Resmimi neden beğenmedin ?

Nüfus yaşı 46 akil yaşı 16 olan ergenlikte kalmis bir arkadaş...
Benim de yasitim olan 25 yillik bir arkadasim vardir ne zaman arasam hayırsız olduğumdan neden hic aramadigimdan dem vurur en ince seyleri sorup ufacik şeylere alinip küser o yuzden ben bu tip insanları aramiyorum artık.
Kendisinin tek uğraşı fotografina like atılması, yaş almış ama yasanmisligi olmadığı icin sosyal becerileri muhtemelen gelismemis biri. Sizin üstüne "ben onca sorun yasiyorum buna mi takildin" diye sitem edip trip atmaniz gerekiyor :)))
Bu isler böyledir lafi pışpışlanmayi bekleyen alingan tiplerin fiks lafidir takmayın

Hakiki arkadaşlar böyle şeylere takılmaz, aylarca görüşmeseler konuşmasalar bile o bağları güçlüdür. En ufak şeyden nem kapmazlar, çocukça şeylere alınmazlar. Böyle takıntılı bir arkadaşın size iyi geleceğini düşünmüyorum. Ben olsam ilişkimi keserdim.

'' Heee aynen canım bu işler böyle. Kimi 40 türlü bela ile uğraşır, kimine de totosundaki sivilce çok gelir. '' de. Madem bu kadar sert bir çıkış yaptı, patlat gitsin.

Selamlar,buraya arkadaş konusu açacağım aklıma gelmezdi.17 yıllık bir arkadaşım var,ayrı şehirlerdeyiz,yılda iki kez ancak görüşebiliyoruz yüz yüze..Telde hayatımı anlattığım biridir.Onun çok hareketli bir hayatı yok,o yuzden genelde beni konusuruz.46 yaşında bekar işsiz,ailesiyle yaşıyor.

Arkadaşım sosyal medyada resim paylaşmissa onu mutlaka beğenip yorum yapmamı bekler, yaparım ben de..ama son fotosunu farketmemisim,hemen mesajlar üst üste geldi . resmimi neden beğenmedin,x kişi kadar değerimiz yok demekki,bu işler böyledir zaten 🙄
Bu arada ben de şu sıralar çekişmeli boşanma ve eş kisisinin bana açtığı ceza davası ile meşgulüm.Bir yandan 2.5 yaşındaki oğlumun geleceği nasıl olcak onun kaygısını yaşıyorum.
"Bu işler böyledir zaten" cümlesi ne anlama geliyor bileniniz var mı acaba 🙄
Bacım senin arkadaş emin misin 46 yaşında olduğuna ?

Ben olsam soyle yazardim.kusura bakma senin fotolarini pusuda beklemek yerine bosanma davami ve cocugumun gelecegini dusunuyorum.ayrica benim senden ne beklentim varki bu isler boyledir diyorsun derdim

Selamlar,buraya arkadaş konusu açacağım aklıma gelmezdi.17 yıllık bir arkadaşım var,ayrı şehirlerdeyiz,yılda iki kez ancak görüşebiliyoruz yüz yüze..Telde hayatımı anlattığım biridir.Onun çok hareketli bir hayatı yok,o yuzden genelde beni konusuruz.46 yaşında bekar işsiz,ailesiyle yaşıyor.

Arkadaşım sosyal medyada resim paylaşmissa onu mutlaka beğenip yorum yapmamı bekler, yaparım ben de..ama son fotosunu farketmemisim,hemen mesajlar üst üste geldi . resmimi neden beğenmedin,x kişi kadar değerimiz yok demekki,bu işler böyledir zaten 🙄
Bu arada ben de şu sıralar çekişmeli boşanma ve eş kisisinin bana açtığı ceza davası ile meşgulüm.Bir yandan 2.5 yaşındaki oğlumun geleceği nasıl olcak onun kaygısını yaşıyorum.
Yaş olmus 50 yani bu neyin tribi kocaman kadin yav tabi koca yok cocuk yok tum hayatı sosyal medya 🙄🙄

Bazı insanlar aşırı takıntılı olabiliyor. Sosyal medyada sevildiğini, arkadaşı olduğunu gösterme çabası içine giriyorlar. Takmayın bence. (Ayrıca kırmak istemem ama resim değil fotoğraf. Sosyal medyada falan fotoğraf yerine resim yazınca dalga geçiyorlar. Bilgilendirmek istedim. )

Son derece şımarık olduğu anlamına geliyor. Dünyayı kendinden ibaret sanıyor. Sabahtan akşama kadar sizin tek mesainiz onun sosyal medyada paylaşacağı fotoları takip etmek olmalı. Bu çok önemli.

