Resmimi neden beğenmedin ?

Sosyal medyayı önemsemek gerçekten saçmalık ama bazı insanlar takıyor. Takıntılı olduğu için uçlarda şeyler düşünmüş. Artık benim resimlerimi beğenmiyorsun, beni önemsemiyorsun diyor. Zaten beğeni takıntısı olmasa siz boşanmakla uğraşırken böyle gereksiz bir trip atmazdı. Ancak ben sizi de anlamadım. Konunuzda arkadaşınızın ne demek istediğini sormuşsunuz, sanki aranızın limoni olmasına canı sıkılan bir arkadaş gibisiniz. Ama aynı zamanda kendisinin işsiz bekar vs olmasını eklemişsiniz. Ben sevdiğim bir arkadaşımı ona kızgın da olsam böyle nitelendirmem. En iyisi siz fazla görüşmeyin arkadaşınızla.

Arkadaşınızın boş vakti çokmuş.
ben merkezci ve ilgi arsızı insanları uzak tutun.
Kendi problemleriniz varken bir de elalemin egosunu beslemekle uğraşmayın. Bütün arkadaşlıkların son kullanma tarihi var.

artık yaranız olup gocunduğunuzu düşünüyorum kusura bakmayım. bu inadın başka açıklaması olamaz
Bence yarası olan sizsiniz
Kimbilir hangi yorumum gücünüze gitti böyle nereye gidersem gideyim takiptesiniz
Sürekli saldırgan yorumlarınız
Ben bu sitenin üyesiyim benimde en az sizin kadar konulara yorum yapma hakkım var
Burda mahallenin ağır ablaları gibi bak kızım burası böyle akıllı ol ahkam kesemezsin gibi bir yakaşımdasınız
Ben hatırlamıyorum bile sizi
Beğenmiyorsan görmezden gel geç

Ahahaha
Gülün geçin derim. Ben arkadaşınızın size attıpı tribi "laf olsun torba dolsun" diye eşime atıyorum. sonra ikimizde gülüp geçiyoruz.
Herkes herkesi her zaman beğenmek zorunda değil ayrıca.

ahahahaha biriyle karıştırdınız galiba, size ilk defa bu konuda denk geldim ve cevap yazdım

ahahahaha biriyle karıştırdınız galiba, size ilk defa bu konuda denk geldim ve cevap yazdım
Tatlım sen alıntı yapıp saldırdın değil mi?
Yaram mı varmış konuşuyormuşum falan
Ne işsizim ne 46 yaşındayım
Oladabilirdim suç mu ?
Alttan alttan eziklemiş kadıncağızı
Gelip dedikodu yapmak istemiş konu sahibi
Ben istediğini vermedim o kadar

Geçmiş sayfalarda da belirttiğim gibi yaş ve iş sorulacagini bildiğim için önden önden belirttim bilgi verdim.Asagilama olarak algilanacagini aklımdan bile geçirmedim çünkü bunlsr aşağılık durumlar değil. Bir sürü işsiz var ülkede ve evlenme yaşı üstlerde ben de geç evlenen biriyim bir süre de işim olmadı

Anladım. Bence arkadaşınız iş güç sahibi ve evli çocuklu olsa da sosyal medyayı önemseyecekti. Sizin zor günlerden geçtiğinizi okudum zaten konunuzdan, iyi bir arkadaş olarak anlayışlı olması lazımdı. Ama belki de arkadaşınızın da o anda canı bir şeye sıkkındı ve sizin onun resmini beğenmemeniz altında bir şey aradı. Kimse mükemmel değildir, sosyal medayaya önem vermesi de onun kusuru. Arkadaşınızı seviyorsanız bence büyütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…