- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Kızlar 2 yıllık ilişkim var. Ve adam öyle bir güven vermiş ki bana belki de uzun süredir salak yerine konuluyor dum
Anlatacaklarım küçük şeyler ama sanırım güvenimi kaybettim.
Biz birbirmizi sürekli kısıtlıyoruz. O bana dışarı çıkma der zaten pek çıkmadığım için sorun olmaz. Ben ne dersem o yapılsın mantığındayım yanlış biliyorum ama her neyse böyle alıştım işte.
Konu şu ki geçen sene benim bildiğim 1 kere oldu bu olay.
Ben " aşkım eve git" dedim geç bir saatti. Tamam dedi. Gidince evden çaldır bakalım dedim . Annesine aratmış beyefendi kadına no verip bu no'yu bir defa çaldır demiş. Çok zeki ya arkadaş. Annesi de merakından bir defa çaldırıp kapatmak yerine beklemiş bende açtım baktım kadın bozuntuya vermeden konuştum neyse.
Özür diledi hadi olur dedim kapadım konuyu.
2 hafta önce, ben istihare yaptım bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye. Rüyam çok karanlıktı hatırlamıyorum bir şey bir ses hayırlı veya hayırsız dedi burayı da anlamadım pek.
Ve o gün den sonra çocuk benden bir soğumaya başladı sanki. Ben aramasam aramıyor mesaj atmıyor çok sıkıyosun mod'una girdi. Ama o beni hala aynen sıkmaya devam ediyor. Yaptığının bencillik olduğunu söyledim güzelce anlattım böyle giderse BİTERİZ yapma dedim ama yok dinlemiyor tamam diyor 1 saat sonra gene aynı.
Pazar günüydü sanırım ablasıgile gitti. Saat 11 gibi kalktıklarını söyledi ve eve gidiyorum dedi tamam dedim. saat 12 oldu hala ses seda yok araba ile 10 dk uzaklıkta. Aradım kaç defa açmadı.Sonra aradı ama yanlışlıkla aradı sanırım çünkü konuşmadı hiç alo alo diyorum cevap yok dinledim biraz arkadaşlarının yanın da yani bana -yalan- söyleyip onların yanına gitmiş. Ertesi gün bunu anladığımı söyledim gene özürler filan söylesem gitme dicektin bunaldım gittim filan dedi. Askere gidicek çok üstüne gitmek istemedim.. Biraz tavır'dan sonra konu kapandı.. Ama hala ilgisiz. Cuma günü annesigil iftara açık bir alana gidiceklerdi kuzenleri filan da olucaktı. Ben de gıcıklık yapıp gitme dedim. Tamam gitmem dedi. Ve oraya da gitmiş!! Bugün tesadüfen foto gördüm. Bizim face hesaplarımız yok. bende bugün bir arkadşımın hesabından sırf meraktan ablasının profilene baktım bir de ne göreyim ... iftar yemeği diye foto atılmış benim ki de orada. Bu son damlaydı yani hemen ekran görüntüsünü aldım telefonuma kaydettim görüştüğümüz de gösterip ayrılıcam çok sinirliyim yaa
Kızlar 2 yıllık ilişkim var. Ve adam öyle bir güven vermiş ki bana belki de uzun süredir salak yerine konuluyor dum
Biz birbirmizi sürekli kısıtlıyoruz. O bana dışarı çıkma der zaten pek çıkmadığım için sorun olmaz. Ben ne dersem o yapılsın mantığındayım yanlış biliyorum ama her neyse böyle alıştım işte.
Ben " aşkım eve git" dedim geç bir saatti. Tamam dedi. Gidince evden çaldır bakalım dedim . Annesine aratmış beyefendi kadına no verip bu no'yu bir defa çaldır demiş. Çok zeki ya arkadaş. Annesi de merakından bir defa çaldırıp kapatmak yerine beklemiş bende açtım baktım kadın bozuntuya vermeden konuştum neyse.
2 hafta önce, ben istihare yaptım bu kişi benim için hayırlı mı değil mi diye. Rüyam çok karanlıktı hatırlamıyorum bir şey bir ses hayırlı veya hayırsız dedi burayı da anlamadım pek.