Yaşını medeni durumunu işsiz olduğunu belirtmesi yani bu kadar detay vermesini garip buldum
Arkadaşımı 46 yaşında bekar işsiz diye tanımlayarak yazmazdım mesela
Millete ne yani
Hani arkadasım küçük de değil 40 küsür yaşında derdim
Ne bilim hem arkadasım deyip hem gelip buraya çekiştirmek de ilginç
Sıkıyorsa görüşme gitsin
Yorumlarda soracaklardi yaşı kaç işi gücü yok mu diye..sormadan tam bilgi vermek istedim.Kendi durumumu da açıkladım bazı sıkıntılarım var deyip gecistirmedim iyice konuya hakim olunsun diye, okuyanlara mesaj vermek değildi amacım yanlış anladınız.

Bazı insanlar aşırı takıntılı olabiliyor. Sosyal medyada sevildiğini, arkadaşı olduğunu gösterme çabası içine giriyorlar. Takmayın bence. (Ayrıca kırmak istemem ama resim değil fotoğraf. Sosyal medyada falan fotoğraf yerine resim yazınca dalga geçiyorlar. Bilgilendirmek istedim. )
Biliyorum :) Bana yazılan mesajı aynen yazdım da ondan öyle oldu 😏

Tam bir “işsiz”…
Hayatında uğraşacak hiçbir şey olmayınca böyle çevreye sarıyorlar. Dikkate bile almayın bence.

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.
Şu günlerde içinde bulunduğum sıkıntılı durumlar yokken fotoğraflarını begenmesem de beğeniyordum,boşluktan hep bunlar biliyorum, keşke bu kadar onemsemese. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı oldu bana.Beni hiç anlamamissin meğer,şu an beğeni mi yorum mu derdim, önüme çıkmadı diye yazmıştım ilk mesajına cevap olarak.
Anladım ki damdan düşeni damdan düşen anlıyormuş.Paylasimi artırdı,beni sınıyor ama kusura bakmasın bu sefer cidden ilgilenmiyorum

46 yaşında ama çocuk gibi, çok bencil.. Bence güzel bi konuşma yapın durumunuzla ilgili, mesafeyi koyun.

X kuşağı çok takıntılı beğeni meselesine. Benim halam da böyledir. Bak bak ayşe’yi görüyor musun fatma’nın fotosunu beğenmiş ama benimkini beğenmemiş..hala görmemiştir işi vardır diyorum yok yok ben onun ciğerini bilirim diyor. :KK70: yani ben şahsen listemde kim foto atmışsa beğenir geçerim seviyorum sevmiyorum ayrımı yapmam.
Ben de öyle.Fotolari incelemeden beğen geç yapıyorum ne bileyim bir yandan üzülüyorum bu kadar küçük seylere takılacak kadar sıkılıyor olmasına

Yorumlarda soracaklardi yaşı kaç işi gücü yok mu diye..sormadan tam bilgi vermek istedim.Kendi durumumu da açıkladım bazı sıkıntılarım var deyip gecistirmedim iyice konuya hakim olunsun diye, okuyanlara mesaj vermek değildi amacım yanlış anladınız.
O kişinin amacı yanlış anlayıp yargı dağıtmak takılmayın siz 😆😆

resmen bır ergenle muhattapsınız :)
benım boyle ınsanlara sabrım ve tahammulum yok ben kafası calısan ınsan severım o yuzden aynı sey basıma gelse ''tum gun bugun arkadasım ne paylasmıs hemen hazırolda bekleyeyım seklınde tel basında beklemıyorum canım kusura bakma hayat kosusturması malum'' ... derdım
kırılırsa kırılsın delı mı ne mılletın gonlunu eylemek ıcın mı yasıyorsunuz sankı

Back
X