normalde böyle değil işte şaşkına döndüm ben de :/ hatta ben de böyle değilim ikimizin de ergenliği tuttu sanırım. mavzu mühim değil ama tekrar ulaşması gerekirdi bu komik olay için küs kalınmaz herhalde.Ay bu ne, gelişimini tamamlayamamış bir ergenusla yazışmışsın resmen.
Konuşması çok itici, bence iyi olmuş yol verdiğin.
Çok fazla tepki vermissiniz. Yaşınız kaç bilemicem ama ergen gibi davranmıssınız. Bence adam haklı.
normalde böyle değil işte şaşkına döndüm ben de :/
ya hu ben premenstural dönendeydim biraz hassastım ama o da hiç anlayışlı değil di böyle komik bir diyalog çıktı ortaya da. insan bundan küs kalmaz ki ya.+1
Konu sahibi etmeyin yahu, merhabalaşmadan tribe getirmişsiniz. Ne gerek var şu yazdıklarınıza?
Valla ben olsam dalgalandım da duruldum soğuk esprisinden sonra cevap yazmazdım.normalde böyle değil işte şaşkına döndüm ben de :/ hatta ben de böyle değilim ikimizin de ergenliği tuttu sanırım. mavzu mühim değil ama tekrar ulaşması gerekirdi bu komik olay için küs kalınmaz herhalde.
evet işte o umursamaz tavır sıktı canımı, beni anlamadığını düşündüm yazı dile olduğu için o yüzden açıkladım ama yine de kurtaramadık diyalogu.Valla ben olsam dalgalandım da duruldum soğuk esprisinden sonra cevap yazmazdım.
Normalde böyle değil diyorsun, ama cevapları çok umursuzca, hani konuşmasakta olur gibi davranmış.
Kırıldım vs diyeceğine cevap yazmasan daha iyiydi.
böyle değilim normalde yapmayın zaman zaman hepimiz çocuksulaşıyoruz.Yas 15+ ise patlasın zaten.
Iyi ama adam bunu nerden bilsin;-) bana da ikiniz iletişimi kopuk geldi. Yani sen a diyorsun o b anlıyor sen c diye cevap veriyorsun sanki.ya hu ben premenstural dönendeydim biraz hassastım ama o da hiç anlayışlı değil di böyle komik bir diyalog çıktı ortaya da. insan bundan küs kalmaz ki ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?