama uzak olsun oyle cins . Ise basladigimdan beri kuduruyor basarimi beni cekemiyor ) insanlarin icinde sagolsun oda artistlik yapicak ya guya senin maasindan kesilecek dedi oyle bir surat ifadesiyle soylediki ya sabir dedim .. Neyse Bu musteri geldi tekrar yaglarida almis. Birtane yagi tam ayaklarimin dibine firlatti birsuru insan benim yuzum kipkirmizi boncuk boncuk yaslar dokuyorum Ben size birsey demedimki buyugumsun ama neyse dedim aglayarak ciktim..
Kv deme gttim kizimi aldim hemen mesafe yakin istifa edip eve gitmeyi koydum kafaya tabi tekrar markete donup istifami atiyordumki kadin yanima geldi ben senden ozurdiliyorum diyor dedim neden yagi ben yanlis almisim diyor. Dedimki bugunu asla unutma , annem den buyuksun hicbir saygisizlikta bulunmadim insanlarin icinde yagi kafama atmadigin kaldi . Bu isten cikma sebebim oldun hakkim helal degil dedim ve iki gozum iki cesme istifami imzaladim. Hakli ciktigim icin sevinmem gerekirdi belki ama cok uzuldum icime dert oldu yara oldu. Nasil kotu zihniyetli insanlar icerisinde yasiyoruz. Ben ekmegim icin o ise gidiyorum baskasi bana iftira atiyor sonra aklaniyorum ve o gune kadar calistigim kimse istifami hungur hungur aglayip imzalarken bana tek kelime birsey soylemiyor. Mudur yardimcisi resmen kina yakacakti. Allah kimsenin kalbine kiskanclik ve kibir vermesin...

Ben unuturum belki ama biliyorumki o kadinin icinde o vicdan azabi hep kalacak son nefesinde dahi.

Siz siz olun emin olmadiginiz birsey icin birinin sebebi olmayin..
Iyi geceler herkeze , buda burada kalsin.

İşten çıkmadaydınız iyiydi.Kadına beni işimden ettiniz diyip çalıştığınız yere gönderseydiniz.İstifa yazmıyorum çünkü haklıyım deyip devam edebilirdiniz. Yaptığı terbiyesizliğin bedeli olmalıydı sizi küçük düşürdüğü yerde özür dileyecekti.Yazık yaşını başını almış ama insan olamamış....

Çok üzüldüm. Aklanmışsınız da keşke istifa etmeseydiniz. O amirinizi de üstüne şikayet ederdiniz.

Okadar agladimki okadar insanin icinde gururum yerle yeksan oldu. O an boyle dusunmeye firsatim olmadi ama pisman degilim. Calistigim parayi aldim zaten. Esim de cok acayip uzuldu ben gerekirse ek is yaparim otur evinde kizinla milletin hakaretini mi cekeceksin dedi . Bilmiyorum ama hala dunki olayin etkisi var uzerimde...

acayip acayip insanlar
daha geçen gün markette dünya kadar sıra bekleyip tam işimi halledecekken aynı teyzeden bana da denk geldi
ama hastayım öksürükten duramıyorum
geldı pat dıye arabasını bosaltmaya basladı kasaya
pardon dedım ne oluyor
koskoca kadın sıramı bekleyecek demez mi
kasayerlerin hiçbiride uyarı yapmadı ve ben o kasaya koydukca arabasına gerı doldurdum yılmadan
yaşlıysa cıkmasın markete

böyle yaşın başın arkasına sıgınan kundakçılar en sevmediğim insan tipidir
cok uzuldum cok gecmıs olsunve ılahı adaletede sonsuz ınancım var
sıkma canını

Böyle bir olaya şahit olsam, 3. Kişi bile olsam asla sessiz kalmam. Kimseye, basit bir hatadan ötürü bu denli hareketler yapılmasına içim razı gelmez. Yaşlı falan anlamam çok pis kavga ederim. İnsanımız bu dilden anlıyor çünkü. Karşı tarafı bastırmadan hakkını savunamıyorsun.
Keşke müdürünüzde de biraz haysiyet olsaydı da arkanızda dursaydı.

Yolda yürürken yanlışlıkla ayağına bassan gırtlağını sıkacak aşağılık insanlar türedi son zamanlarda.
Anlayış,merhamet sıfır.
Büyük küçüğü sürekli ezme peşinde. Geçen gün komiserin biri garson tokatlıyordu.
Ben bir yere gittiğimde ilgi,alaka fazla gösterilince vallahi kötü hissediyorum kendimi.
Millet 2 kuruşluk şey yiyince dükkan onun sanıyor.

benzerini de annem yaşamıştı, çok üzülmüştü, kaç kez aynı olay için ağladığına şahit olmuştum.
onun da suçsuzluğu ortaya çıkmıştı ama kalp kırılıyor işte, anlıyorum sizi.

ama böyle insanlar vicdan yapmıyorlar maalesef, yine de siz içinizi ferah tutun.
siz kendinizi biliyorsunuz ya, gerisi önemli değil.

Yaşadığınız olay üzücü. Ama müdür yardımcısı benim başarımı çekemiyor kısmı pek olmamış.

Kasım geri geldiğinde gidip yönetimle konuşabilirdiniz birlikte. Siz kendinizi aklamak yerine çekip gitmeyi tercih etmişsiniz. Yönetim de pesinizden koşmaz bu tip durumlarda.

Hadsiz kadın vicdan azabı çekmez de ilahi adalet her zaman yerini bulur üzülmeyin siz....

aklima musteriyle karsilikli maydonoz dere otu firlatisim geldi ne duruma dustugunuzu cok iyi anliyorum ama keske isinizden cikmasaydiniz boyle insanlar her yerde karsiniza cikacak maalesef ürunu deilde kasiyeri satin aldigini sanan egolarini bu sekilde tatmin etmeye calisan insan çok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…