Ve o gün den sonra çocuk benden bir soğumaya başladı sanki. Ben aramasam aramıyor mesaj atmıyor çok sıkıyosun mod'una girdi. Ama o beni hala aynen sıkmaya devam ediyor. Yaptığının bencillik olduğunu söyledim güzelce anlattım böyle giderse BİTERİZ yapma dedim ama yok dinlemiyor tamam diyor 1 saat sonra gene aynı.
Pazar günüydü sanırım ablasıgile gitti. Saat 11 gibi kalktıklarını söyledi ve eve gidiyorum dedi tamam dedim. saat 12 oldu hala ses seda yok araba ile 10 dk uzaklıkta. Aradım kaç defa açmadı.Sonra aradı ama yanlışlıkla aradı sanırım çünkü konuşmadı hiç alo alo diyorum cevap yok dinledim biraz arkadaşlarının yanın da yani bana -yalan- söyleyip onların yanına gitmiş. Ertesi gün bunu anladığımı söyledim gene özürler filan söylesem gitme dicektin bunaldım gittim filan dedi. Askere gidicek çok üstüne gitmek istemedim.. Biraz tavır'dan sonra konu kapandı.. Ama hala ilgisiz. Cuma günü annesigil iftara açık bir alana gidiceklerdi kuzenleri filan da olucaktı. Ben de gıcıklık yapıp gitme dedim. Tamam gitmem dedi. Ve oraya da gitmiş!! Bugün tesadüfen foto gördüm. Bizim face hesaplarımız yok. bende bugün bir arkadşımın hesabından sırf meraktan ablasının profilene baktım bir de ne göreyim ... iftar yemeği diye foto atılmış benim ki de orada. Bu son damlaydı yani hemen ekran görüntüsünü aldım telefonuma kaydettim görüştüğümüz de gösterip ayrılıcam çok sinirliyim yaa
Yok suçlu sensin yok sıkmışsın bilmem ne. Ne saçmalıyorsunuz allasiz? Benim hayatımdaki insan gitmesini istemediğim yere gidemez. Ben de onun istemediği yere gitmem. Bu çocukluk değil önemsemektir. Nerede olduğumu önemsemeyen insanla ne yapayım? Kafasına göre bakkala gitme nefes alma diyemez tabiki. Ama benim gitme dediğim yere giderse hem de yalan söyleyerek kendini kapının önünde bulur. Sahibe çok üzgünüm ama bir kere yalan söyleyen hep söyler. Bence bitirmelisin... Zaten önemsese gitmezdi.
Canım kusura bakma ama kendi kendinize yapmışsınız. Birbirinizi çocuk gibi takip ederseniz, gittiğinde çaldır, şu saate eve gir, bu saatte çık diye zorlarsanız eninde sonunda yalana varır. O senin sahibin mi ki sana dışarı çıkma diyebiliyor. Ya da sevgilin 15 yaşında çocuk mu sen ona bir saat sonra evde ol diyebiliyorsun. İkiniz de yetişkin insanlarsınız. Ona göre davranın biraz. Birbirinizi kısıtlamak yerine birbirinize güvenmeyi deneseydiniz hiç böyle sorunlar olmayacaktı.
Bun ne böyle daha 19 yaşındasın,sanırsınki eşinden ayrılacak...
Diğer yorumlara göz atarmısınız biraz?
Çünkü bunu sadece ben yapmıyorum.
Sahibim filan değil tabi sadece fazla önemsedim anlaşılan..
Pardon da bu nasil bir iliski? Ailesiyle iftar yemegine gitmeyecek diyrsun o da gidiyor ve yalanci oluyor? Pardon da sen kendinde bu hakki nasil biluyorsun? Adam 23 te ablasindan cikiyor ve arıyorsun evde misin diye? Bana daral geldi okurken adami düşünemiyorum bekci misin sen? Kendine daha faydali ugraslar bul bence. Unutmadan kimseyi takiple, kisitlayarak elinde tutamazsin bilgine
Bak canım kardeşim, bir sürü kadının ve erkeğin bunu yapıyor olması bunun doğru olduğu anlamına gelmez ki. Birbirinizi biraz rahat bırakın. Biraz gevşeyin. İkiniz de çocuk değilsiniz. Bir insanı önemsemek için onun tahakkümü altına girmek gerekmiyor ki. Bir insanı ne kadar kısıtlarsan, onu senden önceki hayatından ne kadar uzaklaştırırsan aslında kendinden de o kadar uzaklaştırırsın. Benimki naçizane tavsiye. Uygulamak ya da uygulamamak sana kalmış.
