Resmen yalancı

Diğer cevaplarıma da bir göz atsaydınız keşke.
Sevgiliminde aynen bu şekilde sıktıgını anlardınız ben niye yalan söylemiyorum o zaman?
Yalan için bahane de savunma da olmaz bence.
Ben harikayım demiyorum benim hatalarım da var ama beni bu hale getiren o.
Hastalığa dönüştü bu bende resmen.

İster sevgilinle devam et ister etme ama sunu aklindan cikarma kimse seni kisitlayamaz sen de kimseyi kisitlayamazsin.
Evden cikma demis sen de zaten disari pek cikmadigin icin tamam demissin, bu bir kilif degil bastan tamam demen hata. Lutfen daha sevgiliyken oraya gitme, sunu yapma diye hayati zindan etmeyin.
Bu arada sevgilin gercekten baya yalanciymis.

Nedense üye olduğundan beri açtığın her konuya rast geldim huysuz melek.
Hep aynı döngü içindesin. Olaylar farklı ama özü aynı..
Bakalım gerçekten bırakacak mısın ?

Senin bana ayrı bir sevgin var ya ondan di mi bu kadar merakın.
Ramak kalmıştı zaten bitti artık

Teşekkür ederim. Ben bu durumun aptallığını anladım.
Bu kısıtlama huyundan kurtulmam gerek

Senin bana ayrı bir sevgin var ya ondan di mi bu kadar merakın.
Ramak kalmıştı zaten bitti artık

Merak değil be canım.. her konun öyle bir dalgalı ki dolardaki dalga bile daha istikrarlı..
Her şeyini biliyoruz ilişkinin neler dedik neler… bu sefer doğru yolu bulduysan bu da kardır.

ayyy bune yaa sevgimi bu şimdi?
dışarı çıkıcam!
hayır çıkmıcan!
nedenmiş çıkıcam!
işte ben çıkamıyosam sende çıkmıcan!
tamam çıkmıcam !
niye çıktın söylemedin banaaa?
ama napim senden korktummmm!

bunee allah aşkına yaa

canım benim seni o kadar iyi anlıorum ki..bende aynı durumdaydım 1 yıl önce.ama biz farklı şehirlerdeydik o üni okuduğu için..sürekli bana kısıtlama getirdi onu yapma bunu yapma şöyle yapma..hattımı değiştirdim onun için inan bitek rehberde annem ablam o vardı düşün..evden çıkardım izin alırdım falan ..facelerimizi dondurduk flan..ama o en başından beri kendine gizli bi face açmış ve kızlar ekli ben bunu tam 2 yıl sonra öğrendim..zaten ayrı şehirlerdeydik ya üstüne üstlük aldatmış beni..bırakmadı numaramı tek bi kişiye vereyim kendisi herkese vermiş ama..inan ayrıldıktan 3 gün sonra yeni bi ilişkiye başladı...

Son düzenleme:
cnm azcık rahat bırakın birbirinizi.. yalancılıga gelınce sen onu daha iyi bılırsın eger guvenını sarsmıssa eger guvensız ılıskı olmaz..

Beni bu hale getiren o zaten tanıştığımızda hiç yoktu bu kısıtlamalar benim yönümden o yaptıkça ben de yaptım sonuç bu gözüm döndü artık biliyorum kötü bir şey.

Kaç yaşındasınız ikiniz de? Size kısıtlamalarına en baştan izin vermemeliydiniz; sen bir kısıtlarsan ben üç yaparım mantığı çok yanlış. Boğmuşsunuz ilişkinizi.

.

Oncelikle kendinin farkinda olman gerek. Bu iliskinin sana ve hayatina katmis oldugu artilari bunun yani sira çaldığı eksileri gözönünde bulundurman gerek. Evet kimse vazgeçilmez degildir fakat unutmak olarak tabir edilen sey aklina geldiginde icinin sizlamamasidir aslinda. Kendinle basbasa kalip analiz etmen gerek onun sende yaratmis oldugu etkiler nelerdir? Neden bu ayrilik zor olacak senin için? Diye. Verdigin kararin arkasinda durman önemlidir. Henuz birine kendini baglamak icin cok erken kim bilir önünde seni bekleyen ne kadar da guzel bir hayat vardir. Artik kafani soktugun kafesin icinden Cikma vakti ! Ilk günler zor gelecek anlamsiz gelecek belki ama kendini disari atip yalniz kalmamaya ozen gosterip ve butun zamanini suphe birinin sana yapmis oldugu ayiplarla harcamaktansa artik kendi isteklerin dogrultusunda hareket edebileceksin. Eski canliligini güler yüzünü asla soldurma ne demisler " O ayip eder, sense sabah " artik sabahlara kitap okuyarak arkadaslarinla bulusarak konusup film izleyerek kendini kültürel alanda geliştirerek varmalisin. Bunu yapabilirsin, engelin yok

Cünkü size gideceğini söylese sorun olacak bu yüzden yalan söyluyor. Buna biraz sizde teşvik etmişsiniz. Bir keresinde sevgilimle böyle olmuştu, ortamlarındaki bir kızdan hoşlanmıyorum diye bana hersey olup bittikten sonra anlatıyordu baktımki olmayacak bu şekilde vazgectim. Her zaman bilirim nerde ne yaptığını. Biraz böyle olmayı dene. Sende yalan söyle bakalım nasıl olacak. Sorarsa aynı seyleri söylersin.

Yok suçlu sensin yok sıkmışsın bilmem ne. Ne saçmalıyorsunuz allasiz? Benim hayatımdaki insan gitmesini istemediğim yere gidemez. Ben de onun istemediği yere gitmem. Bu çocukluk değil önemsemektir. Nerede olduğumu önemsemeyen insanla ne yapayım? Kafasına göre bakkala gitme nefes alma diyemez tabiki. Ama benim gitme dediğim yere giderse hem de yalan söyleyerek kendini kapının önünde bulur. Sahibe çok üzgünüm ama bir kere yalan söyleyen hep söyler. Bence bitirmelisin... Zaten önemsese gitmezdi.

Bu kadar kısıtlamaya bu kadar yalan olması normal. Muhtemelen senin sosyal hayatın pek yok. Ya da onun yüzünden sosyal hayatın sıfırlanmış.daha evvel ki düzeninden alışkın olduğunu varsayarak zorluk çekmiyorsun. Ama sen de aynısı olabilirdin. Neyse tavsiyem şu ya birbirinize güvenmeyi öğrenin birbirinizi zorlamayın ya da ayrılın. Birbirinizin sahibi değil birbirinize sahip olun.​

Ciddiye alıp yorum yapanlara selam olsun.

helaya gitmeye izin var mi sizde pardon?
Yazili onay almak mi geremiyor yoksa onun icin de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…