Resmen Ibretlik bir Olay yasadim.

Is hayatinda bu tarz seyler hep olur. Keske istifa etmeseydiniz. Mudur yardimcisini mudure sikayet ederdiniz. Musteri de kafasi kim bilir nerde... akli basinda bir insan bunu zaten yapmaz. Bu cirkinligi yapiyorsa takmaya degmeyecek biridir.

Bana bir kere makaron siparisi geldi yemek sepetinden. Hazirladim gonderdim kuryeyle. Adam restorani basti. Bu ne bicim makarna siz dalga mi geciyorsunuz diye.

Aciklamaya calistim dinlemeden bagiriyor. Guvenlik direkt disari cikartti polis cagirdim. Zaten cok islek bir yerdeyiz. Oh olsun.

Diyecegim o ki kendini bilmezler yuzunden biz niye isimizden olalim?

Olay için gelmiş olsun ama neden istifa ediyorsun ki ? İş hayatı hep böyle ... Pire için yorgan yakmışsın resmen .

Rabbim gönlüne göre versin canım. Malesef okdr kötü kalpli insanlar varki. Bende 11 yıl emek verdiğim işyerinden ayrıldım ve okadar çok iyiliğimi n ve yardımımın dokundugu müdür kına yakıcaktı cok mutluydu. Ama allah büyük birgün o bedeller ödeneicek

Emin olun Allahın adaleti çok büyük. Herkes ettiğini buluyor hiç merak etmeyin er yada geç. Temiz kalp her zaman kazanıyor. Rabbim bi kapı kapatır bi kapı açar. Markette benxe çalıştim insanların haksız yere ağız kokusunu çekmek çok zor. Benide adamın biri 1 buçuk lira için ağlamıştı.

Eşiniz sizin arkanizdaysa ve çalıştığınız yerde bu denli mutsuz iseniz, Istifa etmekle iyi yapmışsınız.. Biraz dinlendikten sonra ihtiyacınız varsa yeniden baslarsinz..

Çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ama mazlumun ahı çıkar Allah bunu o kadından da o müdür yardımcısından da çıkarır hiç üzülme sen ... devir böyle bir devir başkasının kötülüğüne sevinir insanlar ne kadar acı okurken bile yüzüm düştü

Bize niye atar yaptın bacım :)

Şaka bi yana sen yanlışda vermiş olabilirdin insanız sonuçta her hatanında çok şükür bir telafisi var , bu tepki niye?

Ben kasiyerler poşetlememe yardım ediyorda mahçup oluyorum teyzedeki kine bak!

Teyze ayıp etmiş ama siz vermeseydiniz istifa başka sebeplerde olduğuiçin ettiniz sanırım

İnş daha iyi bir iş çıkar önünüze

Babam market zincirinin birinin kartinda biriken puanini yil sonunda kullancakti guya.. sormuslar duselim mi.. dusun demis. 10 lira bisey o da.. Kiz islemi yapmis guya kasada,babam kredikartiyla odemis cikmis. Hic de bakmadiydim tutara diyo.. kredi karti extresinde sonradan dusulmedigini gormus o tutardan.. fisi de yirttim attydim amaan dedi.
Birlikte markete gittigimiz bi vakit kasiyer kiza,puanim duruyo mu bi bakar misiniz diye sordu ya iste gecen dusulcekti ama dusulmemis dedi . Guleryuzle falan rica ederek soruyi babam. Hatta o ara noldu da ya falan dedim. Babam marketten cikinca soyledi bana da orda yok bisey dedi demediydi kizin yaninda bisey...
Kiz demis ki aa dusmemis miyim ben maasimdan oderim hakkiniza giremem .. babam da yok onemli degil falan demis.
Marketten ciktik babam anlatti boyle biseg olmustu da acaba puanim duruyo mu diye merak ettim sordum kiz da ben odeyim dedi ama kalbim razi gelmez yazik niye odesin,bidahaki sefer aa ben yanlis bakmisim tamam sorun yok diyim de kizin da ici rahat etsn ... dedi..ve ben hayran kaldim babama...
Yani anlattginiz kadin neyin ne oldugunu bilmeden panter kesilmis resmen. Cok ayip. Insan bi anlar dinler. Sinirlenrse de terbiyesizlesmez. Bi ortak nokta bulunur. Cozum odakli olunur..
Cok uzuldum sizin adiniza ya.. keske istifa etmeseymissiniz..

