Rabbim bana bir dert vermiş, derdin adı RETRO YARASIİçim daralıyor içim boğuluyor. Deli gibi ağlamak istiyorum aglayamiyorum da. Tamamen sebepsiz. Bir kaç kişiden daha duydum böyle. Bilenler var mı yine bir şeyler mi oluyor
Allah’ın her günü mü retro var yeter artıkkk bitsin ben sürekli böyleyimİçim daralıyor içim boğuluyor. Deli gibi ağlamak istiyorum aglayamiyorum da. Tamamen sebepsiz. Bir kaç kişiden daha duydum böyle. Bilenler var mı yine bir şeyler mi oluyor
Yok yok venüs retrosu var oğlak burcunda yeniay oldu.. Ay gercekten insanların ruh hallerını cok etkılıyor. Oğlak etkiliyseniz haritanızda olabilir.İçim daralıyor içim boğuluyor. Deli gibi ağlamak istiyorum aglayamiyorum da. Tamamen sebepsiz. Bir kaç kişiden daha duydum böyle. Bilenler var mı yine bir şeyler mi oluyor
OglagimYok yok venüs retrosu var oğlak burcunda yeniay oldu.. Ay gercekten insanların ruh hallerını cok etkılıyor. Oğlak etkiliyseniz haritanızda olabilir.
30 ocaga kadar venus retrosu devam edıyorBildiğim kadarıyla şu an bir retro yok. Olsaydı hissederdim
Sizin doğum haritanızla bilmem kaçıncı evinizden geçen Merkür, Satürn, veya Uranüs işleri olabilir bunlar.. Onlar daha sabıkalıdır ondan dedim
Ya regl zamanıdır ya da dönemseldir. Biraz çikolata, pasta falan yiyin. Dopamin, endorfin, serotonin lazım demekki.
Satürn işi o zamanBildiğim kadarıyla şu an bir retro yok. Olsaydı hissederdim
Sizin doğum haritanızla bilmem kaçıncı evinizden geçen Merkür, Satürn, veya Uranüs işleri olabilir bunlar.. Onlar daha sabıkalıdır ondan dedim
Ya regl zamanıdır ya da dönemseldir. Biraz çikolata, pasta falan yiyin. Dopamin, endorfin, serotonin lazım demekki.
Ağzımıza ettiler yeminlevala ne zıkkım var bilmiyorum ama ben de bi 3-4 gündür uykuya dalamıyorum ve huzurla uyuyamıyorum..
bir kaç kişiden de duydum aynısını..
abv bu gezegenlerin yeminle..
Ne kullanıyorsunuz?
Hee gezegenler diyor ki azcık gerileyelim, tutulalim falan dasu00 ağlasın
Yazık ucunuzun seviyesi ile ilgili yorum yapamıyorumRabbim bana bir dert vermiş, derdin adı RETRO YARASI
30 ocaga kadar venus retrosu devam edıyor
Yapamadığın için olabilir, yadırgamadımYazık ucunuzun seviyesi ile ilgili yorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?