- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
bekar ve işsiz olduğunu belirtince mi küçümsemiş oldu?Küçümsediğin biri senin dostun olamaz o yüzden zaten onemli değil ne dediği
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekar ve işsiz olduğunu belirtince mi küçümsemiş oldu?Küçümsediğin biri senin dostun olamaz o yüzden zaten onemli değil ne dediği
Ben bunu demek istedim işte.Hep benim dertlerimi konuşuyoruz işte bu bencil insan davranışı .şimdi konuyu sonuna kadar okuyunca ahahajkashakdjk ergenus deyip geçmek bence ilişkiniz açısından çok yapıcı bir yorum olmayacak o nedenle biraz farklı yaklaşmak istedim.
öncelikle konuyu ilk okumaya başladığımda benim gibi düşünen bir üyeye manipülatif denmiş ama ben de konuyu ilk okuduğumda gözüme çarptı, gerçekten bilinç altında gerçekten biraz küçümsüyor olabilir misiniz arkadaşınızı.
Çünkü tanımlarken kullandığınız kelimeler şunlar
tamam çok ergence ama hayatının her safhasında böyle şımarık ve bencil mi? mesela hep ben idare ettim demişsiniz belki başka olaylar da vardır ama ilk tanımlarken şunu da demişsiniz:
yani sizi dinliyor kendi hayatından bahsetmiyor fazla. Sizi yormuyor yani. Hani bencil bir insan olsa kendi ufak dertlerini anlatıp (ki ufak da olsa insanı bazen boğabilir) sizi dinlemeye de bilirdi. Ama öyle yapmamış.
17 yıllık bir arkadaşım böyle bana trip atsa ilişkimi koparmayı mesafe koymayı düşünmem bile derim açık açık "yahu benim ne dertlerim var sen like a takmışsın dur beğeniyorum" derim geçerim.
Belki gerçekten çok yalnız çok işsiz ve gerçekten kafayı ona takmış. Ergence mi ergence ama böyle insanlar var mı var dolu.
Bi like atıp geçin sizde sizi o kadar dinleyen arkadaşınız buna takmış napacaksınız. Parayla bile değil atıverin geçin. Arkadaşlığınızı böyle harcamayın derim ben.
evli ve çalışan biri olsaydı emin olun kim beğenmiş kim beğenmemiş farketmezdi. bu yüzden konu sahibi de belirtmişOlayın 46 yaşında bekar işsiz olmasıyla ne ilgisi var onu anlamadım
Neden bunu vurguluyorsunuz ?
Bu tip kadınlar sorunlu alın bakın işte olayı mi ne?
Beğeni yapmıştım ilk mesajıyla, fotosu önüme çıkmadığı için böyle olduğunu söyledim zaten, bugünlerde derdim bunlsr mi diye sitemini de ettim ayrıca.Hayir ben yorum yapacaklara soru sormadan ikimiz hakkında da on bilgiler vermek için yazdım,biliyordum yaşı işi sorulacaktı yoksa işsiz olmak bekar olmak kucumsenecek şeyler değil ki .Ayrıca farkettiniz mi bilmiyorum işsiz denilen yorumlara beğeni yapmadım.şimdi konuyu sonuna kadar okuyunca ahahajkashakdjk ergenus deyip geçmek bence ilişkiniz açısından çok yapıcı bir yorum olmayacak o nedenle biraz farklı yaklaşmak istedim.
öncelikle konuyu ilk okumaya başladığımda benim gibi düşünen bir üyeye manipülatif denmiş ama ben de konuyu ilk okuduğumda gözüme çarptı, gerçekten bilinç altında gerçekten biraz küçümsüyor olabilir misiniz arkadaşınızı.
Çünkü tanımlarken kullandığınız kelimeler şunlar
tamam çok ergence ama hayatının her safhasında böyle şımarık ve bencil mi? mesela hep ben idare ettim demişsiniz belki başka olaylar da vardır ama ilk tanımlarken şunu da demişsiniz:
yani sizi dinliyor kendi hayatından bahsetmiyor fazla. Sizi yormuyor yani. Hani bencil bir insan olsa kendi ufak dertlerini anlatıp (ki ufak da olsa insanı bazen boğabilir) sizi dinlemeye de bilirdi. Ama öyle yapmamış.
17 yıllık bir arkadaşım böyle bana trip atsa ilişkimi koparmayı mesafe koymayı düşünmem bile derim açık açık "yahu benim ne dertlerim var sen like a takmışsın dur beğeniyorum" derim geçerim.
Belki gerçekten çok yalnız çok işsiz ve gerçekten kafayı ona takmış. Ergence mi ergence ama böyle insanlar var mı var dolu.
Bi like atıp geçin sizde sizi o kadar dinleyen arkadaşınız buna takmış napacaksınız. Parayla bile değil atıverin geçin. Arkadaşlığınızı böyle harcamayın derim ben.
Ne alakası var yaevli ve çalışan biri olsaydı emin olun kim beğenmiş kim beğenmemiş farketmezdi. bu yüzden konu sahibi de belirtmiş
Ne var ne yok napıyorsun deyince,aman bildiğin gibi ne olsun Allah aşkına bilmiyor musun ,falan filan iş ne oldu sonra diyen birine olayları anlatmak bencillik mi oldu şimdi..Ben bunu demek istedim işte.Hep benim dertlerimi konuşuyoruz işte bu bencil insan davranışı .
