resmi nikahsız yaşayan kız

Siz neden durmaksizin sulalenizi buraya yaziyorsunuz, hep onlarin hakkinda diger kadinlarin ne dusunduklerini merak edip soruyorsunuz?
Milleti elestirmek yerine kendinize donun, kendinizle igilenin.
Iyi ki sizin gibi dedidoku muptelasi yok yakinimda, sabahtan aksama kadar yaptiklarimi okurdum burda .dd

sana ne ki

Konu sahibi konuyu Neden parça parça anlatıyorsunuz? Şu yorumlarinizda yazdıklarınızı baştan giriş bölüme yazsaydiniz ya.. Kuzeninizle ilgili neyi merak ettiğinizi de anlamadım. Kadın halinden memnun demekki.O esirgeme kurumuna verdiği çocuğun evli bir adamdan çocuk yapmanın da günahını kendi düşünsün. Kuzeninizi sevdiğiniz belli.Nedense kuzeninizle ilgili yorumlarınız bana hic samimi gelmiyor. Neyse Allah yine de yardımcısı olsun..Kim ne yaşıyor bilemeyiz.

kuzenimle ilgili neyi samimi bulacak yada bulmayacaksınız.Sadece kuzenimi severim dedim.Geri yazdığım her şey somut durum...

Sayın dinar hanımefendi, Allahın yarattığı kula lanet okumak sizin haddinize düşer mi? Siz günahı bilirsiniz ama tövbeyi bilmezsiniz; Allah bilir.Allah herkesi öldükten sonra yargılar.Siz Allah'tan daha mı fazlasınız ki bugün yargılıyorsunuz? İnşallah kızınız olur da nikahsız yaşar...Okuduğunuzu anlayın:Konu diyor ki ''RESMİ nikahsız yaşayan kız''...Resmi nikahsız yaşayınca zina olmuyor dinimizce...Önemli olan imam nikahı.Atlamayın öyle her şeye

Gunahina sevabina karismam ama onemli olan nikah olacaksa resmi nikahtir. Bence, tek basina oteki nikahin bir hukmu yoktur. Yalniz isteyen olursa resmi nikahtan sonra dini nikah kiydirabilir. Bana gore dogru olan budur.

Gunahina sevabina karismam ama onemli olan nikah olacaksa resmi nikahtir. Bence, tek basina oteki nikahin bir hukmu yoktur. Yalniz isteyen olursa resmi nikahtan sonra dini nikah kiydirabilir. Bana gore dogru olan budur.

zina için önemli olan imam nikahı demek istemiştim ben.eksik yazmışım

Sayın dinar hanımefendi, Allahın yarattığı kula lanet okumak sizin haddinize düşer mi? Siz günahı bilirsiniz ama tövbeyi bilmezsiniz; Allah bilir.Allah herkesi öldükten sonra yargılar.Siz Allah'tan daha mı fazlasınız ki bugün yargılıyorsunuz? İnşallah kızınız olur da nikahsız yaşar...Okuduğunuzu anlayın:Konu diyor ki ''RESMİ nikahsız yaşayan kız''...Resmi nikahsız yaşayınca zina olmuyor dinimizce...Önemli olan imam nikahı.Atlamayın öyle her şeye
resmi nikahsizmisdini nikahliysa niye elestiriyon ozamn yazma nurya atlamayalim cnm kendi icinizde halledin ozamn burasi herkese acik bi platform sana sorck degilim ne yazcagimi bu tarz konulr herkesi gicik ediuor ne fark eder yanlis bisey olmasa zaten nikah olur ayrica benim bi kizm var hic bizamanda yapmaz diye buyuk konusmm Allah bilir nolcagini kizimda olsa Ayaparsa Allah belasini versin bukadar net

Siz neden durmaksizin sulalenizi buraya yaziyorsunuz, hep onlarin hakkinda diger kadinlarin ne dusunduklerini merak edip soruyorsunuz?
Milleti elestirmek yerine kendinize donun, kendinizle igilenin.
Iyi ki sizin gibi dedidoku muptelasi yok yakinimda, sabahtan aksama kadar yaptiklarimi okurdum burda .dd

+1
Konu sahibesi ailesiyle ilgili sosyolojik araştırma yapıyor sanırsam.

zina için önemli olan imam nikahı demek istemiştim ben.eksik yazmışım
Dogru zina olur kesinlikle yapilmasi lazim katiliyorum. ...

resmide sart...ama dini nikah yapar digerini onemsemez ona birsey demem ama resmi evli dini nikah yok olurmu oyle sey Allah askina ya insanlar nazarinda evli Allah katinda cellecelaluhu iki yabanci olamaz ikiside sart....

