Retro üstüne düşeni yaptı

ilişkisini bitirip ex kişiden gelen mesajlarla "aslında içimdekileri söylemek istiyorum, intikam almak istiyorum" moduna giren insanların aslında duygusal bağlarını sonlandırmadıklarını düşünüyorum.
bir şekilde beraberlik fikri olmayan insan kendine bu kadar çektiren birine değil yazmayı düşünmek, sümüklü mendilini bile atmaz çünkü.

Dün gece yengeç dolunayı vardı ama hiç mi etkilemedi sizi. Sabaha kadar rahat uyumamanız gerekliydi

o sizin doğum haritanıza özel sizi etkilemiştir, herkes etkilenecek diye bir şey yok.
bu arada ben astroloğum ben bile sizin kadar bağlamadım bu olayı retroya. :)
kendinizi kandırıyor olmayasınız tekrar görüşmek için ?

Dediklerinize çok katılıyorum. Duygusal bağımı tam koparamamış olabilirim ama bu geri döneceğim anlamına gelmiyor ki. Ben cevap vermedim vermeyeceğim de. Ama içimin bir köşesi hesaplaşamamışlıklarla dolu. Çünkü zamanında söylenmesi gerekenleri söylemedim, söylemeye çalıştığımda da anlatamadım kendimi. Retrodan değil çünkü retro olmadığında da böyle dönüşler olmuştu. Ay ne bileyim ya ben yeni, sağlıklı bir ilişkiye başlamadan eskiyle bağları tam anlamıyla koparamıyorum sanırım..

Normalde denmez ama sizin durumundaki biri için söylüyorum işe yaramaz bir pisliği hayatınızdan attığınız için tebrik ederim size boşanmis biri olarak enn güzel tavsiyem başkalarıyla tanısın.Dediginiz gibi yüzüne vursaniz bir şey değişmez daha bir de üstüne sizi suçlar.o yüzden eskiye değil yeniye odaklanın

ama eskiyle bağları koparmak için yeni bir ilişki olması da doğru değil ki
engelleyin direkt, yazamasın. kapıya dayanacak hali yoktur herhalde.

ama eskiyle bağları koparmak için yeni bir ilişki olması da doğru değil ki
engelleyin direkt, yazamasın. kapıya dayanacak hali yoktur herhalde.
Engelli her yerden. Numaramı da değiştim. Ara ara yokluyor bu şekilde. Evet doğru değil boşanalı 9 ay oldu zaten kendimi hazır hissetmediğini için hiç düşünmedim yeni ilişki. Yani öyle ısrarla ilişki yaşamak isteyen de olmadı da olsaydı düşünmezdim. Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…