Senin hatan olsun yada olmasın o yağı fırlatmasına hiçbir mazeret bulamıyorum
Madem istifa edecektin yağı müdürün ve kadının başından aşağı dökseydin o kadar sinirlendim
Allah herkesin kalbine göre versin
İkiside kul hakkına girmiş seni hiçbir zaman unutmasınlar inşallah başlarına gelen her haksızlıkta veballeri akıllarına gelsin
Gece gece sinir oldum
İnşallah Allah korkusu olan hak sahibi insanlarla hayırlı bir iş bulursun kendine
Hepsine amin

Valla sagolsun oda ikinci bir darbe sebebi oda canak tutmus gibi maasindan kesilecek diyor kustahca. Oda utanmistir ama haksizliga ugradigimi anlayinca. Gerci boyle insanlar utanmazlar ya neyse.

Mudur yardimcisi bile isteye bana dunya is veriyor arkada milletle dedikodumu yapip alay ediyordu benimle. Bir tane abi dedigim iyi biri vardi manav bolumnde sen onlara bakma isine odaklan o hep oyle kiskanc kendinden baska kimsenin on planda olmsini istemez kac kisi cikti onun yuzunden sen ona aldirma diye nasihatlar veriyordu. Yazik ya diyorum ya insanlik cokk baska bisey. Ben o an o markette durmak istemedim ciktim gttim eve kadar aglaya agalaya

Oyle canim gercekten boyle film gibi birsey yasadim. Ama yine cokta kotu birsey demek te istemiyorum. Sadece bu saatten sonra kimseye bana yaptiklari gibi yapmasinlar yeter. Iyi dileklerin icin Allah razi olsun allah seninde kalbine gore versin insallah

Seni o kadar iyi anliyorumki 2 yıl kadar babamin yaninda çalıştım kadin cocuk ve ceyiz uzerine bir avm..insanlarla uğraşmak kadar zor bir sey yok..helede kadinlar bazen oturup aglayasim gelirdi.

Üzüldüm ya insanlarla uğraşmak zor. Şuursuz insanla uğraşmak daha da zor ve inanın bir sizin başınıza gelmiyor, her yerdeler. Ben ruh sağlığı ile ilgili bir alanda çalışıyorum, öğrencilik yıllarımda hocam anlatmıştı. Terapisti olduğu danışanı kendisine silah çekmiş. Çok korktuğunu, ona rağmen soğukkanlı görünerek adamı sakinleştirmeye çalıştığını, en sonunda sakinleştirdiğini ama bunu yaparken dizlerinin tir tir titrediğini söylemişti. Oluyor yani maalesef her alanda. Keşke işten çıkmasaydınız diyeceğim de olan olmuş yani artık keşkenin size bir yararı yok. Umarım bundan sonraki işleriniz daha güzel olur. Belki bu durum daha güzel bir işe girmeniz için olmuş bir şeydir, öyle düşünün. :)

Sizin adınıza çok üzüldüm. O kadın ,iş yerinizdeki son damla olmuş sanırım.
İş hayatında o kadar çok bu insanlarla karşılaştım ki. Anlayabiliyorum sizi.
Siz yine de hakkınızı helal edin bence ama. Sizden çıksın.
İlahi adalet zaten işleyecektir.

Anliyorum ama benim onunla ne derdim olabilir. 1 senedir orada calsan elemanlar soyluyor bunu o kimseyi cekemeyen tipler olurya oyle bir karakter. En azindan insanlik namina aklandigimda iki guzel konusma yapabilirdi. Katilmiyorum pesimden kosamayack tabiki ama birak mudur yardimciligini insan olan insan haksizliga sessiz kalmaz. Ama o cok tuhaf bir tavir ve surat icerisindeydi insan anlar yani bende anladim neyin ne oldugunu. Arkadasin dedigi gibi vardir bir hayir bundada.

Hayatlarında beş para etmeyen hiç değer görmeyen üretmeyen insancıkların hareketi bu. Hep de ya tezgahtarlara ya kasiyerlere ya garsonlara yaparlar. Hiiiççç üzülme mutlaka bu işte bir hayır vardır.

Eğer bu kk’de de böyle davranan insanlar varsa, gerçekten çevrenizdeki kimse size aferin demiyor. Azcık terbiyenizi takının. Bilemezsiniz belki de çok başarılı bir doktor avukat mimar mühendis adayı karşınızdaki... orada eğitimi için çalışıyor belki. Her şeyden önce bir kere genç karşınızdaki azcık insan gibi davranın da saygı görmeye hakkınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…