Birlikte yasanmasi bana hic normal gelmiyor bir imza ve iki sahitten niye kacinilir anlamiyorum

Annemin Kuzenler var Almanyada yaşıyor. Bi kızla birlikte yaşıyorlar şuan nikah yok. Babasının gönlü olsun diye dini nikah Kıyıldı ama kız müslüman değil nikah oluyor mu bilmiyorum.

Kız neden nikah yapmıyor adam başkasıyla mı evli? Sebep böyle bir şey değilse herkesin kararı der geçerim.

resmi nikahsizmisdini nikahliysa niye elestiriyon ozamn yazma nurya atlamayalim cnm kendi icinizde halledin ozamn burasi herkese acik bi platform sana sorck degilim ne yazcagimi bu tarz konulr herkesi gicik ediuor ne fark eder yanlis bisey olmasa zaten nikah olur ayrica benim bi kizm var hic bizamanda yapmaz diye buyuk konusmm Allah bilir nolcagini kizimda olsa Ayaparsa Allah belasini versin bukadar net

yoo senden başka saldıran olmadı farkında mısın.herkes medenice konuşuyor. ben anyayı sormuşum sen antartikayı anlatmışsın...Herhalde işin günah tarafını sorsam hocaya giderim, buraya yazmam.Önce bir okursan, belki anlarsın.Aferin sen her konuya atla, hepsine günah diye yaz, herkesi lanetle...yolun yol değil senin

Evlilik dediğiniz nedir ya? Sözleşmeden ibaret, karşılıklı hak korumaca. Aileden adını silecek kadar sorun yapmak garip. He benim ailem de kabul etmez o ayrı ama yine yanlış.

Annemin Kuzenler var Almanyada yaşıyor. Bi kızla birlikte yaşıyorlar şuan nikah yok. Babasının gönlü olsun diye dini nikah Kıyıldı ama kız müslüman değil nikah oluyor mu bilmiyorum.

Kız neden nikah yapmıyor adam başkasıyla mı evli? Sebep böyle bir şey değilse herkesin kararı der geçerim.

Aslında konu nikah olsun olmasın değil.Bu durumdaki kızlar, gergin aile ilişkileri, sürecin nasıl yürüdüğü, yumuşadığı filan bunları sormuştum ama herkes ayrı telden çalıyor

Aslında konu nikah olsun olmasın değil.Bu durumdaki kızlar, gergin aile ilişkileri, sürecin nasıl yürüdüğü, yumuşadığı filan bunları sormuştum ama herkes ayrı telden çalıyor
O zaman ilk mesajınızda bunu belirtseydiniz keşke. Ne sorduğunuz belli olmazsa elbette herkes ayrı telden çalar.

Onun bunun zina olduğunu bilmesi lazım, ancak siz bunu ettiğiniz lanetin ne kadar yasak olduğunu bilmeden ileri sürüyorsunuz öyle mi? Size ne insanların dini inançları ve yaşantıları? Dini nikah yapmadım. Resmi nikahı yeterli görüyorum. Bana da mı lanet olsun? Önce saygı duymayı öğrenin, sonra ahlak dersi verirsiniz.
resmi nikah omam nikahi kadar gecerli cnm artik imam nikahi yapmadanda oluyo diye biliyorum benim burda kizdigim sey birlikteliklr ve insanlarn normal karsilamasi buda malesef onlerini aciyo ahlaksiarin biraz oncede buna benzer bi konu gordm ordada arkadasm evli yasak ask yasiyo baska biriyle yazmislr napalim sindirp oturalimmi

.Resmi nikahsız yaşayınca zina olmuyor dinimizce...Önemli olan imam nikahı

Şu lafta sonra diyecek çok şeyim olur lakin ban sebebi,benim imam nikahım yok zina mı yapıyorum mesela, daha uzatayım mı burdan, nikah nedir şartları nedir bir daha bi bilgilerini tazele istersen

burda nikahsız yaşayanları görürsen için mi rahatlayacak? ohh başkaları da varmış mı diyeceksin?
onu ilgilendirir başkasını değil.

Back
X