Resmen Ibretlik bir Olay yasadim.

Aynen oyle iste her insan babaniz gibi dusunemiyor

Allah size güç kuvvet versin böyle insanlarla uğraşmak zor. Benim de başıma bir iftira olayı gelmişti. İş görüşmesi sonrası patron benle yemeğe gitmek istedi reddettim. görüşmeden 10 dk sonra beni arayıp sen telefonumu çalmış olabilir misin, kayıp telefonum dedi. Ben de alnım ak birlikte polise gidelim diyince ben avukatımla konuşucam bilmem ne geçiştirdi ve polise gitmeyi kabul etmedi. Sonra da hiç aramadı. Sonra bir ablaya sorunca bu durumu , adamın aslında başka niyetlerle beni korkutup beni kontrol etmek olduğunu söyledi. Hem namusum hem şerefime leke sürmeye çalıştı imansız. Allah ekmekle oynayan, insanın namusuna dil uzatana fırsat vermesin.

Yuh beee neler neler varmis. Entrikaya bak aminnn canim amin insallah. Devir oyle kotu ki haklilar magrur haksizlar magdur .

Niye istifa ettiğinizi bir ben mi anlamadım? Papaza kızıp oruç bozmuşsunuz. Emin olmadan kimse suçlanmamalı tamam da sizin gereksiz yere gidip kendinize zarar vermeniz (istifa etmeniz) hiç ibretlik değil.
O olayi yasarken bukadar objektif olamiyorsun malesef. Yogun duygular sonucunda pisman da olmadigim bir yolu sectim. Belki benim icin degil ama o kisi icin ibretlik olur. Cunku ben herseyi cok yogun yasarim. Gururum kisiligim zedelenirse ne olursa olsun onu yapmaya devam etmem orda birakirim. Hayatta en cok deger verdigim sey eger bir haksizliga ugradiysam ne olursa olsun gururumu cigneyip devam etmem . Keser atarim cunku yapamam bu benim karakterim yapcak bisey yok o ani ben yasadigim icin ben bilirim

Keske istifa etmeseydin ..ben de az benzer yasadim.yogurt olan stant bendeydi.market sahipleri alisveris eder hem teftis hem ihtiyac iste.
Mudur odasina cagirdi .nasil bagirip cagiriyor.olayi bile anlamadim.yogurt kuflu cikmis .yogurt da elinde ama tarihi gecmemis.yogurda bakiyorum ici gorunmeyen ambalajli olanlardan.
Agzimi acmama firsat vermiyor ki ben de ciktim odadan yogurtu onune koydum.hepsi birbirine baktilar.cunku tarihi gecmemis ambalajli yogurtun bozuk oldugunu nereden bileyim.
Ozurdilemediler ama o tarz konustular.ben de sevinerek ciktim onlar argo tabirle mors oldular.
Keske yapmasaydin arkadasim.inan degmez onlara.

Çok üzüldüm Allah cok daha iyi kapılar açsın sana vardır bir hayır mutlaka

Kendim yasamis gibi uzuldum isyerlerinde boyle sacmaliklar oluyor benimde basima birkac olay gelmisti.. Diyelim ki yanlis yag gectiniz iki kurus yahu onun icin mi bu kadar patirti gurultu Allah sorsun hesabini insallah.. Uzulmeyin her şerde bir hayir vardir bakarsiniz daha iyi bir iş imkani cikar karsiniza bu vesileyle

İse zaten hiç uygun degilmissiniz, o iş öyle sanırım sürekli dengesiz ve rahatsız insanlarla muhattap olmak durumundasınız. Sizce vicdan azabı çekecek biri o kadar terbiyesizce ve insanlık dışı davranış sergiler mi? Belli ki tepesi delik. Kimbilir ne hastalığı var! Böyle biri için istifa etmeniz yersiz olmuş. Hatanız yokmuş söke söke cikarsaydiniz ya acısını herkesten... Velev ki siz hataliydiniz, o zaman bile kimse bu şekilde davranamaz! Haklarımıza sahip çıkalım lütfen, toplumdaki uyumsuzlara, saldırganlara meydanı bırakmayalım. Bir arkadaşım bankacı, bunamis adamın teki para çekip çekip arkadaşıma iftira etti, bu personeliniz benim imzami taklit edip paramı çekiyor dedi. Günlerce ağladı kızcağız, sonunda kameralarla kendi gelip gelip para çekip gittiği ispatlandı tabii. Özür bile dilemedi kizcagizdan. İnsanlarla birebir ilişki içinde olunan her iş riskli, yapacak birşey yok. Dik durup mücadele edeceksin

Allahtan teknoloji gelişti, yoksa belki kızcağız iftira yediğiyle belki işinden olduğuyla kalacaktı. Bu nedir be ayıp yani! Bunamamıştır da o bilerek yapmıştır manyak. Kameraları hesap edememiştir.

Allahtan teknoloji gelişti, yoksa belki kızcağız iftira yediğiyle belki işinden olduğuyla kalacaktı. Bu nedir be ayıp yani! Bunamamıştır da o bilerek yapmıştır manyak. Kameraları hesap edememiştir.
Şu insanoğlundan herşey beklenir. Müdürü filan arkadaşımın yanında durdu, kendini üzme biz seni tanıyoruz dediler. Kameralar olmasa da adamın kendi imzası olduğu bir şekilde anlasilirdi zaten. Ama iste kız o utancı yaşadı tüm çalışanların icinde. İftiraya maruz kaldı kendini çok kötü hissetti. Kendilerinde zerrece onur haysiyet bulunmayan insanlar karşısındakinin onurunu düşünür mü hiç? İşin kötüsü o kadar çoklar ki

Maruz kaldığınız olaya çok üzüldüm. bu nasıl bir davranış biçimi hiç anlam veremedim. Allah daha güzel yerlerde,bereketli,hayırlı kapılar açsın inşallah size. Üzmeyin nolur kendinizi. Yaptığını düşünür inşallah ve hareketlerin, sözlerin nelere yol açtığını görür . Anneannemin sözüdür ağır kaçar mı bilmiyorum ;vicdanı yok kuldan utanmıyor,itikadı yok allahtan korkmuyor. Ne denir ki başka?

Çok üzüldüm sabriniza hayan kaldım açıkçası kamera kaydı yok mu hiç muhatap olmadan açıp baksaydın yaşlı kadınla
Benzer şeyleri yaşamış biri olarak anlıyorum sizi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ne densiz insanlar varmış onu gördük. Hadi yanlış geçti diyelim. Ne olacak fark etmişsin. Yağı getir iade al çok mu zor. Senin maaşından ne niye kesiliyor onu da anlamadım.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Dediğiniz gibi o an gururunuz incinmiş olabilir. Kaldıramamanız normal. Pek çok insan kaldıramaz. Tekrar işe girerseniz bu sizin için bir deneyim oldu. Maalesef ortalık dengesiz insandan geçilmiyor. Allah kötüye denk getirmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…