Retro üstüne düşeni yaptı

Barista00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
415
807
53
Merhaba hanımlar.Bazılarınız biliyordur eski konularımdan. Yaklaşık 9 ay önce boşandım. Eski eşimle boşanma sebebimiz; psikolojik, ekonomik, ağır fiziksel şiddet, kumar. Yani evliliğin tutulacak tek bir tarafı kalmamıştı. Benimde suçlu olduğum kısımlar vardı evliliğimde. İlk başlarda kıskançlıklar, kavgalar çıkardım. Naz, trip yaptım. Yani aslında sebebi kendimi hiç değerli hissetmediğim bir evlilikte buldum kendimi ve hırçınlaştım. Ama eşimin yaptığı hatalar benimkileri bastırdı. Yaptığım her hatanın karşılığını şiddetle ödedim. Çok zor sancılı geçen bir 15 ay sonunda kumarı da öğrenmemle boşandım. Sorun şu ki eşim hala zaman zaman ulaşmaya çalışıyor bana. Boşandıktan kısa süre önce erkek kardeşi vefat etti. O sıra acı acıyı bastırdı diye galiba 3 ay falan hiç yazmadı. Sonra gelen pişmanlık mesajlarının önü arkası kesilmedi. Evliyken beni sevmediğini söyleyen adam aşık olmuş boşanınca. İşte yaptıklarından dolayı pişman tekrar barışmak istiyor, sana aşığım bir şans ver bir kere yüz yüze görüşelim gibi. Bu sıra da retro birde dün gece yengeç dolunayı bar diye içimden dedim ki bu yine hortlar. Ve öylede oldu. Daha önce yazdıklarına kısa da olsa cevaplar vermiştim işte beni unut asla olmaz türevinde mesajlar. Ama dün cevap vermeden direk engelledim. İçimde hala hesaplaşamamışlık hissi var. İstiyorum ki bana yaptığı her şeyi yüzüne vurayım söyleyim anlatayım. Sonra da ne anlamı olacak ki. Neyi değiştirecek. Ben yeni hayatımdan çok memnunum. Çalışıyorum ailemin yanındayım. Ara ara depresif hallere girsem gelecekten umudumu kessem de genel olarak iyiyim. Ama bu adam sürekli hortlayıp geldiği için dengemi bozuyor. Zamanında beni istemediğini ailesinin önünde bağırarak söylemişti. Boşanmak için can atıyordu. Evi temizlemek için yardım istediğimde sen bu evden s.. olup gittiğinde tamamen o zaman her yeri mis gibi yapacağım demişti. Öylede yaptı hala aynı evde yaşıyor. Daha boşanma gerçekleşmeden tüm eşyalarımı çöpe atmıştı. Bana yaptıklarını yazayım desem kitap olur. Zaten yazsamda ne kadarını anlayacak ki. Diz olsanız ne yapardınız hanımlar. Benim tek isteğim çok mutlu olmak. Ondan intikamımı mutlu olarak almak istiyorum hep. Zaten öyle de gösteriyorum kendimi. Hani mutluymuş gibi yaparak değil de sanki her şey normalmiş gibi davranıyorum. Yoksaydım bugüne kader hiçbir gönderme yapmadım bir yerden. Belki de o koyuyor ona. Çünkü ben evliyken aptal gibiydim. Bağımlı olmuştum. Ne yaparsa yapsın ağlardım beni bırakma falan diye utanıyorum şimdi o hallerimden. Oda ummuyordu benim böyle güçlü duracağımı. Neyse çok yazdım kızlar durum bu işte…

Boşanmışsınız işte daha bitmiş gitmiş evlilik ile ilgili konuşmanın anlamı var mı? Tekrardan evlenmeyi gözünüz kesiyor mu? Tekrar şiddet görmeyeceğinizin garantisi var mı? Denediniz olmadı ve bitti. Engelleyin kapatın konuyu

Retro iyi hoş bir insanı mutlu ediyor gibi ama sonradan anlıyorsun ammaaaaaan pırt olduğunu.

Ben istiyorum ki ölene kadar adını dahi duymayayım ne evlenmesi. Ben yoluma bakıyorum artık arkadaşlarıma bile konuşturmuyorum. Bana sürekli başka hesaplardan yazıp rahatsız etmesi beni umutlandırıp heyecanlandırmıyor aksine huzursuz edip dengemi bozuyor. Yoksa tekrar evlenmek gibi bir düşüncem asla yok

retro metro yalan..
içinizdeki haklı hırsı söndüremiyor adına retro diyorsunuz.. çünkü çok haksızlığa uğramışsınız..
aklınızda adamı kendinize köpek etmek vs de geçiyordur.
bununla ilgili tedavi almalısınız.. geçmişinizde verdiğiniz tavizlerin pişmanlığını içinizden atabilmeniz için iyi bir psikologdan destek almanız şart..

retro metro hikaye, inanırsın inanmazsın o sana kalmış ama inananmamak gereken şey bu adamın pişman rolleri.
aynen hayatına devam et engellemişken engeli de kaldırma. güçlü durmaya devam.

Eski evliliginiz çöp gibiymis ..karıştırmayın kokmasın.

Dün gece yengeç dolunayı vardı ama hiç mi etkilemedi sizi. Sabaha kadar rahat uyumamanız gerekliydi
Horladım bile
Yazdığınız gibi en güzel intikam mutlu olarak alınır. Böyle bir herifi tekrar kapıya bacaya koymaya niyetiniz varsa bile aman sakın ha. İletişim kurmayı ne kadar denerse denesin engelleyin.

Hep iyileştim diyip tedavi almayı erteliyorum. Ama inanın ki iyiyim normalde. Kendimle ilgileniyorum, çalışıyorum zaten, arkadaşım çok felan geçiyor. Ara ara kötü oluyorum tabi ama oda normal diyorum. Bu adamın böyle arada çıkıp kendini göstermesi hatırlatıyor eskileri. İntikam duygum kabarıyor. Galiba gerçekten bunun için tedavi almalıyım artık

ah retro neden retrosun sen yaralarını sarıp tekrar tekmeyi basacak. retronun suçu yok senin ex kaşar

bu kadar burçlara bağımlı yaşamak bana hiç sağlıklı gelmiyor
Bağımlı olmak değil de şu yengeç dolunayını herkes her yerde yazmış ya retrolar birbirine girmiş falan anlamıyorum bende. Onun üstüne içimden dedim bu yine yazar diye öylede olunca burda bahsettim. Yoksa okumam bile çoğu zaman

Hiç cevap vermeyin. Yazdığınız şeylerden çok yazmadığınız koyar ona emin olun. İyi veya kötü verdiğiniz cevap onu ciddiye aldığınızı gösterir. Ama belirsizlik insanı mahveder. Mutlu musunuz değil misiniz onu bile bilmesin, merakından gebersin

esim ay i gördüğü an uyuyamaz sabaha kadar, ben gider dik dik bakarim yine horul horul uyurum gercekten bana hic islemiyor bu isler
Maşallah o zaman valla bizim okulda ki çoğu öğretmen uyuyamamış uyanmışlar sık sık. Bende uyudum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…