Bu kadar kısıtlamanın neden olduğunu sanıyordun? Kendi bi haltlar karıştırdığı için sen dışarıda olunca aynılarını yapacagini düşünüyor, kişi kendinden bilir isi yani!
Peki benim anlamadığım dışarı çıkmayacaksin denildiğinde hoşuna mi gidiyor bu kızların? ben onun denetimi olmadan yaşayamaz miyim? Hapiste gibi yaşanır mı?!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oncelikle kendinin farkinda olman gerek. Bu iliskinin sana ve hayatina katmis oldugu artilari bunun yani sira çaldığı eksileri gözönünde bulundurman gerek. Evet kimse vazgeçilmez degildir fakat unutmak olarak tabir edilen sey aklina geldiginde icinin sizlamamasidir aslinda. Kendinle basbasa kalip analiz etmen gerek onun sende yaratmis oldugu etkiler nelerdir? Neden bu ayrilik zor olacak senin için? Diye. Verdigin kararin arkasinda durman önemlidir. Henuz birine kendini baglamak icin cok erken kim bilir önünde seni bekleyen ne kadar da guzel bir hayat vardir. Artik kafani soktugun kafesin icinden Cikma vakti ! Ilk günler zor gelecek anlamsiz gelecek belki ama kendini disari atip yalniz kalmamaya ozen gosterip ve butun zamanini suphe birinin sana yapmis oldugu ayiplarla harcamaktansa artik kendi isteklerin dogrultusunda hareket edebileceksin. Eski canliligini güler yüzünü asla soldurma ne demisler " O ayip eder, sense sabah " artik sabahlara kitap okuyarak arkadaslarinla bulusarak konusup film izleyerek kendini kültürel alanda geliştirerek varmalisin. Bunu yapabilirsin, engelin yok
Ben bunu okuyunca valla imrendim. He yanlış anlamayin ; sadece ben keyfime.duskun daha doğrusu usengec biriyimdir. Bizimkiler bisi demicek ama o dedi diye yapmicam ? Annemle heves ede ede alip o giyme dediği için giymicem? Yok daha neler. Bence zaten sizin kişilikleriniz birbirinize uymamis iyi olmus ayrıldığıniz :) sana cidden değer veren ve hareketlerini senle aynı doğrultuda atmak isteyen birini bulunca hayat daha güzel olacak emin ol:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birbirinize karşı güveniniz yoksa bu kadar kısıtlamayla evli, çocuklu dahi olsanız ayrılırsınız. İş bu noktadayken bitmesi daha iyi olur.
Yalan veya doğru bir kere en başta o bunu yapıyor bende böyle karşılık veriyorum olayı yanlış. Eşimde bende ayrı ayrı gece- gündüz arkadaşlarımızla takılıyoruz. Birbirimize bilgi vererek dışarı çıkıyoruz. Aramızda yalan olmadığı için biri diğerine neredeydin, kimleydin diye sormaz. Çünkü biliriz. Bu kadar küçük şeylerin sizi bu noktaya getirmesi bence pekte süpriz olmasa gerek
Bütün ailenin gideceği iftar yemeğine gitme demek de ne oluyor anlayamadım. Çok eskide kaldı böyle oraya buraya gitme demeler sanıyordum. Böyle bi ilişkide yalan olmaması garip olurdu zaten.
Cünkü size gideceğini söylese sorun olacak bu yüzden yalan söyluyor. Buna biraz sizde teşvik etmişsiniz. Bir keresinde sevgilimle böyle olmuştu, ortamlarındaki bir kızdan hoşlanmıyorum diye bana hersey olup bittikten sonra anlatıyordu baktımki olmayacak bu şekilde vazgectim. Her zaman bilirim nerde ne yaptığını. Biraz böyle olmayı dene. Sende yalan söyle bakalım nasıl olacak. Sorarsa aynı seyleri söylersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?