Karşısındakine duvar muamelesi yapıp dır dır konuşmak ondan sonra da işsiz 46 yaşında ailesiyle yaşıyor diye burda gelip çekiştirmek falan filan
Gerçekten insanlar ne kadar kötü ya
Kimse kusura bakmasın
Kadıncağız bir trip attı diye ki bencede çocukca
Ama bunun altında benim sana verdiğim değeri sen bana vermiyorsun var zaten :)
herşeye bir kulp bulunmasa keşkeOlayın 46 yaşında bekar işsiz olmasıyla ne ilgisi var onu anlamadım
Sen sürekli onu arıyorsun çünkü o işsiz güçsüz hareket yok hayatındaNe var ne yok napıyorsun deyince,aman bildiğin gibi ne olsun Allah aşkına bilmiyor musun ,falan filan iş ne oldu sonra diyen birine olayları anlatmak bencillik mi oldu şimdi..
Siz bambaşka noktalara doğru gidiyorsunuz daha da diyeceğim yok size
Defalarca izah etmeme rağmen ikna edemiyorum,pes ettim.herşeye bir kulp bulunmasa keşke
kadını aşağılamamış sadece söylemek istemiş
Konuyu ne kadar sabote ettiniz.Sen sürekli onu arıyorsun çünkü o işsiz güçsüz hareket yok hayatında
Seni dinlemeye müsait değil mi?
Başka birini bu kadar arasan offf yine mi bu dert anlatacak çekemem der açmaz telini
Sonra saçma bir trip attı diye gelip buraya dedikodusunu yapıyorsun başka insanlarla
Bana samimi gelmedin
Yazacaklarım zaten bu kadar
Beğeni yapmıştım ilk mesajıyla, fotosu önüme çıkmadığı için böyle olduğunu söyledim zaten, bugünlerde derdim bunlsr mi diye sitemini de ettim ayrıca.Hayir ben yorum yapacaklara soru sormadan ikimiz hakkında da on bilgiler vermek için yazdım,biliyordum yaşı işi sorulacaktı yoksa işsiz olmak bekar olmak kucumsenecek şeyler değil ki .Ayrıca farkettiniz mi bilmiyorum işsiz denilen yorumlara beğeni yapmadım.
İdare ettim derken sadece bu konuda idare etmekten bahsettim.
Bunun için tabiki arkadaşlığımı koparmam ama kırıldığım belli olsun diye o arayincaya kadar aramayacagim.
Eski arkadaşlıklar benim için cok değerli arada kırılır arada düzeliriz olur bunlar,sadece burada paylaşmak istedim.
Olayın 46 yaşında bekar işsiz olmasıyla ne ilgisi var onu anlamadım
Artik benimle ilişkini kesmelisin anlamına geliyor.Selamlar,buraya arkadaş konusu açacağım aklıma gelmezdi.17 yıllık bir arkadaşım var,ayrı şehirlerdeyiz,yılda iki kez ancak görüşebiliyoruz yüz yüze..Telde hayatımı anlattığım biridir.Onun çok hareketli bir hayatı yok,o yuzden genelde beni konusuruz.46 yaşında bekar işsiz,ailesiyle yaşıyor.
Arkadaşım sosyal medyada resim paylaşmissa onu mutlaka beğenip yorum yapmamı bekler, yaparım ben de..ama son fotosunu farketmemisim,hemen mesajlar üst üste geldi . resmimi neden beğenmedin,x kişi kadar değerimiz yok demekki,bu işler böyledir zaten
Bu arada ben de şu sıralar çekişmeli boşanma ve eş kisisinin bana açtığı ceza davası ile meşgulüm.Bir yandan 2.5 yaşındaki oğlumun geleceği nasıl olcak onun kaygısını yaşıyorum.
"Bu işler böyledir zaten" cümlesi ne anlama geliyor bileniniz var mı acaba![]()
Amannn benim her yorumuma da duyar kasmışsın falan ne oluyorPardon kullanıcı adını hatırlamıyorum ama siz her şeye duyar kasan ve alakasız alakasız yargı dağıtan üye miydiniz? Cidden hatırlayamadım da ondan soruyorum. Böyle bir geçmişiniz oldu mu yani?
-konu sahibi arkadaşına "nelerle uğraşıyorum yaptığına bak!" yaz. Engelleme de, cevap da verme. Sürtsün burnu.
#edit : ara mesajlarda cevabı varmış. Bola sormuşum. Teşekkürler.
Beni boş dinlemiş hiç anlamamış,ona üzülüyorum.Sessizde kalicam bakalım kendini haklı mı görüyor anlayacağızBen bildiğim kadarıyla sen resmen canınla uğraşıyorsun şu an . Kadının derdine bak.
Allah akıl fikir versin. Bu şu an sana denecek laf mi?
Senin yerinde olsam görüşmeleri azalırdım .
bekar ve işsiz olduğunu belirtince mi küçümsemiş oldu?